Pompa de stropit cu presiune 2 litri
Pompa de stropit cu presiune 2 litri
Click pentru a mari poza

Pompa de stropit cu presiune Piantaegra 2 litri

PR-100929

Pompa de stropit manuala cu presiune. Poate fi folosita pentru stropirea plantelor de ghiveci, jardinierelor si nu numai, cu apa, solutie de stropit fitosanitara sau ingrasamant foliar.
Capacitate rezervor:
 2 litri.Verdon - Logo Verdon

Livrare in 24 - 48 ore.

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

24.00 Lei (TVA inclus)

Pompa de stropit 2 litri


Pompa de stropit cu presiune pentru stropirea plantelor, arboretilor de talie mica si medie, florilor etc.
Cu pompa se pot aplica solutiile impotriva insectelor zburatoare si taratoare dar si tratamentele fitosanitare, ingrasamintele foliare sau doar pulverizari cu apa la nivelul foliajului. Dupa utilizare eliberati presiunea cu ajutorul butonului si spalati bine recipientul.


Verdon - Pompa de stropit 2l

Filtreaza categoriiCasa si gradina
Filtreaza subcategoriiSisteme de udare si irigare
Tip produsPulverizatoare
Capacitate rezervor2 litri
Filtreaza sub-subcategoriiPompe stropit, pulverizatoare

Pompa manuala cu sistem de compresie, perfecta pentru pulverizarile de la distanta mica. Capacitatea rezervorului este de 1.5 litri.

35.00 Lei

Pompa manuala cu sistem de compresie, perfecta pentru pulverizarile de la distanta mica. Capacitatea rezervorului este de 2 litri.

39.00 Lei

Pompa manuala perfecta pentru pulverizarile de la distanta mica. Capacitatea rezervorului este de 1 litru.

11.00 Lei

Pompa de stropit manuala cu presiune Arlequin este ideala pentru stropirea pomilor fructiferi, vitei de vie, florilor, legumelor atat in sistem semi-intensiv (livada) dar si in sere, solarii, gradina proprie. Rezervor: 16 litri. Greutate: 3.5 kg.

190.00 Lei

Pulverizator cilindric cu un design ergonomic special pentru pulverizarile de la distanta mica. Poate fi utilizat pentru aplicarea tratamentelor fitosanitare sau a ingrasamintelor.Capacitate rezervor: 1 litru. Greutate: 0.2 kg.

12.00 Lei

Pompa manuala Arlequin cu presiune, foarte usor de folosit, pentru umar. Este perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor precum si a fertilizantilor foliari.Rezervor: 4.8 litri Greutate: 2 kg.

76.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate