Padure

Magazin online cu produse profesionale pentru: Padure, Silvicultura, Exploatare forestiera, Prelucrarea lemnului. Cele mai importante branduri din lume, specifice domeniului forestier: Husqvarna, Oregon, RUD, Nestle, Haglöf, Nordforest, Bison, Bahco, Ochsenkopf, Distein, Soppec, Peltor 3M, Signumat, GB, David Dominicus, EDER, Profiforest, HAIX, etc.

Drujbe Husqvarna, sine si lanturi Oregon, Echipamente de protectie, Lanturi antiderapante RUD pentru utilaje forestiere, Clupe si rulete forestiere, Spray-uri forestiere, Topoare, Tapine, Graifere, Sisteme anticrapatura, Chingi, Placute marcare busteni.

Sunt 622 produse.
pe pagina
Afiseaza 505 - 560 din 622 produse

Silvicultura are o indelungata traditie in tara noastra. In urma unei evolutii constante, activitatile din acest domeniu se deruleaza astazi conform celor mai inalte standarde, folosindu-se utilaje forestiere, accesorii si produse pentru inventarierea forestiera, precum si echipamente de lucru de cea mai buna calitate. Toate acestea sunt produse care trebuie sa fie caracterizate prin rezistenta, durabilitate si printr-un raport excelent pret/calitate.

De aceea, in magazinul Verdon vei gasi produse pentru silvicultura si pentru domeniul forestier, precum motoferastraie, accesorii forestiere, produse pentru inventariere forestiera, echipamente de lucru si utilaje forestiere. Suntem distribuitori autorizati Husqvarna in Sibiu si in plus iti oferim si produse Nestle, Bleispitz, Haglof precum si produse de la alti producatori recunoscuti in domeniul forestier.

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.