Echipamente profesionale pentru curatenie Speed Cleaner

Echipamente curatenie Speed Cleaner

Atunci cand vine vorba despre curatenie, fie ca vorbim despre locuinte, spatii comerciale sau birouri, una dintre ”operatiunile” care necesita mai mult timp si care se realizeaza cu un oarecare grad de dificultate o reprezinta spalatul ferestrelor.

In special in spatiile unde sunt multe ferestre sau geamuri mari, este destul de dificil sa se curete intreaga suprafata astfel incat totul sa straluceasca de curatenie. Locurile greu accesibile si necesitatea utilizarii mai multor produse si echipamente de curatenie fac ca aceasta sarcina sa fie una careia i se aloca de obicei mult timp.

Din fericire, echipamentele de curatenie Speed Cleaner, fabricate in Germania usureaza mult curatenia ferestrelor si a altor suprafete din sticla sau din geam termopan. Acest lucru este posibil cu ajutorul unui singur dispozitiv patentat, cu care se pot efectua toate cele trei operatiuni necesare curateniei: spalare, stergere si lustruire, totul foarte simplu si rapid.

Dispozitivele pentru curatat ferestre Speed Cleaner

Dispozitivele pentru curatat ferestre Speed Cleaner sunt fabricate dintr-un material plastic, foarte rezistent, dar usor de utilizat si de manevrat. Sunt multifunctionale si beneficiaza de o garantie de 3 ani. Aceste dispozitive sunt astfel concepute incat sa poata fi utilizate pentru ferestre, oglinzi, vitrine si orice alte suprafete netede.

Dispozitivele au un burete special, care curata suprafetele netede, cu doua straturi. Partea superioara a buretelui este puternic absorbanta, pentru a nu permite prelingerea solutiei de curatat folosite, realizandu-se astfel si o economie considerabila la produsele de curatenie, care in mare parte se irosesc pentru ca se preling inainte sa curete ferestrele.  Partea interioara a buretelui este mai moale si mai groasa, retinand praful si murdaria acumulata, fara sa trebuiasca sa se insiste in mod repetat pe o suprafata pentru ca aceasta sa fie curatata perfect. Practic, curatenia se face dintr-o singura miscare.

In plus, lamela din cauciuc, care este reversibila si poate fi intoarsa pe ambele parti, sterge perfect suprafata curatata, astfel incat aceasta ramane perfect uscata si stralucitoare.

Gama de dispozitive Speed Cleaner include trei produse, care au aceleasi functionalitati, insa domenii de aplicare diferite.

Dispozitivul de spalat ferestre Speed Cleaner Single are o latime de aproximativ 20 cm, fiind ideal pentru curatarea ferestrelor de dimensiuni normale, cu o inaltime de pana la 2 m.

Dispozitivul de spalat ferestre Speed Cleaner Plus are o latime de aproximativ 20 cm si se poate utiliza atat pentru ferestrele de dimensiuni normale, cat si pentru cele inalte. In plus, manerul rotativ permite o manevrabilitate excelenta, in orice pozitie, fiind deosebit de util in special pentru ferestrele de diferite dimensiuni si forme.

Dispozitivul de spalat ferestre Speed Cleaner Profi este mai lat, avand aproximativ 25 cm, beneficiaza de asemenea de un maner rotativ si este potrivit pentru ferestre foarte inalte sau cele de dimensiune mare.

Speed Cleaner Single & Profi

Accesorii pentru dispozitivele de curatenie Speed Cleaner

Pentru eficienta maxima in utilizare, gama de echipamente de curatenie Speed Cleaner include si o serie de accesorii, care acopera toate necesitatile in materie de curatare a ferestrelor si a altor suprafete netede.

Coada telescopica Speed Cleaner se utilizeaza pentru dispozitivele Speed Cleaner Plus si Speed Cleaner Profi. Poate atinge o lungime de 1.5 m si se foloseste pentru  o buna accesibilitate in locurile inalte, simplu, usor si comod. Este foarte usoara, fabricata din fibra de sticla, asa ca nu se rupe usor si ofera stabilitate.

