Produsele producatorului Lotus Grill

Logo Lotus Grill
Prezentare Lotus Grill...LotusGrill GmbH, specialistul în grătare inovatoare și accesorii, a evoluat din compania tradițională Lotus, un producător cunoscut de articole de uz casnic, ustensile de bucătărie, vase de gătit și ustensile pentru grătar.

Sunt dezvoltatori entuziaști, inventivi, care vin mereu cu idei noi și pur și simplu nu se pot opri din a îmbunătăți și a lucra la fiecare proiect. Astfel a apărut noul LotusGrill cu emisii reduse de fum.

Grătarul este bazat pe o idee simplă, dar foarte „incitantă”, pentru a face grătăritul deosebit de simplu, rapid și sigur. Modelul original G340 a fost curând completat de alte modele. Astăzi, gama este completată de „fratele mai mic”, G280, LotusGrill XL și XXL, cu căruciorul special dezvoltat cu roți.

Ca o companie de familie independentă, acordă o mare valoare nu doar inovației, ci și calității durabile. LotusGrill este un produs care a primit multe distincții - și este un must-have internațional. Oamenii din mai mult de 25 de țări de pe diferite continente - inclusiv SUA și Australia - se bucură de pește, carne și legume preparate cu LotusGrill.

Afiseaza 1 - 37 din 37 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.