Robot tuns gazon Husqvarna Automower 310
Robot tuns gazon Husqvarna Automower 310
Click pentru a mari poza

Robot tuns gazon Husqvarna Automower 310

967672911

Termen estimativ de livrare: 1-3 zile

Transport FIX 25 lei/comanda
Drept de retur 14 zile
Cumpara pe SICAP - Nr. referinta: 967672911

Automower 310 este un robot complet automat, cu 4 roti, conceput pentru zone cu iarba complexe, de marime medie de pana la 1000 mp, cu pante cu inclinatie de pana la 40%. Tehnologia inteligenta ghideaza robotul in mod automat prin pasaje inguste.

• Capacitate pe suprafata de lucru: 1000 m² ± 20%
• Timp de incarcare tipic: 60 min
• Nivel acustic garantat: 60 dB(A)Logo Husqvarna

7,190.00 Lei

Credit module TBI Bank 2.0.6 Cumpara in Rate

RateRata lunaraValoare totala
60199.11 Lei11946.60 Lei
48227.91 Lei10939.68 Lei
36277.29 Lei9982.44 Lei
24378.20 Lei9076.80 Lei
18480.20 Lei8643.60 Lei
12685.32 Lei8223.84 Lei
61302.89 Lei7817.34 Lei
Luni - Vineri 8:30-20:00 0371.015.191

Produse corelate

Informatii

Aveti incredere in Husqvarna, liderul mondial al robotilor de tuns gazon


Cercetarea, inovatia si peluzele lucuriante si verzi au facut ca Husqvarna sa devina liderul mondial in domeniul tunderii robotizate a peluzelor. In 2020, cand Automower sarbatoreste 25 de ani, suntem mandri ca peste un milion de proprietari de locuinte din intreaga lume au incredere in noi sa le mentinem peluzele intr-o stare perfecta.

Proiectat pentru functionalitate si durabilitate, Automower lucreaza silentios, eficient si autonom, pentru a va oferi un finisaj mai bun decat orice alta masina de tuns gazonul.

Isi face treaba zi si noapte, indiferent de vreme, pentru a va permite sa va concentrati pe sarcini mai importante si mai amuzante si sa va bucurati, in acelasi timp, de o peluza frumoasa, tunsa perfect. Automower reprezinta o imbunatatire a activitatilor dumneavoastra zilnice, pe care nu o veti regreta niciodata.

Verdon - Robot tuns gazon Husqvarna 310

Avantaje robot tuns gazon Husqvarna Automower 310

Automower® Connect
Va asigura controlul total asupra robotului dumneavoastra Husqvarna Automower de oriunde v-ati afla, gratie urmaririi prin GPS si a conexiunii prin reteaua de telefonie mobila. Printre altele, acesta permite pornirea si oprirea robotului. Cu ajutorul aplicatiei, puteti verifica daca robotul dumneavoastra este oprit sau mutat. Standard pentru modelele Husqvarna Automower seria X. Disponibil ca accesoriu optional la toate modelele Husqvarna, seriile 300-400.

Automower® Connect@Home
Interactionati simplu si comod cu robotul dumneavoastra cu ajutorul telefonului personal prin Bluetooth. Astfel, puteti primi notificari de stare, trimite comenzi de pornire si de parcare si puteti regla setarile robotului de la distante de pana la 10 m. Standard la modelele seria 300 si 400.

Tundere in spirala
Senzorii discurilor de taiere detecteaza atunci cand Automower intra in zona cu iarba mai inalta decat media. In zona respectiva Automower va folosi tehnologia de taiere dupa un model sistematic concentrat spiralat, pentru a uniformiza diferentele.

Abordare automata a spatiilor inguste
Automower Husqvarna detecteaza automat pasajele inguste si isi gaseste drumul chiar si prin cele mai mici pasaje. Acesta va varia traseul prin pasaj pentru a evita lasarea unor urme neplacute.

Statia de incarcare cu amplasare flexibila
Permite amplasarea flexibila a statiei de incarcare in gradina, ceea ce simplifica instalarea si asigura fixarea corecta de fiecare data.

Fir de ghidare
Firul de ghidar ajuta masina de tuns gazon sa gaseasca drumul de intoarcere la statia de incarcare, ceea ce va reduce timpul de cautare mai ales in gradinile complexe.

Puncte de pornire x 3
Un rezultat uniform al taierii pe toata suprafata gazonului datorita posibilitatii de a incepe tunsul in trei locuri diferite de la distanta, de-a lungul cablului de ghidare, in afara statiei de incarcare. Cu ajutorul navigatiei asistate de GPS (anumite modele), punctele de pornire de la distanta sunt setate automat si nu sunt necesare setari manuale.

Reglare usoara a inaltimii
Ajustarea inaltimii de taiere este usor de facut de sus, prin rotirea unui buton mare.

