Produsele producatorului Kerbl

Warehouse Kerbl


KERBL - expertul in produse pentru cresterea animalelor


Povestea companiei Kerbl incepe in anul 1962, la o mica ferma de animale din Germania, detinuta de Isidor Kerbl, care era specialist in cresterea bovinelor. El a fost cel care a creat un dispozitiv special utilizat in cadrul procesului de fatare. In anul 1967, fiul lui Isidor, Albert Kerbl a recunoscut potentialul deosebit al acestui dispozitiv si a facut demersurile necesare pentru a asigura drepturile exclusive asupra comercializarii acestui produs.


In 1984, Albert Kerbl a fondat compania care ii poarta numele si care avea la momentul respectiv doar 5 angajati, fiind mai mult o afacere de familie. Avand cunostinte foarte bune in privinta cererii de pe piata produselor pentru animale si o viziune in ceea ce priveste dezvoltarea companiei, a fost „motorulʺ din spatele dezvoltarii portofoliului de produse pentru cresterea si intretinerea animalelor.


In urmatorii 25 de ani, compania Kerbl si-a extins foarte mult gama de produse, devenind unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de produse pentru agricultura, zootehnie si cresterea animalelor de companie din Europa si nu numai. In prezent, Kerbl a ramas o afacere de familie, fiul lui Albert Kerbl, Florian, fiind responsabil cu exportul produselor companiei pe piata americana si nord europeana.

Isidor Kerbl        Albert Kerbl        Florian Kerbl             
            Isidor Kerbl                               Albert Kerbl                                  Florian Kerbl

De-a lungul timpului, Kerbl a incheiat parteneriate strategice cu alte companii care activeaza in acest domeniu, ca de exemplu Rheintechnik, Spritzguss Muller, Canexpol, Stuha, precum si prin achizitionarea companiilor AKO Agratechnik si Leitner si a brandului Cito (brand austriac sub numele caruia se comercializeaza insecticide). Incepand cu anul 2003, MaxiPet si GAKU fac si ele parte din sudivizia austriaca a companiei Kerbl.


Din dorinta de a-si extinde activitatea cat mai mult atat in plan european, cat si in alte regiuni ale globului, a fost fondata subsdiara Kerbl din Franta, au fost incheiate parteneriate pentru productie in China si au fost create centre logistice in Ampfing, Germania si in Polonia.
Cu o vasta experienta in domeniul cresterii animalelor, Kerbl le ofera tuturor distribuitorilor si clientilor sai o gama larga de produse calitative, pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora. Portofoliul Kerbl include produse pentru zootehnie si pentru cresterea animalelor de companie.


1. Produse profesionale pentru zootehnie


Dat fiind ca la baza companiei Kerbl s-au aflat produsele si accesoriile pentru cresterea bovinelor, aceasta gama a continuat sa fie extinsa, de-a lungul anilor, cu o mare diverstitate de unelte si echipamente profesionale pentru cresterea bovinelor. In prezent, Kerbl se mandreste insa cu un portofoliu de produse greu de egalat in Europa si nu numai, acoperind necesarul oricarui fermier profesionist sau amator de bovine, porcine, ovine, cabaline si pasari. Totodata, Kerbl ofera un instrumentar veterinar generos, pentru orice medic veterinar, farmacie veterinara sau cabinet veterinar.



Kerbl - Furnizor complet pentru sectorul zootehnic



2. Petshop complet pentru animale de companie

Crearea si dezvoltarea de produse si accesorii pentru cresterea animalelor de companie a reprezentat un pas firesc pentru Kerbl, astfel incat compania a devenit rapid recunoscuta pentru calitatea produselor sale, fiind alegerea preferata a multor iubitori de animale. Kerbl ofera o gama larga de produse si accesorii pentru caini, pisici, rozatoare si pasari.



Kerbl - Petshop online


3. Echipamente si accesorii pentru echitatie


Special pentru crescatorii si iubitorii de cai, Kerbl a creat o gama diversificata de produse, axata in special pe echipamentele pentru echitatie, potrivite atat pentru cei care practica acest sport ca hobby, cat si pentru profesionistii din domeniu. Gama de produse pentru echitatie este completata de produse si accesorii pentru ingrijirea cailor, echipamente si accesorii pentru fermele de cai.



Kerbl - Echipamente si accesorii pentru echitatie


4. Unelte si accesorii pentru micul gospodar

In ton cu radacinile sale, de afacere de familie, Kerbl  creat o gama de produse destinate fermierilor amatori, care se adreseaza celor care se ocupa cu cresterea pasarilor de curte, a porumbeilor, a iepurilor si a oilor.


Kerbl - pentru micul gospodar


5. Echipamente de protectie

Siguranta la locul de munca este o prioritate pentru Kerbl. Portofoliul diversificat de produse Kerbl include de aceea si echipamente de protectie, care pot fi utilizate atat pentru munca in fermele agricole si zootehnice, cat si in mediul industrial. Veti gasi in oferta noastra: manusi de protectie, incaltaminte de protectie, salopete de lucru, combinezoane, casti de protectie si antifoane, etc.



Kerbl - Echipamente de protectie


Verdon - importator Kerbl in Romania
Incepand din vara anului 2018, in urma unor vizite si discutii constructive avute cu reprezentantii Kerbl, Verdon a devenit importator al produselor Kerbl in Romania. Am considerat ca acest portofoliu imens de produse (cu peste 10.000 articole) destinate cresterii animalelor, se inscrie perfect in portofoliul verde de produse al companiei Verdon. Vom depune asadar eforturi sustinute ca in cel mai scurt timp clientii nostri traditionali, dar si cei care se vor adauga pe parcurs, sa beneficieze de intreaga gama de produse Kerbl, prin listarea acestora pe platforma online.
pe pagina
Afiseaza 449 - 496 din 496 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.