Hibrizi de porumb - Monsanto Dekalb

Hibrizi Monsanto Dekalb pentru semanatul timpuriu

Semintele de porumb marca Dekalb reprezinta rezultatul inovatiilor pe care compania Monsanto le-a adus in acest domeniu pe parcursul celor 70 de ani in domeniul agricol. Fermierii care utilizeaza semintele de porumb Dekalb au putut observa rezultatele foarte bune obtinute in cadrul culturilor de porumb, in fiecare sezon.

Gama de hibrizi de porumb Dekalb include 28 de produse, seminte care au fost create pentru a raspunde nevoilor fermierilor care isi doresc productii cu randament ridicat, fara a face niciun compromis in ceea ce priveste calitatea recoltei. Monsanto investeste anual peste 1 miliard de euro in cercetare si dezvoltare, pentru a crea si dezvolta noi produse care sa vina in ajutorul fermierilor din intreaga lume, pentru a-si imbunatati productiile agricole. In Europa, semintele sunt produse aproape in totalitate cu ajutorul metodelor traditionale de ameliorare si prin intermediul proceselor agricole conventionale. Astfel, sunt selectionate cele mai bune caracteristici ale populatiilor locale de plante si se realizeaza hibridizarea, pentru obtinerea unor noi varietati, mult mai performante.

Semintele de porumb Dekalb sunt ideale pentru productiile care sunt destinate silozului, pentru furaje si pentru industria alimentara. Cele mai multe produse din aceasta categorie sunt hibrizi timpurii, extra-timpurii sau semi-timpurii.

Seminte de porumb Dekalb DKC 3969

Este un hibrid extra-timpuriu, care poate fi utilizat de toti fermierii, indiferent de tipul de sol sau de tehnologia aplicata. Prezinta o vigoare excelenta la rasarire, inflorire timpurie si stabilitate. Semintele de porumb Dekalb DKC 3969 tolereaza foarte bine frigul in primavara timpurie si se preteaza foarte bine pentru insamantarea timpurie. Astfel, evita arsita din timpul infloririi si polenizarii, asigurand formarea si umplerea boabelor.

hibrid porumb Dekalb DKC 3969

Seminte de porumb Dekalb DKC 4751

Este un hibrid semi-timpuriu, care asigura un randament remarcabil, maximizand conditiile intensive de cultura si inregistreaza productii record pentru grupa sa de maturitate. Semintele de porumb Dekalb DKC 4751 sunt recomandate pentru fermele care aplica tehnologia intensiva si pentru cultivatorii care doresc la recoltare o umiditate foarte buna in bob.

Acest hibrid pierde rapid apa din bob, are un potential de productie excelent in conditii intensive si suporta densitatile ridicate. Este adaptat pentru semanatul timpuriu, reduce costurile cu uscarea boabelor dupa recoltare si raspunde favorabil la cresterea densitatii, valorificand foarte bine aportul de ingrasaminte utilizate.

hibrid porumb Dekalb DKC 4751

Seminte de porumb Dekalb DKC 5068

Acest hibrid semi-tardiv este recomandat fermierilor care doresc sa obtina productii mari, stabile, in orice conditii de tehnologie si in orice tip de sol. Prezinta o inflorire timpurie si agresiva, pierde rapid apa din bob  si are o toleranta foarte buna la frig.

Semintele de porumb Dekalb DKC 5068 evita arsita din timpul polenizarii, pentru a reduce pierderile de productie cauzate de conditiile de stres termic si hidric. Datorita calitatii fitosanitare a boabelor, acestea sunt rezistente la bolile ce ataca stiuletele.

hibrid porumb Dekalb DKC 5068

Seminte de porumb Dekalb DKC 5542

Este un hibrid semi-tardiv, ideal pentru siloz, atat din punctul de vedere al cantitatii, cat si al calitatii. Se prezinta ca un hibrid inalt, cu un foliaj bogat, isi mentine tulpina verde pana la recoltare si prezinta o toleranta exceptionala la patarea si uscarea frunzelor de porumb (Helmitosporium).

Semintele de porumb Dekalb DKC 5542 se pot folosi si pentru semanatul timpuriu, deoarece raspund favorabil la cresterea densitatii prin valorificarea aportului de ingrasaminte. Se preteaza nu numai pentru siloz, ci si pentru biogaz.

hibrid porumb Dekalb DKC 5542

Seminte de porumb Dekalb DKC 5830

Acest hibrid tardiv este recomandat fermierilor care cultiva terenuri cu un potential mai scazut, sau care aplica o tehnologie medie sau scazuta. Pierde rapid apa din bob, prezinta calitati fitosanitare a boabelor, fiind rezistente la boli si daunatori si suporta densitati ridicate.

