Produsele producatorului TenderFlame

Lopgo TenderFlamePovestea TenderFlame


TenderFlame constă în primul rând din flăcări. Cele mai pure flăcări. Avem un singur scop, și anume ca toată lumea să se poată bucura de flăcări confortabile care nu poluează aerul pe care îl respirăm și nu dăunează mediului înconjurător. Ne străduim să avem o amprentă ecologică cât mai modestă. Tot ceea ce facem, facem cu grijă pentru a trata natura și pe toți oamenii cât mai atent posibil.

Afacerea noastră vizează flăcările și, în acest scop, dispunem de o gamă variată de produse de iluminare ambientală de la lumânări mici la șeminee mari, toate constând în aceeași tehnologie inteligentă și folosind același combustibil sigur și ecologic.

Ne facem în mod constant noi prieteni și utilizatori în toată Europa și nu numai. În curând, vor exista 1.000.000.000 de fitile mari și mici care vor încânta și încălzi apartamentele, casele, bărcile, grădinile și balcoanele clienților noștri. Iar acest lucru ne "încălzește" și pe noi.

De-a lungul timpului am dezvoltat șeminee fără fum și alternative cu ardere curată la lumânări și lămpi pentru toți cei care doresc confort fără miros sau preocupare pentru funingine și particule toxice. TenderFlame reprezintă combinația dintre confort și căldură.
Secretul pentru crearea bunei dispoziții


Flăcările și luminile sunt o tendință în curs de dezvoltare cât mai rapidă în design-ul casei. Ne dorim din ce în ce mai mult ca living-urile noastre să devină spațiul nostru de relaxare și reîncărcare zilnică, "oaza de liniște" ferită de lumea exterioară.

Acest lucru se reflectă într-o conștientizare din ce în ce mai prezență a modului în care putem folosi lumânările și flăcările pentru a crea o ambianță cât mai plăcută în casele noastre. Și tocmai din nevoia de a vă rezolva aceste preocupări, a luat naștere TenderFlame.
6 motive pentru care merită să alegi TenderFlame


Nu vă faceți griji atunci când realimentați


Spre deosebire de bioetanol, produsele noastre folosesc Tenderfuel, inventat de Tenderflame, care vă permite realimentarea în siguranță, chiar și în timp ce fitilul arde.


Nu este nevoie de coș de fum


Șemineele noastre oferă aceeași senzație de confort ca și un șemineu tradițional cu lemne. Beneficiați de o experiență călduroasă și confortabilă, fără a fi nevoie să instalați un coș de fum.


Îmbunătățirea climatului interior


Tenderflame arde curat și nu emite funingine sau odor. Veți simți îmbunătățirea climatului interior atunci când folosiți Tenderflame în locul lumânărilor sau a lămpilor clasice.


Să ne unim forțele pentru un viitor mai bun


Cu Tenderflame în casa dumneavoastră, lucrați proactiv la reducerea amprentei de carbon, deoarece produsele noastre sunt concepute pentru a genera o amprentă de CO2 cât mai mică posibil.


Garanție pe viață pentru fitil


Credem în produsele de lungă durată și, de aceea, acordăm o garanție pe viață pentru fitilul nostru patentat din oțel.


Siguranță totală


Combustibilul nostru Tenderfuel este creat astfel încât să ardă doar atunci când intră în contact cu fitilul. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji atunci când doriți să readuceți la viață flacăra "magică" și confortul deplin. Aceasta este cea mai sigură flacără ambientală de pe piață.

Afiseaza 1 - 37 din 37 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.