Produsele producatorului Saaten Union

Saaten Union producator consacrat de seminte


Saaten Union GmbH

Seminte la cele mai inalte standarde de calitateCompania Saaten Union GmbH a luat nastere in Germania in anul 1965 prin asocierea a sapte intreprinderi mijlocii din domeniul producerii plantelor, ce au in spate mai bine de un secol de experienta.


Dupa mai bine de 50 de ani de inovatie, producatorul are astazi mai mult de 750 de angajati si are filiale in numeroase tari de pe continentul european.


Pe piata din Romania, Saaten Union e prezenta incepand cu anul 1992 si pune la dispozitia fermierilor romani soiuri si hibrizi de calitate, ameliorate cu preponderenta in  Germania si adaptate conditiilor din tara noastra. In acest scop, in fiecare an sunt testate peste 300 de varietati.


Intreg efortul este sustinut de cele 3 statii de procesare ce se afla in programe individuale de modernizare si marire a capacitatilor de procesare cu o calitate imbunatatita a semintei ambalate. Instalatiile moderne de aici pot procesa industrial 15 specii - in cantitati mari fiind procesate seminte de grau, orz, orzoaica, triticale, mazare, floarea soarelui, porumb. Se lucreaza in paralel cu patru statii, in fiecare prelucrandu-se specii diferite, pentru a se evita contaminarea. In fiecare an se investeste in utilaje de ultima generatie; de exemplu in ultimul an s-a investit intr-un sortex optic pentru floarea soarelui care a permis cresterea puritatii de la 99% la 99,9%.


Cu o zestre de aproape 200 de varietati din mai mult de 30 de specii de plante de cultura, investitia in biotehnologii moderne la nivel de grup aduce beneficii si fermierilor din Romania, care au acum la dispozitie primii hibrizi de grau.


De asemenea, la sfarsitul anului 2013 Saaten-Union Romania si BASF au anuntat semnarea unui contract global, neexclusiv, prin care BASF va acorda companiei Saaten-Union licenta pentru tehnologia sa Clearfield® Plus bazata pe hibrizi de floarea soarelui toleranti la erbicide pentru anumite tari din Europa. Contractul permite Saaten-Union sa devina una dintre primele companii de seminte care sa comercializeze hibrizi de seminte toleranti la noua linie de erbicide Clearfield Plus de la BASF.


Recent, activitatea de cercetare a fost extinsa si in Romania, prin infiintarea a doua statii pilot cu activitate in ameliorarea florii soarelui si a porumbului.


Saaten-Union are in portofoliu soiuri si hibrizi de inalta productivitate, toleranti la boli si eficienti din punct de vedere energetic pentru toate zonele producatoare din Europa. Secretul succesului consta in experienta in agricultura, tehnologia de varf si o genetica de neegalat pentru mai mult de 40 de specii de plante de cultura.


Comercializeaza cu precadere gama proprie de seminte hibride de porumb, grau, orz si secara, potrivite atat pentru campania de insamantare de primavara, cat si pentru cea de toamna.


Avatajul de a achizitiona produsele Saaten Union de la magazinul agricol online Verdon este legat nu doar de rapiditate cat mai ales de costuri: nu conteaza cati saci cu seminte cumperi, ti le livram oriunde in Romania la un cost fix de 19 lei intr-un termen de 24-72 de ore. Am calculat totul astfel incat sa ai parte de cea mai buna oferta pentru infiintarea culturii tale! 

Afiseaza 1 - 18 din 18 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.