Produsele producatorului BEKINA Boots


BEKINA Boots – Inspirata de confort, condusa de inovatie


Cizme protectie Bekina Boots

 

Bekina Boots a fost fondata in anul 1962 de catre familia Vanderbeke in Kluisbergen (Belgia), iar in prezent opereaza la nivel international. Compania are ca obiect de activitate dezvoltarea si fabricarea de incaltaminte de protectie, avand la baza tehnologia unica NEOTANE folosita pentru crearea unor produse de inalta calitate.

Incaltamintea este potrivita pentru activitate intensa desfasurata in orice mediu, avand o rezistenta sporita a materialului. Compania se adreseaza mai multor sectoare de activitate precum: AGRICULTURA, ZOOTEHNIE, ACVACULTURA, CONSTRUCII, INDUSTRIE.Peste 55 de ani de siguranta si confort

 

Produsele Bekina Boots sunt concepute pentru utilizare indelungata si intensa, avand un strat exterior robust si impermeabil. Tehnologia NEOTANE, care sta la baza productiei cizmelor, reprezinta un mix unic de materiale si un mod inovativ de prelucrare a acestora. Materialele de inalta performanta au fost dezvoltate de-a lungul timpului, pe baza experientei de peste 55 de ani si a feedback-ului din partea milioanelor de utilizatori.


Tehnologia NEOTANE

NEOTANE este format din milioane de bule mici de aer, amestecate compact in material. Acest lucru face ca incaltamintea sa fie usoara si flexibila. Mai mult, aerul este un izolator perfect, in consecinta pastreaza picioarele calde la temperaturi scazute si asigura racirea necesara la temperaturi crescute.

Procesul termic autoreglabil este realizat de combinatia dintre structura bulei de aer si un strat de protectie impotriva vaporilor din interiorul cizmei. Acest strat de control al vaporilor ajuta la protectia picioarelor impotriva condensului. In timpul procesului de intarire a cizmelor imediat dupa fabricare, se formeaza un strat exterior care are ca scop protejarea structurii impotriva murdariei si penetrarii diferitelor tipuri de substante chimice.

Tehnologia Neotane

 

Implicare si orientare catre comunitate

 

In 2018 castiga premiul Voka Charter pentru Responsabilitatea Sociala Corporativa. Dupa cum compania a declarat: “Impreuna ne concentram asupra celor 5 P: pace, populatie, planeta, prosperitate si parteneriat“, aceasta a fost implicata in mai multe proiecte precum Bravo Project sau Bekina Boots Run menite sa imbunatateasca modul de viata al comunitatii, economia si mediul inconjurator.

Bekina Boots este membru al Federatiei Profesionale Febelsafe; federatie belgiana a producatorilor, distribuitorilor si furnizorilor de servicii si produse din domeniul sigurantei si bunastarii. In 2016, compania, in colaborare cu organizatia non-profit GaM Care, a donat 1500 de perechi de cizme de protectie unei tabere de refugiati din Duinkerke.

Mai mult, de-a lungul anilor, compania Bekina Boots a fost nominalizata in cadrul mai multor gale si reviste precum Trends Gazellen Award, Farmers Weekly, Export Lion 2017,  ‘SME Laureate’ Award, iar in 2014 a castigat chiar iF-Award pentru modelul de incaltaminte Agrilite®.

 

Verdon sustine siguranta si confortul clientilor sai, punand la dispozitie mai multe modele de cizme de protectie marca Bekina Boots, potrivite pentru orice domeniu de activitate: Bekina S5 Agrilite, Bekina S5 StepliteX, Bekina S4 Thermolite și Bekina S5 StepliteXCI pentru iarna.

Astfel, beneficiati de produse de calitate, durabile, sigure și confortabile, cu un raport excelent calitate-pret, mereu la dispozitie sa ofere totul in fiecare zi, in cele mai extreme si mai diverse conditii de munca. Cu cizmele Bekina puteti lucra ore indelungate, au rezistenta ridicata la ulei, benzina, grasime, substante alcaline, acizi sau gunoi de grajd.

In plus, la Verdon gasiti si talpici cu 2 sau 3 straturi pentru o izolare eficienta, confort sporit si o aerisire mai buna a cizmei, adecvate pentru toate tipurile de incaltaminte marca Bekina Boots.

Afiseaza 1 - 2 din 2 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.