Hello World!Hello World!

Hello World!

Buna ziua, lume! 🙂

Va spunem tuturor un calduros bun venit pe blogul Verdon la primul nostru articol aici.

Am decis sa lansam acest blog, pentru a putea fi mai aproape de voi, cei care faceti parte din comunitatea noastra. Avand in vedere ca Verdon este mai mult decat o fitofarmacie sau un magazin agricol online, dorim sa fim mai aproape de voi intr-un loc in care iubitorii naturii sosesc in cautarea de sfaturi si indrumari.

Pornind de la sugestiile si intrebarile voastre, va vom oferi articole utile si informative despre ingrijirea plantelor, noutati care v-ar putea fi utile, dar si articole de interes general despre culturile agricole, bunele practici in agricultura si nu numai. Lumea vie este atat de minunata si de spectaculoasa, incat tot timpul este cate ceva nou de descoperit sau de invatat.

Nu stii cum sa ai grija de plantele din gradina ta in functie de anotimp? Te intereseaza care este cea mai buna modalitate de insamantare a culturilor cerealiere? Doresti sa stii cum sa combati eficient daunatorii? Raspunsul la aceste intrebari si la multe altele le vei afla in curand pe blogul Verdon.

Mai mult decat atat, in calitate de membri ai comunitatii, va incurajam sa va implicati in dialog. Sectiunea de comentarii va sta la dispozitie pentru a va exprima opiniile si expertiza. Promitem ca spatiul va ramane necenzurat, atat timp cat mesajele nu au un caracter vulgar sau injurios.

Abia asteptam sa va cunoastem pe toti!

 

1 Comment la "Hello World!"

  1. Avatar nechita costel | 11 iunie 2015 la 11:40 | Răspunde

    buna ziua. am erbicidat unei persoane o suprafata de 0.70 ari porumb cu sdma si dicopur top646sl.mai ramanandu-mi solutie am mai erbicidat 0,30ari urmand pe aceasta suprafata sa planteze varza incepand cu 1-10iulie.efectul de ai distruge buruienile sunt destul de slabe erbicid au fost cate un litru sdma si 1litru dicopur top la 300l apa.dupa 4-5 zile de la erbicidat persoana a semanat samanta de varza in suprafata de 0.30ari unde nu este semanat nimic urmand sa planteze varza.domnul este foarte suparat ca o parte din rasad(samanta care a semanat-o)a rasdit iar o parte este incoltita in pamant.intrebarea mea este.erbicidul a avut vre-un efect asupra semintei de varza,daca erbicidul are remanenta la plantarea varzei in iulie si de ce plantele in general cu frunza lata nu le-au omorat.va multumesc

Lasa un comentariu

Adresa ta nu va fi publicata


*

Abonează-te la newsletter verdon

Afla la timp de PROMOTII si REDUCERI

Vezi toate brandurile comercializate de verdon.