Foarfeca pentru altoit in V

2170

Foarfeca pentru altoit ce executa o taiere lunga in forma de V. 

Lamele sunt fabricate din otel inoxidabil de calitate superioara.

Diametru de lucru: 20 mm.

Lungime: 29 cm.

Greutate: 650 gr.

Logo Stocker

Livrare in 24 - 72 ore

174.00 Lei(TVA inclus)

Caracteristici foarfeca pentru altoit in V


Caracteristici foarfeca de altoit in V
Foarfeca Stocker pentru altoit in V

Foarfeca Stocker pentru altoit in V


Foarfeca Stocker pentru altoit in V

Categorii pomicultura1. Articole de altoit
Review adaugat de
03 Jul 2018
(Foarfeca pentru altoit in V):

Foarfeca pentru altoit in V

(5/5

Am făcut cîteva altoiri în verde la vița de vie si taie foarte bine și curat și fără ruperi la ieșire datorită geometriei cuțitelor.

Review adaugat de
02 Oct 2017
(Foarfeca pentru altoit in V):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5

Banda pentru altoit Buddy Tape este un produs special creat pentru altoire. Utilizarea acestei benzi face procesul de altoire sa fie mult mai usor si rapid, asigurand in acelasi timp si o rata ridicata de succes. Latime: 25 mm. Lungime: 60 m.

168.00 Lei

Banda pentru altoit Buddy Tape este un produs special creat pentru altoire. Utilizarea acestei benzi face procesul de altoire sa fie mult mai usor si rapid, asigurand in acelasi timp si o rata ridicata de succes. Latime: 25 mm. Lungime: 5 m.

42.00 Lei

Banda pentru altoit Buddy Tape este un produs special creat pentru altoire. Utilizarea acestei benzi face procesul de altoire sa fie mult mai usor si rapid, asigurand in acelasi timp si o rata ridicata de succes. Banda este prevazuta cu perforatii la fiecare 40 mm pentru o detasare usoara. 1 rola contine 1.500 bucati pretaiate Latime banda: 25 mm....

168.00 Lei
Mastic cicatrizant Arbokol Copper - 250 gr. -35%

Arbokol Cupru este un mastic cicatrizant cu efect curativ. Este un produs "best seller" folosit in intreaga lume de cultivatorii amatori dar si in agricultura profesionala.Arbokol Copper imbunatateste rezistenta plantelor la conditiile de mediu nefavorabile, la bolile fungice si la atacul parazitilor.Continut: 250 g. (24 buc/bax)

12.35 Lei 19.00 Lei

Banda pentru altoit fotodegradabila, extensibila de pana la 8 ori. Produsul este fabricat in Italia. Lungime: 50 m.Inaltime: 3 cm. Pretaiata: 7 cm. 

125.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate