Ruleta forestiera Spencer Super 20 m (tip A)

920MAB

Ruleta forestiera Spencer foarte solida, dotata cu o carcasa rezistenta din otel inoxidabil si carlig terminal pentru o utilizare usoara. Banda este fabricata dintr-un otel special, rezistent.

Marcarea este dispusa pe ambele parti. Centimetrii si decimetrii sunt marcati cu culoarea negru iar metrajul este marcat cu culoarea rosu.

Lungime: 20 m

Logo Spencer

Disponibil la comanda

230.00 Lei(pretul contine TVA)

Caracteristici ruleta forestiera Spencer Super 20 m 


Ruleta forestierea extrem de rezistenta si robusta, ideala pentru masurarea bustenilor in padure.

Este dotata cu o carcasa rezistenta din otel inoxidabil iar capatul benzii este prevazut cu un carlig ascutit, care se infige in capatul busteanului. Carligul are functionalitate de balama. Cand se trage mai puternic de banda, carligul se decupleaza, permitand benzii retractarea pe tambur.

Ruleta este dotata cu un stoper de cauciuc, pentru siguranta celui care o utilizeaza.

Ruleta forestiera Spencer Loggers Tape - prezentare generala

Alege lungimea20 m
Review adaugat de
01 Jun 2017
(Ruleta forestiera Spencer Super 20 m (tip A)):

Calitate superioara

(5/5

Datorita constructiei sale, aceasta ruleta poate fi de folos in mai multe domenii. Eu o folosesc in domeniul forestier. Intr-adevar ruleta este solida, marcajele de masura de pe panglica sunt bine evidentiate iar arcul din interiorul acesteia readuce panglica suficient de repede in caseta ruletei. Personal, recomand acest produs de calitate, tuturor celor care lucreaza in domeniul forestier.

Banda de rezerva pentru ruleta forestiera Spencer, fabricata dintr-un otel special, rezistent. Marcarea benzii este dispusa pe ambele parti. Centimetrii si decimetrii sunt marcati cu culoarea negru iar etrajul este marcat cu culoarea rosu. Este prevazuta cu un carlig ascutit, care se infige in capatul busteanului. Lungime: 20 m

139.00 Lei

Produse din aceeasi categorie