gume-de-legat-accesorii-casa-verdongume-de-legat-accesorii-casa-verdon

Guma de legat elastică – accesoriul ideal în organizarea grădinii și a gospodăriei

Cauți un accesoriu cu ajutorul căruia să îți poți organiza atât grădina, cât și locuința? Ai nevoie de un ajutor în îngrijirea plantelor și în păstrarea ordinii într-un mod mult mai eficient în gospodărie?

Odată cu includerea gumelor de legat elastice în organizarea grădinii și a gospodăriei, te vei bucura de un spațiu mult mai bine organizat, mai ordonat și mai estetic.

guma-de-legat-elastica-5-cm

Principalele calități ale gumelor elastice sunt versatilitatea acestora, ușurința cu care se folosesc și prețul accesibil.

 • Versatilitate: guma de legat elastică poate fi folosită pentru legarea obiectelor atât în interior, cât și în exterior, atât în agricultură, cât și acasă sau la birou. Domeniile de utilizare a gumei de legat elastice sunt vaste și limitate doar de imaginația și nevoia fiecăruia, aceasta putând fi utilizată pentru legarea oricăror plante sau obiecte. În funcție de intenția utilizării lor, poți alege guma de legat care se potrivește planurilor tale, având în vedere faptul că acestea se regăsesc în diverse dimensiuni: de la 5 cm până la 12 cm.

 

 • Utilizare facilă: elasticitatea ridicată și sistemul de prindere a gumelor fac din acestea un accesoriu foarte ușor de utilizat, indiferent de îndemânare sau vârstă. Odată înțeles mecanismul de prindere, gumele de legat pot fi folosite de către oricine.

 

 • Accesibilitate: indiferent de cantitatea necesară, gumele de legat au un preț accesibil atât pentru agricultorii profesioniști, cât și pentru persoanele pasionate de agricultură sau care au nevoie de un ajutor în organizarea spațiului personal.

 

Guma de legat elastică poate fi folosită în horticultură, cu precădere în pomicultură, în îngrijirea plantelor, în legarea viței de vie, precum și în gospodărie, cu scopul de a avea o locuință mai bine organizată.

 

Horticultură

Legarea pomilor, a viței de vie, a legumelor sau chiar a florilor poate fi facilitată prin folosirea gumelor pentru legat elastice. Acestea sunt rezistente indiferent de vreme și de anotimp, sunt reutilizabile, pot fi folosite pentru perioade lungi de timp și sunt ușor de prins și desprins, putând fi mutate cu ușurință.

 • După plantarea pomilor, aceștia necesită o îngrijire corespunzătoare pentru a crește și a da rod. Legarea pomilor cu ajutorul gumelor elastice asigură poziția corectă a acestora și îi protejează în cazul unui vânt puternic care ar putea chiar să îi rupă.

 

 • Legarea viței de vie este, de asemenea, importantă, pentru a asigura lumina și aerisirea corespunzătoare. Având în vedere ușurința cu care se prind gumele elastice, legarea viței va deveni un proces mai rapid, limitând astfel durata de timp petrecută într-o postură adeseori incomodă.

 

 • Cultivarea propriilor fructe și legume poate fi o activitate extrem de relaxantă și plăcută, cu atât mai mult când îngrijirea acestora este facilitată de utilizarea acestui tip de accesoriu. Guma de legat poate fi folosită cu succes pentru legarea legumelor, precum roșiile, putând fi reutilizată în sezoanele următoare în grădina de legume.

 

 • Florile și plantele ornamentale, în general, au un rol estetic atât în curțile, cât și în casele noastre. Îngrijirea plantelor este necesară pentru ca acestea să arate și să se dezvolte cât mai bine. Fie că vorbim despre plante agățătoare, tufe ornamentale sau flori, multe dintre acestea trebuie legate, pentru a avea sprijinul necesar sau pentru a le ghida direcț Având în vedere rolul estetic al acestora, guma de legat elastică reprezintă o variantă ideală, fiind foarte discretă, fără a ieși în evidență, în comparație cu alternative mai puțin estetice, cum sunt panglicile sau fâșiile de material.

