Produsele producatorului Haglöf

Haglöf - 70 de ani de precizie suedezaIn decursul ultimelor sapte decenii, Haglöf a reprezentat un nume de referinta in domeniul masurarii. Compania suedeza si-a facut o misiune din imbunatatirea si inovatia continua a domeniului masurarii forestiere de precizie.


Fondata in Långsele, un orasel din nordul Suediei, in anul 1943 ca o afacere de familie, Haglöf produce azi o gama larga de clupe forestiere, accesorii de inventariere, rulete si alte instrumente folosite in silvicultura.


Stefan Haglöf, presedintele actual al grupului, este a patra generatie din familia sa aflata la conducerea companiei. Datorita calitatii deosebite a produselor pe care el si inaintasii sai si-au pus semnatura, vanzarea brandului Haglöf se realizeaza astazi in peste 180 de tari prin intermediul unei retele vaste de distribuitori.


Ca un rezultat al politicii noastre de a comercializa doar produse de calitate, la Verdon vei regasi o gama extinsa de instrumente de inventariere forestiera iesite pe portile fabricilor Haglöf

Afiseaza 1 - 4 din 4 produse