Semintele de porumb Dekalb DKC 5830 sunt adaptate pentru semanatul timpuriu, reduc costurile necesare pentru uscarea boabelor si raspund foarte bine la aportul de ingrasaminte.

hibrid porumb Dekalb DKC 5830

Seminte de porumb Dekalb DKC 3415

Este primul hibrid sticlos din portofoliul Dekalb, care a fost creat special pentru fermierii care cultiva porumb destinat industriei moraritului. Acest hibrid extra-timpuriu are o inflorire timpurie si boabe care prezinta o foarte buna calitate fitosanitara. Semintele de porumb Dekalb DKC 3415 se preteaza si pentru culturile duble in sistem irigat.

Evita arsita care apare adesea in perioada de inflorire, prezinta boabe sanatoase, fara micotoxine si este pretabil si pentru semanatul timpuriu. Nu prezinta pierderi la recoltare, prin caderi de plante.

hibrid porumb Dekalb DKC 3415

Seminte de porumb Dekalb DKC 3623

Acest hibrid extra-timpuriu este recomandat fermierilor care isi doresc productii mari si sigure, chiar si in conditii de semanare timpurie. Semintele de porumb Dekalb DKC 3623 ofera performante bune in toate regiunile favorabile culturilor de porumb.

Inregistreaza productii foarte mari pentru grupa sa de maturitate si are o dubla utilizare la recoltare: poate fi cultivat fie pentru boabe, fie pentru siloz.  Evita arsita din timpul polenizarii si tolereaza conditiile de stres termic si hidric, oferind o recolta profitabila cu riscuri minime.

hibrid porumb Dekalb DKC 3623

Seminte de porumb Dekalb DKC 3811

Este un hibrid extra –timpuriu, care poate fi utilizat cu succes in culturile aflate in zonele unde exista risc ridicat de seceta.  Semintele de porumb Dekalb DKC 3811 ofera productii stabile, iar planta are o perioada de inflorire precoce, comparativ cu media grupei de maturitate.  Tolereaza foarte bine stresul termic si hidric, fiind o alegere foarte buna pentru productiile sigure, in orice conditii.

hibrid porumb Dekalb DKC 3811

Seminte de porumb Dekalb DKC 3939

Acest hibrid timpuriu este recomandat fermierilor care aplica o tehnologie medie sau intensiva. Este hibridul care infloreste cel mai devreme dintre toti hibrizii care se afla momentan in portofoliul Dekalb, suporta foarte bine densitatile mari si prezinta o vigoare buna la rasarire.

Semintele de porumb Dekalb DKC 3939 tolereaza bine temperaturile scazute de la inceputul perioadei de semanat si asigura o alimentare buna cu apa si nutrienti, pentru reducerea pierderilor de productie la recoltare.

hibrid porumb Dekalb DKC 3939

Seminte de porumb Dekalb DKC 4025

Este un hibrid timpuriu, care performeaza bine in toate regiunile in care se cultiva porumbul. Prezinta o tulpina rezistenta la frangere si la cadere, un sistem radicular puternic dezvoltat, rasarire si inflorire timpurie.  Astfel, planta are parte de o mai buna alimentare cu apa si substante nutritive. Fiind un hibrid timpuriu, evita arsita care poate aparea in timpul polenizarii. Semintele de porumb Dekalb DKC 4025 se adreseaza fermierilor care isi doresc productii mari, chiar si in conditii timpurii.

hibrid porumb Dekalb DKC 4025

Seminte de porumb Dekalb DKC 4351

Este unul dintre hibrizii timpurii care asigura o productie ridicata, regasindu-se in topul hibrizilor din grupa sa de maturitate. Se preteaza pentru orice tip de sol si pentru orice conditii tehnologice. Prezinta o foarte buna pierdere a apei din bob, inflorire timpurie si agresiva si tulpini puternice.

