Promotie Seminte de rapita Phoenix CL Clearfield (Rapool)

Seminte de rapita Phoenix CL Clearfield (Rapool)

PR-100715

Phoenix CL este primul hibrid din sistemul Clearfield care a atins un nou nivel de performanta.


Sac: 
1.500.000 seminte/sac (cca. 8 kg)

Producator: Rapool

Suprafata: 1 sac Phoenix CL pentru suprafata de 3 ha.

Samanta este tratata cu fungicid.

Verdon - Seminte rapita Rapool

* Pentru societatile comerciale produsul se va factura fara T.V.A. (taxa inversa).

Livrare in 24-72 ore.

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

688.50 Lei(TVA inclus)

-10%

765.00 Lei

Hibrid de rapita Phoenix CL Rapool

Caracteristici hibrid rapita Phoenix CL Clearfield (Rapool)


• Hibrid de rapita care prezinta o dezvoltare viguroasa in toamna.
• Regenerarea plantelor dupa perioada iernii si reluarea in vegetatie este un detaliu important in cazul acestui hibrid.
• Este recomandat a fi semanat de la inceputul epocii optime pana catre sfarsitul acesteia (15.08.2016 - 30.09.2016).
• Hibrid de rapita foarte bine adaptat conditiilor climatice continentale datorita unei rezistente bune la ger si unei tolerante excelente la seceta.
• Norma de semanat recomandata este de 34-45 b.g./mp.
• Se recomanda doza normala de regulator de crestere si de fungicid in toamna iar in primavara doza necesara (0.25 l Caramba Turbo + 0.5 l/ha Folicur Solo sau King 25 EW).
• Phoenix CL este recomandat pentru toate tipurile de sol si toate tehnologiile de cultura.


Eficacitatea Clearfield®


• Tehnologia Clearfield® acopera un spectru larg de combatere a buruienilor dicotiledonate (inclusiv crucifere) si a gramineelor.

• Sistemul de productie al companiei Basf si-a dovedit nivelul inalt de performanta in numeroase teste. Pe langa bincunoscutele buruieni greu de controlat precum cele crucifere. De asemenea gramineele si samulastra de cereale nu vor mai fi o problema. Sistemul se bazeaza pe toleranta fata de erbicid a hibrizilor de tip Clearfield®, care permit utilizarea erbicidului Cleranda® cu spectru larg de combatere.Practici de utilizare a sistemului Clearfield®


• Utilizati erbicide cu alt mod de actiune in culturile din rotatie (non ALS, Group B).

• Toaletati lanul de rapita pentru a evita infestarea campurilor vecine.

• Evitati transferul mecanic al semintelor de la un camp la altul prin intermediul utilajelor agricole.

• Curatati cu atentie semanatorile, combinele si eliminati semintele ramase in buncare.

• Reglati si controlati combinele, utilajele de transport pentru evitarea dehiscentei silicvelor.

• Informati-va vecinii ca dumneavoastra cultivati rapita de tip Clearfield® pentru a evita transferul de material biologic.De ce este importanta combaterea tuturor buruienilor?


• Buruienile concureaza plantele de rapita in ceea ce priveste resursele de apa, lumina si substante nutritive. Ele consuma din rezervele solului de pana la 2-3 ori cantitatile de apa, azot si potasiu, care astfel vor deveni deficitare pentru planta de rapita. In special in anii secetosi, rapita se va dezvolta mult mai bine in cazul utilizarii sistemului de productie Clearfield®. In acest caz banii investiti in ingrasaminte vor fi folositi de planta de rapita si nu de buruieni.Rapita Clearfield® si erbicidele ALS (aceto-lactat-sintetaza)


• Rapita Clearfield® a fost creata pentru erbicidele Clearfield®.

• Basf clasifica hibrizii numai pentru toleranta la erbicidele Clearfield® omologate. Numai erbicidele Clearfield® omologate au spectrul de combatere comunicat. Utilizarea altor erbicide ALS nu este acceptata si poate cauza daune grave la rapita de toamna Clearfield®.

• Basf si Rapool nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul daunelor provocate de aplicarea la rapita de toamna Clearfield® a altor erbicide de tip ALS (grupa B).

Tip produsSamanta de rapita
Alege ambalaj1.500.000 seminte
ProducatorRapool
Alege sortimentSeminte rapita
Filtreaza subcategoriiSeminte
Filtreaza sub-subcategoriiSeminte plante tehnice
Productii realizate hibrid rapita Phoenix CL Rapool

ACM Boro este un ingrasamant foliar lichid cu continut de bor care prin compozitia sa este indicat pentru corectarea deficiențelor de bor, atat foliar cat si radicular.  Compozitie: bor 11% (150 g/l). Ambalaj: 1l. (12 l/bax)   

38.00 Lei

ACM Boro este un ingrasamant foliar lichid cu continut de bor care prin compozitia sa este indicat pentru corectarea deficiențelor de bor, atat foliar cat si radicular.  Compozitie: bor 11% (150 g/l).Ambalaj: 5l. (4 buc/bax)   

165.00 Lei

ACM-Urea 20% este un ingrasamant foliar cu continut de azot ureic (uree lichida) ce stimuleaza dezvoltarea culturii in conditii optime pentru un sport de productie ridicat. Compozitie: azot ureic 20% Ambalaj: 20l.  

305.00 Lei
Erbicid selectiv Elegant - 1l -25%

Elegant 05 EC este un erbicid graminicid selectiv cu actiune sistemica. Se aplica pe buruienile monocotiledonate anuale si perene rasarite.Substanta activa: quizalofop-p-etil 50 g/l. Ambalaj: 1 l. (12 litri/bax).

54.75 Lei 73.00 Lei
Erbicid selectiv Elegant - 5 l -24%

Elegant 05 EC este un erbicid graminicid selectiv cu actiune sistemica. Se aplica pe buruienile monocotiledonate anuale si perene rasarite.Substanta activa: quizalofop-p-etil 50 g/l. Ambalaj: canistra 5 l. (4 canistre/bax).

247.00 Lei 325.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate