Outdoor

Pasionat de Outdoor, Camping, Munte, Vanatoare sau Sport in Natura? Atunci, cunosti si recunosti, cu siguranta, importanta unor echipamente de calitate (incaltaminte si imbracaminte), cu tehnologii inovative, precum GoreTex, Vibram, G-1000, MFS System, DIGAFix, Hydratic, Thinsulate, etc.

Beneficiaza in magazinul online Verdon de avantajele celor mai recunoscute branduri la nivel mondial: Meindl, HanWag, Fjäll Räven, Jack Wolfskin, CMP, Percussion, Columbia, Diotto, Blaser, Hubertus, Deerhunter, Pinewood, Aigle, Chevalier, Lundhags, Mufflon, OS Trachten, Victorinox, Outdoorchef, Petzl, Zeiss, Le Chameau, Morakniv, etc.

Sunt 836 produse.
pe pagina
Ghete de vanatoare Rhon -170
lei
Afiseaza 113 - 168 din 836 produse

Nimic nu este mai placut decat sa petreci cateva ore in aer liber, astfel ca activitatile de acest gen fac parte din viata cotidiana pentru fiecare dintre noi. Fie ca este vorba despre pregatirea unor preparate delicioase la gratar, drumetii pe munte sau pur si simplu o plimbare in natura, fiecare dintre aceste activitati ne ofera posibilitatea sa ne bucuram de mediul inconjurator si sa descoperim noi experiente.

In magazinul Verdon, gasesti grilluri Outdoorchef cu carbune, grilluri electrice si grilluri cu gaz, precum si alte accesorii necesare pentru a prepara mancaruri delicioase si sanatoase. De asemenea, iti oferim si incaltaminte de munte de cea mai buna calitate, precum si lanturi antiderapante, ca sa poti face drumetii sau plimbari in natura in deplina siguranta.

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.