Semintele de porumb Dekalb DKC 4351 pot fi semanate si mai devreme, avand o toleranta buna la frig, prezinta risc redus de caderi de plante la recoltare si evita arsita din timpul polenizarii.

hibrid porumb Dekalb DKC 4351

Seminte de porumb Dekalb DKC 4490

Acest hibrid semi-timpuriu prezinta o caracteristica deosebita: infloreste si mataseste simultan, pentru ca polenizarea sa se realizeze cat mai eficient pe timp de arsita. Datorita acestei caracteristici, polenizarea se realizeaza chiar si in anii cu un stres termic ridicat. Semintele de porumb Dekalb DKC 4490 se preteaza foarte bine in regiunile de cultura cu risc ridicat de seceta.

hibrid porumb Dekalb DKC 4490

Seminte de porumb Dekalb DKC 4541

Este un hibrid timpuriu, care este recomandat in special fermierilor ce aplica o tehnologie medie sau redusa, reactionand excelent pe orice tip de sol. Prezinta o inflorire timpurie si agresiva, se adapteaza pe texturi diferite de sol, are toleranta ridicata la frig si evita arsita din timpul polenizarii. Semintele de porumb Dekalb DKC 4541 prezinta o stabilitate ridicata in medii de cultura diferite.

hibrid porumb Dekalb DKC 4541

Seminte de porumb Dekalb DKC 4555

Acest hibrid timpuriu este recomandat in special fermierilor care folosesc o tehnologie intensiva, insa se preteaza si pentru tehnologie medie. Semintele de porumb Dekalb DKC 4555 prezinta o foarte buna pierdere a apei din bob, suporta densitatile ridicate si ofera un randament de boabe foarte bun.

hibrid porumb Dekalb DKC 4555

Seminte de porumb Dekalb DKC 4590

Este un hibrid timpuriu care ofera o productie peste medie in zonele de cultura afectate de seceta. Semintele de porumb Dekalb DKC 4590 reactioneaza foarte bine la aportul ridicat de ingrasaminte, prezinta toleranta la stres hidric si se pot semana in densitati mari. Astfel, se pot reduce pierderile de productie in anii secetosi.

hibrid porumb Dekalb DKC 4590

Seminte de porumb Dekalb DKC 4608

Acest hibrid semi-timpuriu se remarca in special prin calitatea deosebita a boabelor. Acestea sunt profund pozitionate in rahis, avand o usoara tenta de semi-sticlozitate. Boabele prezinta o calitate fitosanitara remarcabila si sunt tolerante la boli, in special la cele care ataca stiulete de porumb. Datorita volumului si arhitecturii foliajului, tolereaza foarte bine stresul hidric si termic. Semintele de porumb Dekalb DKC 4608 se remarca si prin potentialul genetic de productie ridicat.

hibrid porumb Dekalb DKC 4608

Seminte de porumb Dekalb DKC 4685

Este un hibrid timpuriu, cu o perioada de semanat flexibila, ceea ce permite esalonarea productiei fara pierderi ulterioare. Asigura productii peste media grupei sale de maturitate. Semintele de porumb Dekalb DKC 4685 se preteaza pentru cultivare in zonele din estul, sudul si vestul tarii.

hibrid porumb Dekalb DKC 4685

Seminte de porumb Dekalb DKC 4717

Multumita capacitatii sale de a se adapta la factorii de stres si la conditiile diferite de cultura, acest hibrid semi-timpuriu garanteaza pentru productii caraterizate prin stabilitate. Raspunde favorabil la conditiile de cultura intensiva si prezinta inflorire timpurie, pentru reducerea riscului de polenizare deficitara. Semintele de porumb Dekalb DKC 4717 asigura productii stabile chiar si in conditii dificile.

hibrid porumb Dekalb DKC 4717

Seminte de porumb Dekalb DKC 4795

Este un hibrid semi-timpuriu, recomandat pentru zonele de cultura cu traditie. Semintele de porumb Dekalb DKC 4795 prezinta o productivitate ridicata si un raspuns pozitiv la formulele de fertilizare moderate. Hibridul suporta foarte bine stresul hidric, are o toleranta ridicata la bolile porumbului care ataca tulpinile plantei si este adaptat pentru a fi cultivat si in zonele cu temperaturi mai ridicate.

hibrid porumb Dekalb DKC 4795

Seminte de porumb Dekalb DKC 4943

Acest hibrid semi-timpuriu poate fi cultvat in toate zonele din tara, in special acolo unde exista risc ridicat de arsita si seceta. Semintele de porumb Dekalb DKC 4943 reactioneaza foarte bine si la conditiile dificile de cultura, ca de exemplu terenurile mai slabe sau conditii de tehnologie redusa. Acesta este un hibrid HD, cu radacini puternice si profund dezvoltate, prezinta o inflorire timpurie si agresiva si stiuleti foarte bine polenizati. Are si o buna toleranta la frig, putand fi semanat mai devreme.

