Produsele producatorului KWS

Producator seminte KWSKWS – seminte de cea mai buna calitate, de peste 100 de aniInfiintata in anul 1856 in sudul Germaniei, KWS este o companie cu renume pe piata producatorilor de seminte de calitate. Brandul este prezent in peste 70 de tari din intreaga lume, avand peste 4.500 de angajati. Este recunoscut pentru eforturile depuse in domeniul cercetarii, dezvoltarii si ameliorarii semintelor.


Produsele marca KWS se adreseaza atat micilor fermieri cat si fermelor agricole, oferind solutii inovative pentru recolte performante si profitabile, care sa aduca numeroase beneficii pe termen lung.


 


KWS in RomaniaCompania este prezenta si in Romania, incepand cu anul 2002, prin intermediul subsidiarei KWS Seminte SRL, care face parte din grupul german si se afla in topul preferintelor in ceea ce priveste piata semintelor certificate. KWS Romania se mandreste cu locul I la seminte porumb pentru siloz si seminte de sfecla de zahar, precum si locul III la seminte porumb si la seminte de rapita de toamna.


In 1993 au loc primele testari in Romania ale hibrizilor KWS, iar in 1999 incepe activitatea de promovare a hibrizilor de porumb si a soiurilor de rapita in Romania.


In 2000, incepe comercializarea semintelor de rapita in Romania, iar un an mai tarziu, comercializarea semintelor de porumb cu cei mai competitivi hibrizi KWS in Romania.


Incepand cu anul 2002, KWS incepe productia de samanta hibrida la porumb si floarea-soarelui. In acelasi an, se infiinteaza oficial subsidiara din Romania, KWS Seminte SRL.


Principalul obiectiv realizat in 2005, este deschiderea statiunii de Cercetare – Ameliorare, la Alexandria. Incepand cu 2006, se da startul si procesului de multiplicare al semintelor de grau.


Anul 2007 aduce investitii in propria statie de procesare si conditionare seminte la cel mai inalt standard atat pentru piata locala cat si pentru export (Bulgaria, Germania, Franta, Anglia, Austria, Italia, Ungaria, Croatia, Cehia, China, Japonia). Fiind o investitie majora a companiei germane KWS SAAT AG, statia de procesare si conditionare porumb este utilata cu cele mai moderne echipamente specializate in: pre‑curatire, calibrare, gravitare, tratament, insacuire, paletizare si infoliere, toate aceste procese fiind controlate electronic prin programe computerizate.


Finalizarea investitiei in propriul laborator specializat in controlul calitatii semintelor, laborator acreditat conform legislatiei in vigoare, are loc in anul 2011.


In 2012 este inaugurata propria Statiune de Cercetare - Ameliorare in localitatea Alexandria, judetul Teleorman si are loc aniversarea a 10 ani de activitate KWS Seminte in Romania.


In prezent, KWS Seminte Romania este in top 3 companii multinationale din domeniul semintelor, cu o cota de piata in crestere, de 13% din piata semintelor certificate, cu o echipa motivata si profesionista, care a crescut in 10 ani la peste 100 de angajați.


KWS produce si comercializeaza diferite sortimente de seminte porumb, sfecla, cartof, rapita, floarea soarelui si sorg. O parte din aceste produse se regasesc si in oferta magazinului agricol verdon.


 


Seminte de porumb pentru culturi performanteSemintele de calitate reprezinta cheia pentru a obtine culturi cu adevarat performante, profitabile si pentru a pune bazele unor rezultate pe termen lung in ceea ce priveste dezvoltarea proiectelor sau afacerilor din domeniul agriculturii.


Avand in vedere progresele tehnologice din ultimele decenii, recoltele provenite din semintele de cereale au acum mai multe domenii de aplicabilitate, aflandu-se in directa conexiune cu mai multe ramuri ale industriei agricole .


In urma cercetarilor efectuate in laboratoarele proprii, KWS a dezvoltat mai multe tipuri de samanta de porumb, astfel incat acesti hibrizi sunt creati pentru a se adapta nevoilor fermierilor mari sau mici. Conceptul propus de KWS presupune o segmentare a pietei de seminte de porumb, astfel incat hibrizii de porumb se adreseaza diferitelor segmente de consumatori.


De exemplu, cei care detin ferme de vaci de lapte, pot opta pentru seminte de porumb pentru siloz Mikado si Konsens, care si-au demonstrat deja productivitatea si performanta. Acesti doi hibrizi de porumb ofera o recolta de siloz de calitate si au o perioada indelungata de recoltare.


In ceea ce priveste fermele de animale pentru carne, acestea au nevoie de furaje care provin din samanta de porumb cu aport proteic sporit, recolta obtinuta fiind astfel intrebuintata in mod special pentru hrana animalelor crescute pentru carne. Hibrizii Krebs si KWS 9361 au un continut ridicat de proteine, un grad mare de productivitate si stabilitate foarte buna in ceea ce priveste conditiile meteorologice nefavorabile.


Special pentru segmentul fermelor de pasari, samanta de porumb trebuie sa fie bogata in proteine si in caroten. Semintele de porumb Krabas si KWS 2376 sunt destinate in mod special obtinerii de recolte folosite in hrana animalelor de la aceste tipuri de ferme. Recolta de porumb obtinuta contine substantele nutritive necesare pentru o buna dezvoltare a pasarilor ouatoare sau a pasarilor pentru carne.


Pe langa fermele de animale, semintele de porumb marca KWS pot fi utilizate si in cazul culturilor destinate industriei de morarit si panificatie. Semintele de porumb Losc si Severo asigura productii cu randament ridicat si se adapteaza perfect la conditiile climatice din Romania.


Verdon iti ofera o selectie impresionanta de seminte de cereale de cea mai buna calitate, inclusiv semintele de porumb marca KWS. Poti alege din diferite tipuri de samanta de porumb, in functie de caracteristicile fiecareia si de tipul de cultura pe care il ai in vedere.


Datorita cercetarilor efectuate chiar la noi in tara, semintele de porumb KWS sunt adaptate la conditiile pedoclimatice din diferite zone ale tarii. Astfel, tu vei avea siguranta ca vei putea beneficia de culturi profitabile, cu un randament ridicat.

Afiseaza 1 - 36 din 36 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.