Produsele producatorului Motip Dupli

Distein - vopsele forestiere profesionale - VerdonSpray-uri pentru marcaje forestiereCu o cifra de afaceri anuala de cca. 189 milioane Euro, si 800 de angajati, Motip Dupli Group din Germania, detine locul 1 in Europa la productia de vopsele pentru uz forestier si industrial. Spre exemplu, in anul 2013 in Europa s-au vandut peste 1.000.000 de sprayuri forestiere marca Distein.


Cu o experienta de peste 60 de ani in productia de vopsele forestiere, Motip Dupli Group a investit permanent in perfectionarea procesului de productie si in minimizarea efectelor negative asupra mediului inconjurator. De asemenea, compania a investit permanent in perfectionarea si calificarea personalului.


Acordand o atentie deosebit de stricta procesului de productie, normelor de siguranta si managementului calitatii, Motip Dupli Group detine urmatoarele certificate: DIN EN ISO 9001, 14001, 50001.Toate vopselele forestiere Distein sunt certificate KWF.


Incepand din acest an (2014) Verdon Solution a devenit partenerul Motip Dupli Group in Romania, preluand segmentul de sprayuri forestiere Standard si Ergonom.

Afiseaza 1 - 17 din 17 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.