Targ Forest Romania 2015

Forest Romania 2015 – targ forestier de mare amploare, la Zizin

Actualizare 2017: Citeste detalii despre editia din 2017 a targului Forest Romania.


Forest Romania este un targ forestier de amploare, care va avea loc intr-o locatie deosebita: chiar in padure, in mijlocul naturii, in apropiere de localitatea Zizin, aflata la 15 km de Brasov. De altfel, ce locatie mai potrivita pentru toti cei interesati de diferite utilaje forestiere decat o frumoasa zona de pasune si un circuit situat in padure, pentru a testa toate aceste utilaje, precum si alte produse pentru uz forestier? Asadar, in perioada 16-18 septembrie 2015, toti producatorii si distribuitorii de produse de pentru uz forestier, precum si profesionistii din domeniu interesati de aceste produse sunt asteptati la Zizin.

Ce este targul Forest Romania 2015?

Targ 2015 - Forest RomaniaAcest targ este organizat de lideri mondiali in domeniul targurilor forestiere si agricole, companiile Elmia din Suedia si DLG din Germania. Targul este organizat in doua zone diferite, in functie de specificul expozantilor. In zona de pasune vor fi amplasati expozantii care nu trebuie sa efectueze demonstratii in padure, iar in zona de padure, se vor afla expozantii care vor efectua demonstratii cu diferite utilaje forestiere, inclusiv doborarea si manipularea arborilor.

Pe langa expunerea produselor de uz forestier, in cadrul acestui targ vor avea loc si seminarii si intalniri ale profesionistilor din domeniul forestier, cat si diferite alte activitati interesante organizate de diferite companii participante la targ. Acest targ se afla la prima editie in acest an, insa este un proiect pe termen lung, care se va organiza odata la fiecare doi ani.

Forest Romania este un targ care se adreseaza producatorilor si importatorilor sau distribuitorilor de utilaje si accesorii pentru exploatari forestiere, tehnologii sau echipamente si acesorii pentru productia de bioenergie, celor care ofera servicii pentru management forestier, companiilor care achizioneaza sau vand masa lemnoasa, asociatiilor profesionale, contractorilor si transportatorilor de masa lemnoasa, proprietarilor si administratorilor de paduri, inginerilor silvici si altor profesionisti din domeniul forestier, reprezentantilor municipalitatilor si altor oficiali.

Decizia ca acest targ sa fie organizat in Romania a fost luata pentru a oferi companiilor care investesc in utilaje noi si care folosesc servicii din domeniul forestier solutii pentru ca acestea sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii si pentru a stimula dezvoltarea activitatilor din sectorul de exploatari forestiere din Romania. De asemenea, acest targ va asigura si un cadru de intalnire pentru profesionistii din domeniu, pentru ca acestia sa testeze noi utilaje si tehnologii si pentru a realiza noi conexiuni utile pe viitor in activitatea lor.

Perioada de desfasurare si accesul la Forest Romania 2015

Targul se va desfasura in perioada 16-18 septembrie 2015, in intervalul orar 9-17 (in zilele de 16 si 17 septembrie) si 9-18 (in data de 18 septembrie). Pretul unui bilet de intrare este de 40 de lei pentru vizitatori, 20 de lei pentru expozanti, iar accesul este gratuit pentru studenti, pe baza legitimatiei de student.

De altfel, studentii la silvicultura se pot implica activ in cadrul targului, deoarece au fost selectati studenti entuziasti care sa asigure servicii de translator (in limba engleza) pentru expozantii internationali, precum si studenti care sa ajute la mentinerea ordinii si disciplinei pe toata perioada targului. Studentii vor avea ocazia sa intre in contact cu diferite companii din tara si din strainatate care activeaza in domeniul forestier si vor avea ocazia sa vada si sa testeze utilaje pentru exploatarea forestiera despre care invata in cadrul cursurilor.

Expozantii de la Forest Romania

Printre companiile care si-au anuntat participarea la targul Forest Romania se numara branduri de renume in domeniul forestier, precum Oehler, TST, Elmas, Husqvarna, Guerra, Haglof, Gunnebo si multi altii. In total, vor fi expuse produse din peste 80 de marci internationale si romanesti.

Cu aceasta ocazie, mai multi producatori din Germania si Scandinavia si-au manifestat interesul pentru a intra in contact cu companii din Romania, pentru a dezvolta afaceri la noi in tara pe viitor, mai ales ca pe parcursul anului trecut, comenzile din Romania pentru produsele furnizate de acesti producatori au crescut considerabil.

Avand in vedere amploarea acestui targ, Forest Romania 2015 poate fi catalogat cu usurinta ca fiind unul din cele mai asteptate evenimente ale anului pentru profesionistii din domeniul forestier, astfel incat aceasta prima editie va fi cu siguranta un succes.

Bineinteles, cu aceasta ocazie, si compania Verdon va fi prezenta la targ, deoarece ne dorim sa fim la curent cu cele mai noi utilaje, produse si tehnologii folosite in cadrul exploatarilor forestiere, creand astfel o buna oportunitate pentru a selecta cele mai bune oferte de pe piata, pe care sa le oferim in viitor clientilor nostri.

Lasa un comentariu

Adresa ta nu va fi publicata


*

Abonează-te la newsletter verdon

Afla la timp de PROMOTII si REDUCERI

Vezi toate brandurile comercializate de verdon.