Ingrasamant gazon LandscaperPro Pre-Winter - sac 15 kg

PR-100524

Lanscaper Pro Pre-Winter este recomandat pentru pregatirea gazonului pe timpul anotimpului rece.

Compozitie: 14-5-21 + 2MgO + M.E. (azot, fosfor, potasiu + magneziu si microelemente).
Perioada de aplicare recomandata: august-octombrie.
Eliberare controlata a nutrientilor: 4-5 luni.
Doza recomandata: 40-45 g/m².
Ambalaj: sac 15 kg (500 m²), granule standard.

Logo Everris

Termen estimativ de livrare: 1-3 zile

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

210.60 Lei(TVA inclus)

-10%

234.00 Lei

Ingrasamant LandscaperPro Pre-Winter


Ingrasamantul granulat cu eliberare controlata LanscaperPro Pre-Winter se aplica pentru o crestere constanta si lenta, prevenind stresul. Odata cu scaderea temperaturilor si intrarea gazonului in perioada de repaus vegetativ, se stopeaza si eliberarea nutrientilor, iar in primavara, la temperaturi medii ale solului de peste 5°C, incepe eliberarea nutrientilor ducand la o inverzire mult mai rapida a gazonului. Potasiul eliberat imediat consolideaza peretii celulari si stimuleaza echilibrul hidric in planta. In primavara urmatoare, gazonul va porni in vegetatie mai repede, fiind mai sanatos si mai rezistent. 
LandscaperPro Pre-Winter stimuleaza cresterea uniforma, fara stres. Continutul ridicat de potasiu fortifica gazonul pentru anotimpul de iarna. Azotul, ca macroelement, este eliberat doar atunci cand gazonul are nevoie de crestere vegetativa.


Tehnologia PACE


Ingrasamant Landscaper Pro cu eliberare controlata EverrisDatorita tehnologiei de pelicurare PACE cu rasini, nutrientii sunt retinuti in fiecare granula. 
Apa patrunde prin pelicula de rasini si dizolva nutrientii din granula. Astfel se creeaza o presiune osmotica care impinge constant nutrientii in exterior. Toti nutrientii din tehnologia PACE au efect de lunga durata. 
Ce ingrasamant ar trebui sa folosesc pentru gazonul meu?


Verdon - Ingrasaminte cu eliberare controlata
Putem clasifica ingrasamintele in conventionale (cu eliberare rapida) si cu eliberare controlata (de lunga durata). 
Anumite ingrasaminte, inclusiv cele conventionale, lichide si hidrosolubile, isi elibereaza integral nutrientii, imediat dupa aplicare. Aceste produse determina o crestere si o inverzire rapida a gazonului dar, in acelasi timp, procentul de levigare (de pierdere a nutrientilor) este foarte mare. Un gazon cu cresteri rapide presupune taieri dese.

Ingrasamintele cu eliberare controlata si lenta distribuie nutrientii uniform si corect pe o perioada mai lunga de timp. Eliberare controlata a nutrientilor este mai eficienta, reduncadu-se la minimum pierderile prin levigare. Un aport constant de nutrienti dezvolta un gazon dens si sanatos care prezinta cresteri uniforme. Stimuleaza, totodata, dezvoltarea sistemului radicular in profunzime, esential pentru gazon, facandu-l mai rezistent la trafic intens, boli seceta si alti factori de stres.
Despre ingrasamintele LandscaperPro


• Rentabile: 1-2 aplicari sunt suficiente pentru intregul sezon.
• Sunt complet sigure pentru copii, animale domestice si gazon nou infiintat.
• Continut ridicat de nutrienti, fiind necesar mai putin ingrasamant de aplicat.
• Distribuire optima a nutrientilor pentru o mai buna calitate a gazonului.
• Eliberarea controlata ofera o crestere echilibrata, reducand astfel numarul de taieri.
• Dezvolta un sistem radicular mai puternic pentru a face un gazon mai sanatos si rezistent.
• Sustenabile: nutritie optima si pierderi minime prin levigare.
• Efectele de lunga durata vor reduce forta de munca manuala.
• Prin utilizarea ingrasamintelor LandscaperPro cu eliberare lenta si controlata, cantitatea nutrientilor care leviga este redusa, iar gazonul este mai sanatos. Puteti asigura nutritie de inalta calitate cu buget limitat, prin reducerea numarului de aplicari pe sezon.


LandscaperPro Pre-Winter


Landscaper Pro Stress Control - Verdon

Alege ambalaj15 kg.
Categorii intretinerea gazonuluiIngrasaminte gazon
Domeniu de utilizareGazon
Suprafata450-500 m2
Filtreaza subcategoriiArticole intretinerea plantelor
Filtreaza sub-subcategoriiIngrasaminte gazon si flori
Filtreaza categoriiCasa si gradina
Review adaugat de
01 Nov 2018
(Ingrasamant gazon LandscaperPro Pre-Winter - sac 15 kg):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5

Carucior ideal pentru imprasierea fertilizantului pentru gazon, semintelor de gazon sau a materialului antiderapant.Containerul este fabricat din plastic de inalta calitate, rezistent la razele UV.Capacitatea rezervorului: 40 litriDistanta dintre roti: 52 cmLatimea maxima de imprastiere: 5 mGarantie: 2 ani persoane fizice, 1 an persoane...

499.00 Lei 599.00 Lei

Carucior ideal pentru imprasierea fertilizantului pentru gazon, semintelor de gazon sau a materialului antiderapant. Containerul este fabricat din plastic de inalta calitate, rezistent la razele UV.Capacitatea rezervorului: 60 litriDistanta dintre roti: 48 cmLatimea maxima de imprastiere: 5 m       

529.00 Lei 649.00 Lei

Carucior ideal pentru imprasierea fertilizantului pentru gazon, semintelor de gazon sau a materialului antiderapant.Containerul este fabricat din plastic de inalta calitate, rezistent la razele UV.Capacitatea rezervorului: 25 litriDistanta dintre roti: 48 cmLatimea maxima de imprastiere: 5 m

449.00 Lei

Ideal pentru imprastierea fertilizantului de gazon si a semintelor de gazon pe suprafete medii.Are un sistem foarte precis de reglare, asigurand in acelasi timp si o foarte buna precizie in plasarea materialului imprastiat.Capacitatea rezervorului: 27 kg (25 litri)Distanta dintre roti: 76 cm

529.00 Lei
Aparat manual pentru imprastiat Socker 1 - 1.5 litri -20%

Aparat manual de imprastiere a fertilizantului pentru gazon, a semintelor de gazon sau materialului antiderapant.Se poate umple cu 1 l pana la 1.5 l material pentru imprastiat.Latimea de imprastiere: de la 1 m la 2 mEste ideal pentru suprafete mici si medii.

67.20 Lei 84.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate