Nimeni nu stie mai mult decat o comunitate de stiutori.

Warehouse Barbeque, editia de primavara 2015

Unul dintre principiile de baza in activitatea pe care o desfasuram la Verdon este onestitatea. Produsele pe care le recomandam, brandurile si producatorii cu care ne asociem, sunt doar acelea care ne-au castigat increderea si cele pe care le folosim la randul nostru in curtea, gradina sau ferma familiei.

La sfarsitul saptamanii trecute publicam pe blog o recomandare privind gratarele Outdoorchef, o gama de produse pentru care suntem distribuitori autorizati pe piata din Romania. Pentru ca am vrut sa testam ”la cald” calitatea deosebita a produselor, la depozitul Verdon din Sibiu, in compania unui grup de 25 de invitati a avut loc sambata dupa-amiaza editia de primavara a “Warehouse Barbeque”, un eveniment care speram sa-l repetam anual de-acum inainte.

Meniul a fost alcatuit cu grija de catre cheful companiei Outdoorchef, care ne-a onorat cu prezenta la eveniment. Pentru cei care nu au reusit sa ajunga, amintim componenta acestuia: frigarui de creveti cu rosii uscate, ciupercute cu branza Camembert, rulouri de pui cu mozzarela & condimente si nu in ultimul rand, desertul laudat de catre toti degustatorii, banane caramelizate cu dressing de iaurt si menta.

In prima parte a evenimentului, reprezentantii companiei Outdoorchef au realizat o scurta prezentare a avantajelor grillurilor de acest fel in comparatie cu gratarele sau discurile folosite in mod obisnuit in Romania. S-a facut referire la aspectele tratate si de catre noi in cadrul articolului precedent: posibilitatea de gatire la caldura directa si indirecta, prepararea fara fum, datorita sistemului de decantare a grasimii din carne si nu in ultimul rand, diferenta dintre un gratar pe care se poate face doar frigere si unul care ofera si posibilitatea de coacere.

In cadrul “testului” a fost folosit atat un gratar pe gaz cat si unul pe carbuni. In cazul gratarului pe carbuni, aprinderea s-a facut cu ajutorul unui Looftlighter, care si-a demonstrat eficienta, reusind sa aprinda carbunii in mai putin de 1 minut.

Atasam mai jos o galerie foto de la eveniment si asteptam in comentarii parerea voastra sincera. Vrem sa stim: va fac pofta bunatatile? 🙂

Warehouse Barbeque verdonWarehouse Barbeque verdon
Warehouse Barbeque verdon Warehouse Barbeque verdon Warehouse Barbeque verdon

1 Comment la "Warehouse Barbeque, editia de primavara 2015"

  1. Super, vreau si eu!!

Lasa un comentariu

Adresa ta nu va fi publicata


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.