Produsele producatorului Valhal Outdoor Holland

Logo Valhal Outdoor


Povestea Valhal Outdoor Holland


Ca un omagiu adus gătitului în aer liber, aventura Valhal Outdoor a început în 2014 în Danemarca, preacunoscuta țară de origine a vikingilor. Cu gândul la distracția și la dragostea pentru gătitul în aer liber, s-a născut o serie de oale olandeze și articole conexe.

Din 2018, Olanda este țara de origine oficială a Vallhal Outdoor. Deoarece originea numelui Dutch Oven are o latură olandeză, acostarea "navei" Vallhal Outdoor în Olanda se simte ca și cum ai aduce acest concept înapoi în patria mamă.

Un adevărat viking nu stă mult timp într-un loc și nu stă pe loc. Nici noi nu facem acest lucru. Aventura Valhal Outdoor nu s-a oprit la acostarea în portul de origine, ci abia a început. Pentru a împărtăși pasiunea noastră pentru gătit și viață în aer liber, ne extindem mereu linia de produse. Un Viking mai complet și mai versatil, este mereu în curs de descoperire.


Misiunea Valhal Outdoor Holland


Alegem cu grijă materialele care sunt durabile în utilizare și nu facem niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea acestora, iar acest aspect face ca articolele Valhal Outdoor să poată fi transmise din generație în generație. Sperăm să contribuim la reducerea deșeurilor și la o planetă mai sănătoasă pentru toate generațiile care vor veni.

Pe lângă produsele Valhal Outdoor, pasiunea pentru gătit poate fi, de asemenea, transmisă din generație în generație, iar prin împărtășirea acestei pasiuni ne putem conecta. Conectarea oamenilor și contribuția la generarea unei amintiri de neuitat reprezintă, în sine, o misiune pentru noi.

Și pentru că ne dorim ca experiența oferită să fie una cât mai sofistificată, Valhal Outdoor Holland pune la dispoziție o gamă cât mai diversificată de ustensile ce cuprinde: oale, tigăi, pirostrii, cutii de afumare, grill-uri, cuțite și alte ustensile de gătit outdoor.Afiseaza 1 - 44 din 44 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.