 

Gospodărie

gume-de-legat-verdon

O gospodărie care arată bine nu presupune doar curățenie, ci și o bună organizare. Organizarea potrivită a mai multor lucruri aparent mărunte poate duce la schimbarea totală a modului în care arată casa.

Fie că ne gândim la aranjarea obiectelor de papetărie, la siguranța copiilor, la prinderea obiectelor care am dori să se vadă mai discret, la punerea în ordine a lucrurilor mărunte, folosite ocazional, sau la mutarea obiectelor la altă destinație, un set de gume de legat elastice poate fi un real ajutor.

 • Atât acasă, cât și la birou, produsele de papetărie precum creioane, pixuri sau culori, pot fi prinse cu ajutorul gumei de legat elastice, organizându-le în funcție de folosință, culoare, sau orice alt criteriu. Acest lucru se poate face și cu foarfeci, markere, carioci, lipiciuri, pensule și orice alte obiecte care au nevoie de o mai bună punere în ordine.

 

gume-de-legat-verdon

 

 • Când vine vorba despre siguranța copiilor, există diverse dispozitive ajutătoare, însă unele dintre acestea pot fi înlocuite cu succes de simplele gume de legat. Prinderea mânerelor ferestrei sau ale dulapurilor între ele pentru a împiedica deschiderea lor, prinderea mânerelor în X, pentru a împiedica închiderea și încuierea lor, sunt câteva dintre situațiile în care gumele de legat elastice pot fi folosite în evitarea punerii în pericol a copiilor.

 

 • În orice locuință există obiecte indispensabile, dar care ne-am dori să se vadă mai puțin sau chiar deloc, precum cablurile. Deși în unele situații nu pot fi ascunse, există locuri în care aglomerarea de cabluri poate strica, într-adevăr, estetica spațiului. Când sunt alăturate mai multe cabluri, indiferent de lungimea lor, acestea pot fi prinse împreună din loc în loc cu ajutorul gumelor de legat elastice, formând astfel un singur șir de cabluri și îmbunătățind felul în care acestea arată. De asemenea, cablurile depozitate în sertare sau dulapuri și instalațiile de lumini vor ocupa mai puțin spațiu, nu se vor încurca și vor fi mult mai ușor de găsit dacă sunt strânse și prinse individual cu ajutorul acestui accesoriu.

 

gume-de-legat-verdon

 • Dacă obișnuiești să împachetezi cadourile pe care le oferi celor dragi și spațiul destinat depozitării accesoriilor pentru această activitate devine dezorganizat, gumele de legat te pot ajuta în a face ordine. Cu acestea poți lega cu ușurință hârtiile de împachetat, evitând astfel desfacerea și împrăștierea lor, precum și a panglicilor pe rolă, care se desfac foarte ușor de pe bandă. Având aceste lucruri bine prinse și organizate, fără a fi desfăcute și împrăștiate, împachetarea cadourilor va deveni o activitate mult mai plăcută.

 

 • Când ești nevoit să muți diverse obiecte dintr-un loc în altul, cum se întâmplă în situația schimbării locuinței, e dificil de evitat împrăștierea acestora. Și în această situație, gumele de legat elastice vin în ajutor, ținând obiectele strâns legate între ele, fără a se amesteca. Se pot prinde, pe categorii, tacâmurile și alte ustensile de bucătărie, lumânările conice, diverse produse și accesorii pentru machiaj și orice alte obiecte mărunte care se pot pierde cu ușurință în multitudinea de obiecte. De asemenea, prinderea farfuriilor și a bolurilor cu câte două gume de legat, puse încrucișat, va minimiza șansele ca acestea să se împrăștie și ulterior să se deterioreze sau chiar să se spargă în procesul de mutare.

 

Dacă ar trebui să alegi un singur accesoriu care să-ți vină în ajutor în ordonarea lucrurilor, în organizarea grădinii și a locuinței, guma de legat elastică este alegerea potrivită.

Tu ce plănuiești să organizezi cu ajutorul acestui accesoriu atât de versatil?

Fii primul care lasa un comentariu la "Guma de legat elastică – accesoriul ideal în organizarea grădinii și a gospodăriei"

Lasa un comentariu

Adresa ta nu va fi publicata


*

Abonează-te la newsletter verdon

Afla la timp de PROMOTII si REDUCERI

Vezi toate brandurile comercializate de verdon.