Motounelte si trimere

Cauti o motocoasa, un trimmer sau o motounealta de calitate? In aceasta categorie vei descoperi o varietate de motounelte utile pentru taierea ierbii si arbustilor din gradina sau ferma. Motocoase cu fir si disc, cu motor termic sau acumulatori.

Sunt 16 produse.
Afiseaza 1 - 16 din 16 produse

Motounelte Husqvarna - eficiente, fiabile, durabile

Spatiile verzi au o mare valoare estetica pentru orice gospodarie sau spatiu public, insa trebuie sa le intretii pentru ca acestea sa arate bine in orice anotimp. Spre exemplu, gardul viu trebuie taiat regulat, pentru ca altfel isi pierde forma. Pentru aceasta activitate iti recomandam motouneltele speciale Husqvarna pentru taiat gard viu.
De asemenea, diferenta intre un spatiu verde ingrijit si unul lasat in paragina este data de modul in care este intretinuta iarba. Motocoasele Husqvarna sunt de un real ajutor pentru cei doresc sa taie iarba usor si eficient.


De ce este bine sa alegi calitatea Husqvarna?

1. Calitatea materialelor Husqvarna: iti asigura performanta, fiabilitate si o indelungata perioada de utilizare a utilajului;

2. Disponibilitatea pieselor de schimb: iti asigura o scurta perioada de service si costuri de intretinere reduse, fiecare piesa de schimb putandu-se identifica si achizitiona separat - pe baza desfasuratoarelor expandate ale fiecarei motounelte;
3. Service profesionist: reprezentantele Husqvarna, raspandite pe tot teritoriul Romaniei, detin uneltele de service specifice, piesele de schimb pentru fiecare utilaj, dar si competenta tehnica necesara.

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.