Controlul pierderii echilibrului discului lamelor
Pentru functionare silentioasa si fara probleme, detecteaza automat dezechilibrul sistemului de taiere. Dezechilibrul ar putea fi cauzat de absenta lamelor, montajului dublu, indoirii acestora sau deteriorarea lor.

Gestioneaza pante pana la 40%
Rotile mari asigura tractiune buna chiar si pe suprafete alunecoase. Robotul de tuns gazon gestioneaza pante de pana la 40%.

Rezultate excelente ale taierii
Datorita miscarii libere a Automower Husqvarna, gazonul este taiat perfect asigurand un aspect frumos asemanator unui covor. Cutitele taie iarba cu grija, din toate directiile, ajutand-o sa creasca viguros. Cresterea muschiului este impiedicata eficient.

Fara emisii
Deoarece este alimentat electric, Automower nu produce emisii nocive.

Temporizator
Regleaza timpul de lucru in functie de ritmul de crestere al gazonului, insemnand ca Automower va maximiza timpul de cosit in perioadele cu crestere puternica a ierbii. Pe timp insorit sau secetos, sau mai tarziu in timpul sezonului, Automower va petrece mai putin timp cosind, ceea ce reduce uzura gazonului si a masinii de tuns.

Display cu dimensiuni medii
Display de inalta rezolutie, de dimensiuni medii cu structura de meniu grafica, usor de folosit.

Zgomot redus
Datorita sistemului de taiere unic, Automower functioneaza extrem de discret si silentios si doar atunci cand doriti.

Protectie anti-furt prin alarma si cod PIN pentru blocare
Nivel diferit de protectie pentru o securitate ridicata. In cazul in care masina de tuns iarba este indepartata din zona de cosit stabilita, se porneste o alarma sonora si poate fi dezactivata numai cu codul PIN personal.

Senzori pentru ridicare si rasturnare
Daca Automower este ridicata de pe sol sau daca se rastoarna, taierea se opreste automat. In plus, cutitele se rotesc departe de marginea exterioara a masinii. Daca Automower intalneste un obstacol, se opreste si se redirectioneaza fara sa cauzeze pagube.

Fiabilitate
Increderea este un factor important in cosirea robotizata a gazonului. Pe parcursul a 20 de ani de dezvoltare, Husqvarna si-a imbunatatit tehnologia pentru a ajunge la cel mai inalt nivel de incredere si calitate, cu asistenta minima.

Sistem de taiere unic
Automower Husqvarna taie putin dar frecvent, ceea ce asigura un gazon frumos si sanatos. Este echipat cu cutite ascutite facute din otel carbon rezistent, montate pe un disc taietor robust. Aceasta asigura eficacitatea operatiei si un consum extrem de redus de energie.

Incarcare automata
Cand Automower are nevoie de mai multa putere, gaseste propria cale de intoarcere la statia de incarcare.

Consum redus de energie
Gestionarea eficienta a energiei inseamna un consum redus de energie, care permite Automower sa functioneze cu doar o parte din consumul unei consitori conventionale.

Functioneaza pe timp de ploaie
Automower poate sta afara tot timpul si este proiectat sa functioneze corespunzator si neasistat indiferent de conditiile meteorologice. Automower este construit pentru a rezista la climatul nordic dur, fara nici o problema.

Specificatii

Tip produsRobot tuns gazon
Domeniu de utilizareGazon
Capacitate zona1000 m²
Capacitate suprafata per ora56 m²
Inclinarea maxima in interiorul zonei de lucru40%
Timp standard incarcare60 min
Durata tundere la o incarcare70 min
Consum de curent in timpul taierii25 W
Consum mediu de energie la utilizare maxima8 kWh/luna
Curent nominal1,3 A
Tip motorFara perii
c.c.
Tip motor fara perii lamac.c.
Latimea de taiere22 cm
Inaltimea de taiere: min-max20-60 mm
Nivelul de putere acustica garantat (LWA) dB(A)60 dB(A)
Greutate9 kg
Capacitate baterie2,1 Ah
Voltaj baterie18 V
Tipul baterieiLi-ion
Metode de cautare3
Sistem de cautareTriplesearch
Cablu de ghidare1
Puncte de pornire la distantax3
Automower Connect cu urmarire prin GPS in caz de furtOptional
Automower Connect@HomeDa
Open APIOptional
Posibilitate de combinare cu sistemul inteligent GardenaOptional
Controlul panteiDa
Gestionare automata a pasajelorDa
Integrare cu case inteligenteOptional
Taiere in spiralaDa
Control vocalOptional
Controlul balansului discului cu lameDa
Cutite pivotanteDa
Mod ecoDa
AparatoareDa
Trecere minima60 cm
Inclinatie maxima a cablului delimitator15%
Protectie anti-furtOptional
Blocare cu cod PINDa
Alarma / Cod PIN / Urmarire prin GPSDa / Da / Nu
Cutite suplimentare incluse9 buc
Sistem de incarcareAutomat
Senzor de ridicare si inclinareDa
Sistem de navigare si puncte de pornireNeregulat / 3

Review-uri