Coada telescopica Speed Cleaner

Tavita Speed Cleaner este fabricata din material plastic durabil si beneficiaza de  un sistem patentat, avand fundul prevazut cu nervuri adanci. Rolul acestora este de a asigura o cantitate de spuma suficienta, curatand in acelasi timp buretele dispozitivului Speed Cleaner. Se poate utiliza impreuna cu oricare din cele trei dispozitive de spalare.

Tavita Speed Cleaner

Super concentratul Speed Cleaner este o solutie de curatat universala, super-concentrata. Se poate utiliza pentru sticla, oglinzi, gresie, faianta, plexic, vesela, pahare, pentru ramele ferestrelor si pentru alte suprafete netede. Fiind foarte concentrata, din 10 ml de solutie se obtine 1 litru de solutie pentru curatat. Nu contine alcool, solventi sau glicerina si este biodegradabil. Concentratul este testat dermatologic si este inodor, fiind potrivit si pentru persoanele care sufera de alergii. Dizolva foarte bine grasimile si se poate folosi si pentru a curata petele profunde de pe covoare, imbracaminte sau tapiterii. Este disponibil in doua variante: super concentrat Speed Cleaner de 250 ml si super concentrat Speed Cleaner de 1 l.

Rezervele pentru dispozitivele Speed Cleaner sunt foarte utile atunci cand se doreste inlocuirea buretelui sau a stergatorului (sau a ambelor piese). In functie de dimensiunea dispozitivului, se pot achizitiona urmatoarele tipuri de rezerve

Avantajele echipamentelor de curatenie Speed Cleaner

  • Utilizarea unui singur dispozitiv, multifunctional, in locul mai multor produse pentru curatenie;
  • Usor de manevrat;
  • Curatenie rapida si eficienta;
  • Se pot utiliza si pentru locurile greu accesibile, cu ajutorul cozii extensibile, astfel incat curatarea ferestrelor se face in toate conditiile de siguranta;
  • Nu lasa dungi inestetice in urma;
  • Se pot utiliza chiar si atunci cand straluceste soarele, deoarece suprafetele sunt uscate si lustruite imediat, fara a ramane pete de apa sau reziduuri ale solutiei de curatat;
  • Buretele este usor de curatat si de inlocuit;
  • Se pot utiliza pentru curatarea mai multor suprafete: ferestre din geam sau din termopan, vitrine, oglinzi, gresie si faianta, cabine de dus, pereti din sticla, parbrize etc.
  • Dispozitivele de spalat ferestre beneficiaza de o garantie de 3 ani.
Unde se pot utiliza echipamentele de curatenie Speed Cleaner

Dispozitivele de de spalat ferestrele si accesoriile Speed Cleaner spe pot utiliza pentru spalarea ferestrelor, fie ca acestea sunt din geam sau din termopan, pentru ca nu imprastie praful si mizeria, stergand si lustruind suprafata curatata rapid.

De asemenea, aceste echipamente de curatenie sunt deosebit de utile si pentru a curata baile si bucatariile sau alte tipuri de spatii unde predomina suprafetele din gresie si faianta.

Cu Speed Cleaner, se pot curata vitrinele mari, oglinzile, mesele din sticla, ramele ferestrelor, astfel incat curatenia se realizeaza rapid si eficient, fara a fi nevoie de utilizarea mai multor produse de curatat si a altor echipamente speciale.

Nu mai este nevoie de mai multi bureti si lavete pentru spalarea si stergerea ferestrelor si este usor sa se curete chiar si ferestrele inalte sau suprafetele netede aflate la inaltime, cu ajutorul cozii telescopice si a dispozitivelor cu maner rotativ.

In magazinul Verdon gasesti intreaga gama de echipamente de curatenie Speed Cleaner pentru sistemul revolutionar de curatare al ferestrelor: dispozitivele Speed Cleaner multifunctionale, accesoriile acestora, super concentratul Speed Cleaner si rezervele (bureti si stergatori). Toate produsele sunt fabricate in Germania si beneficiaza de o garantie de 3 ani.

Fii primul care lasa un comentariu la "Echipamente curatenie Speed Cleaner"

Lasa un comentariu

Adresa ta nu va fi publicata


*

Abonează-te la newsletter verdon

Afla la timp de PROMOTII si REDUCERI

Vezi toate brandurile comercializate de verdon.