Petromax-100-ani-verdonPetromax-100-ani-verdon

Petromax împlinește 100 de ani

Lămpile cu gaz au reprezentat, pentru o perioadă considerabilă de timp, sursa principală de lumină. Odată cu apariția lămpii cu gaz HK500, dezvoltată de către Max Graetz la începutul secolului al XX-lea, a avut loc o creștere a randamentului și a calității lămpilor cu gaz.

Anul acesta marchează 100 de ani de la apariția lămpii cu gaz marca Petromax.

Petromax-100-ani

Compania Petromax este caracterizată de valori precum tradiție, inovație și calitate, acestea fiind esențiale în dezvoltarea brandului și în aducerea de idei inovatoare din domeniul campingului și al gătitului în natură. Petromax își dorește să îi încurajeze constant pe cei dornici de aventură să se strângă împreună la lumina produselor lor și să-și împărtășească experiențele.

petromax-verdon

Pasiune

„Iubim ceea ce facem. Experiențele pe care le împărtășiți cu noi reprezintă motivația noastră. Ne dorim să continuăm dezvoltarea companiei, pentru a împărtăși cu clienții, partenerii și prietenii noștri lucrurile de care ne pasă cel mai mult.”

Calitate

„Îmbinarea tradiției cu inovația este un lucru care ne caracterizează. Ne bazăm pe materiale testate și solide, cu scopul de a atinge atât standardele de calitate ale clienților noștri, cât și pe ale noastre, prin combinații inovatoare. În ceea ce ne privește, principiul după care funcționăm este acesta: un produs este bun doar dacă este rezistent, solid și durabil.”

Tradiție

„Transmitem mai departe ceea ce este bun: acest lucru l-a făcut Max Graetz cu succes, prin crearea lămpii cu gaz cunoscute la nivel mondial. Petromax și-a făcut un renume cu o tradiție de peste 100 de ani.”

Gătitul în natură reprezintă o experiență unică. Atmosfera care se creează în jurul unui foc cu oameni care gătesc împreună și împărtășesc povești și experiențe de viață ne duce cu gândul înapoi la origini. Sunetul lemnelor trosnind în foc ne captivează și astăzi la fel de puternic.

Brandul Petromax ne creează și astăzi cadrul perfect pentru această atmosferă, pentru a ne conecta unii cu alții și cu natura, prin produsele pe care le oferă și prin combinarea tradiției cu inovația, purtându-ne prin noi tărâmuri pline de savoare și aventură.

Fă-ți timp pentru o experiență de neuitat!

Fii primul care lasa un comentariu la "Petromax împlinește 100 de ani"

Lasa un comentariu

Adresa ta nu va fi publicata


*

Abonează-te la newsletter verdon

Afla la timp de PROMOTII si REDUCERI

Vezi toate brandurile comercializate de verdon.