hibrid porumb Dekalb DKC 4943

Seminte de porumb Dekalb DKC 4964

Este un hibrid semi-timpuriu , cu tulpini subtiri si elastice si radacini bine dezvoltate. Ofera un maxim de productie pentru grupa sa de maturitate, chiar si in conditii dificile. Prezinta pierdere rapida a apei din bob, fara caderi de plante si fara pierderi la recoltare. Semintele de porumb Dekalb DKC 4964 se preteaza pentru recoltele timpurii, fara costuri suplimentare pentru uscarea boabelor.

hibrid porumb Dekalb DKC 4964

Seminte de porumb Dekalb DKC 5007

Acest hibrid semi-tardiv este o optiune excelenta pentru fermierii care isi doresc sa obtina productii record, deoarece reactioneaza foarte bine la conditiile intensive de fertilizare.  Semintele de porumb Dekalb DKC 5007 se adapteaza foarte usor la orice conditii de cultura si la orice tip de tehnologie.

hibrid porumb Dekalb DKC 5007

Seminte de porumb Dekalb DKC 5031

Pentru productii stabile si sigure, acest hibrid semi-tardiv este o alternativa foarte buna. Are performante foarte bune in orice conditii de cultura, insa se remarca si printr-un pachet agronomic bun, ceea ce asigura gradul ridicat de profitabilitate al recoltei. Semintele de porumb Dekalb DKC 5031 se pot semana in diferite tipuri de sol, deoarece sunt foarte adaptabile.

hibrid porumb Dekalb DKC 5031

Seminte de porumb Dekalb DKC 5141

Destinat pentru productiile cu un randament foarte ridicat, acest hibrid semi-tardiv se preteaza conditiilor bune, intensive de cultura, care valorifica la maximum aportul de ingrasaminte. Semintele de porumb Dekalb DKC 5141 sunt recomandate fermierilor care aplica o tehnologie medie sau intensiva, avand un spor de productie ridicat pe terenurile care prezinta un aport freatic mai ridicat sau in conditii de irigat.

Prezinta un pachet agronomic foarte bun, cu stiuleti cilindrici, lungi si boabe de calitate, rezistente la bolile porumbului, in special la cele care ataca stiuletele.

hibrid porumb Dekalb DKC 5141

Seminte de porumb Dekalb DKC 5222

Acest hibrid semi-tardiv se evidentiaza prin productii care sunt frecvent peste media grupei sale de maturitate. Semintele de porumb Dekalb DKC 5222 ofera productii constante, fiind foarte stabile, chiar si in conditii de stres.  Aceasta stabilitate asigura profitabilitatea recoltei, chiar si in anii dificili, dar si in conditii de cultura intensiva.

hibrid porumb Dekalb DKC 5222

Seminte de porumb Dekalb DKC 5632

Este un hibrid tardiv cu o toleranta foarte ridicata la seceta si arsita. Semintele de porumb Dekalb DKC 5632 se adapteaza usor la orice conditii climatice, in special la aparitia factorilor de stres termic sau hidric. Hibridul este pretabil pentru orice tip de tehnologie, valorificand aportul de ingrasaminte si conditiile intensive, insa prezinta o stabilitate ridicata si in conditiile mai vitrege.

hibrid porumb Dekalb DKC 5632

Seminte de porumb Dekalb DKC 5707

Acest hibrid tardiv este destinat fermierilor care nu au suprafete irigate, insa isi doresc productii record, deoarece raspunde foarte bine la orice tip de conditii climatice. Se poate cultiva atat pentru siloz, cat si pentru boabe. Prezinta o planta de talie mare, cu o toleranta crescuta la arsita si seceta. Se recomanda pentru cultivare in zonele din sudul, estul si vestul tarii.

Seminte de porumb Dekalb DKC 6031

Pentru silozul de calitate superioara, acest hibrid tardiv este o alegere excelenta. Datorita nutrientilor bogati pe care ii asigura masa foliara si stiuletii sanatosi, se preteaza si pentru cultivarea pentru boabe. Semintele de porumb Dekalb DKC 6031 se comporta foarte bine in conditii de tehnologie intensiva, avand unele dintre cele mai bune rezultate dintre hibrizii destinati silozului.

hibrid porumb Dekalb DKC 6031

Fii primul care lasa un comentariu la "Hibrizi Monsanto Dekalb pentru semanatul timpuriu"

Lasa un comentariu

Adresa ta nu va fi publicata


*

Abonează-te la newsletter verdon

Afla la timp de PROMOTII si REDUCERI

Vezi toate brandurile comercializate de verdon.