Maner dublu telescopic Stocker din aluminiu cu cleme 173-325

ST532

Maner dublu telescopic profesional din aluminiu cu cleme de prindere.

Are doua tije prelungitoare, ce permite reglarea pe diverse lungimi, in functie de inaltimea dorita de taiere.

Lungime variabila: 173 - 325 cm.


Logo Stocker

Termen estimativ de livrare: 1-3 zile

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

167.20 Lei(TVA inclus)

-20%

209.00 Lei

Caracteristici maner dublu telescopic Stocker din aluminiu cu cleme


Maner dublu telescopic din aluminiu cu cleme de prindere, dotat cu doua tije prelungitoare, ce permite reglarea pe diverse lungimi, in functie de inaltimea dorita de taiere.

Caracteristici maner telescopic profesional din aluminiu

Maner telescopic dublu profesional din aluminiu - Verdon

 

Filtreaza subcategoriiUnelte de gradinarit
Filtreaza sub-subcategoriiFoarfeci de gradina
Filtreaza categoriiCasa si gradina
Review adaugat de
23 Feb 2015
(Maner dublu telescopic Stocker din aluminiu cu cleme 173-325):

Produse Socker

(5/5

Ferastraul cu maner telescopic-combisystem-Stocker este foarte bun. Este usor de folosit la inaltimi la care nu aveam acces inainte de achizitionarea acestui tip de ferastrau, decat daca as fi urcat pe scara.
Manerul telescopic este usor de manevrat si cand e scurtat si cand e alungit. Partea activa a ferastraului este bine proiectata si executata, (ascutita). Am taiat foarte repede crengi cu grosimi de 3-7 cm, unele chiar uscate (de mar, gutui, prun, par, nuc). Nu stiu insa cat va dura. Pentru ca unii fermieri, recent mutati de la oras la tara, ca mine, nu stiu sa ascuta corect ferastraul pentru taierea pomilor, ar fi de dorit sa cereti la producator si sa dati la clienti si instructiuni traduse in limba romana, (cazul meu), pentru utilizare, intretinere si ascutire.
Cu stima, Nicolae C.

Cleste profesional Stocker Combisystem tip nicovala -20%

Cleste profesional ideal pentru taierea crengilor copacilor de la inaltime si a gardului viu, deasupra, fara a fi nevoie de scara. Lungime: 36,5 cm. Greutate: 1.030 gr. Grosimea maxima de taiere: 40 mm. Domenii de utilizare: pomicultura, viticultura, landscaping.

148.00 Lei 185.00 Lei

Cleste profesional ideal pentru taierea ramurilor pomilor, aflate la inaltime, fara a fi nevoie de scara. Lungime: 43.5 cm. Greutate: 760 gr.Grosimea maxima de taiere: 40 mm. Domenii de utilizare: pomicultura, viticultura, landscaping.

146.00 Lei
Foarfeca profesionala Stocker pentru tuns gard viu Combisystem -20%

Foarfeca profesionala ideala pentru taierea la inaltime a gardului viu sau a altor plante cu frunzis subtire, fara a fi nevoie de scara.Lungime: 46 cm.Greutate: 815 gr.Domeniu de utilizare: landscaping.

151.20 Lei 189.00 Lei

Ferastrau profesional destinat taierilor de iarna din pomicultura, viticultura si landscaping. Lungimea lamei: 34 cm. Greutate: 220 gr. Domenii de utilizare: landscaping.

119.00 Lei

Ferastrau profesional destinat taierilor de iarna din pomicultura, viticultura si landscaping. Lungimea lamei: 43 cm.Greutate: 290 gr. Domenii de utilizare: landscaping.

147.00 Lei

Manusi de gradinarit Keron Secret Garden din microfibre moi. Forma extraordinara si sensibilitate superioara a degetelor datorita portiunii elastice din spandex de pe spatele mainii.• Conforme EN 420:2003 + A1:2009;• Fixare sigura pe incheietura mainii datorita sistemului de prindere cu scai;• Design specific de gradinarit pe spatele si fata palmei;•...

47.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate