Produsele producatorului Airtender

Logo Airtender1


Gust maxim, Risipă minimă


Această filozofie se află la baza tuturor produselor Airtender. Dar asta nu este tot. Modul în care fabricăm, asamblăm și ambalăm produsele se caracterizează, de asemenea, prin durabilitate și respect pentru oameni și mediu.


Din Olanda


Atenția acordată oamenilor și mediului. Acest lucru este foarte important pentru noi, la Airtender. Acesta este motivul pentru care fabricăm, asamblăm și ambalăm produsele noastre cât mai durabil posibil. Ne proiectăm și dezvoltăm produsele în Olanda. De asemenea, menținem producția de înaltă tehnologie a pieselor cât mai aproape de casă și, bineînțeles, facem acest lucru într-un mod care respectă mediul înconjurător.Din grijă pentru oameni...


Asamblarea și ambalarea produselor are loc în ateliere sociale. În acest fel, oferim persoanelor izolate de piața muncii posibilitatea de a se dezvolta personal, contribuind în același timp la economie și sustenabilitate. În plus, ne implicăm activ în educație, de la cursuri liceale până la cursuri universitare. Astfel, le oferim elevilor și studenților posibilitatea de a se dezvolta și de a contribui la o societate sustenabilă, fără deșeuri. Toate acestea în cadrul Academiei Airtender.
...și planetă


Produsele Airtender nu sunt realizate doar cu tehnologie avansată și prietenoasă cu emanarea de CO₂. De asemenea, folosim materiale reciclate și durabile atât pentru produse, cât și pentru ambalaje. În acest fel asigurăm cel mai mic impact posibil asupra planetei. Toți cei care folosesc produsele Airtender previn, de asemenea, risipa de alimente și deșeuri de plastic. Împreună, putem face ca sustenabilitatea să fie accesibilă tuturor!
Uniți împotriva risipei alimentare


Fundația Samen Tegen Voedselverspilling (Împreună împotriva risipei alimentare) este prima mișcare de companii și organizații publice care și-au unit forțele pentru un obiectiv comun: reducerea la jumătate a risipei alimentare până în 2030. Cu produsele Airtender, aducem o contribuție importantă la acest obiectiv. Din acest motiv, ne-am alăturat altor "căpitani din industrie" pentru a reduce risipa de alimente în Olanda cu 1 miliard de kilograme anual.


Afiseaza 1 - 12 din 12 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.