Produsele producatorului Agrosel

Agrosel - the seed professional

Agrosel - hibrizi performanti


Despre Agrosel
Sediul AgroselSocietatea AGROSEL S.R.L. a fost infiintata in anul 1998. 
Inca de la inceput, prin comercializarea de seminte cu valoare culturala si biologica ridicata, compania si-a propus sa contribuie la redresarea sectorului legumicol din Romania.

Azi, cu o experienta de peste 17 ani in prelucrarea, crearea si comercializarea semintelor de legume si flori, destinate atat gradinaritului amator (produse microambalate), cat si consumului profesional (producatori/cultivatori) – AGROSEL este leaderul de piata al segmentului de seminte microambalate din Romania.

Misiunea noastra este mentinerea soiurilor traditionale din Romania, Ungaria si Bulgaria prin ameliorare conservativa, cat si crearea continua de noi varietati prin ameliorare creativa.

Ca urmare a unor investitii sustinute, AGROSEL detine cea mai moderna si performanta platforma din industria semintelor de legume din Romania, ce se întinde pe o suprafata de 50.000 mp, in Câmpia Turzii. AGROSEL este singurul producator local de seminte de legume care dispune de toate echipamentele si tehnologia necesara pentru dezinfectarea, calibrarea, tratarea si dozarea numerica a semintelor.Avand in vedere potentialul oferit de segmentul produselor profesionale, incepand cu anul 2004 am initiat ameliorarea unor varietati noi pentru piata profesionala de legume.Soiurile sunt ameliorate in conditiile agroclimatice din Romania, care astfel se adapteaza la conditiile de cultura ale cultivatorilor din tara. In toti acesti ani, aproape 100 de varietati au fost ameliorate, inregistrate si brevetate in Catalogul Oficial al soiurilor de plante din Uniunea Europeana.

AGROSEL dispune de laborator propriu pentru controlul calitatii, unde se testeaza germinatia, umiditatea, puritatea si starea sanitara a semintelor. Calitatea superioara a semintelor este garantata prin cele trei puncte de control: inspectie in camp, verificare a calitatii în laborator si postcontrol pe microparcele.Semintele de la AGROSEL indeplinesc cerintele legislative internationale in domeniu.

AGROSEL exporta in prezent seminte de legume si flori in peste 10 tari din Europa.


 

pe pagina
Afiseaza 1 - 56 din 80 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.