Pachet Selenit Oil (tratament la pomi fructiferi) - 10 l. apa

seloil10

Selenit Oil este un pachet tehnologic pentru tratamentele la pomii fructiferi. 

Compozitie pachet: insecticid Pyrinex Quick 10 ml., adjuvant Toil 10 ml.
Doza: 10 l apa.
Substante active: clorpirifos 250g/l, deltametrin 6g/l  

9.00 Lei(pretul contine TVA)

De la cantitatea de:Discount %Pret final / U.M.
3 -10%

8.10 Probabil, cel mai bun pret din Romania.

Caracteristici pachet tehnologic Selenit Oil


Combinatia celor doua produse ofera o actiune complexa si indelungata tratamentului la pomii fructiferi cand isi fac apartia daunatorii specifici cum ar fi paduchele din San Jose, paduchele lanos, viermele marului, cotarul brun, gandcul balos, viermele merelor etc. Mod de actiune pachet tehnologic Selenit Oil


Insecticidul Pyrinex Quick contine doua substante active cu moduri diferite de actiune. Clorpirifos are o actiune reziduala indelungata, care se manifesta prin blocarea sintezei colinesterazei pe cale de contact, ingestie si respiratie. 
Deltametrin este un piretroid de sinteza cu un spectru larg de combatere si actiune rapida de contact si ingestie (blocarea sistemului nervos central si periferic).
Ambele substante sunt incorporate in microparticule uniforme ca marime. Datorita remanentei sale destul de indelungate si modului treptat de difuzie a substantei active, Pyrinex Quick confera o pastrare a efectului insecticid pentru o combatere de lunga durata, si un efect knock-down mai evident.
Toil este un adjuvant pe baza de ulei de rapita intr-o formulare unica cu emulsifiatori de foarte buna calitate, care permite un amestec complet si omogen cu solutia de stropit.
Adjuvantul Toil imbunatateste dispersia picaturilor, rezultand o depunere mai mare a solutiei de stropit pe suprafata frunzelor. 
Permite o penetrare mai buna, ceea ce imbunatateste absorbtia substantei in planta. 
Aplicarea unui tratament la pomii fructiferi cu Selenit Oil distruge o rezerva larga de daunatorii specifici diferitelor perioade de vegetatie.


Mod de aplicare


Doza de aplicare: Selenit Oil Plus se dilueaza in 10 l apa.
Se recomanda aplicarea solutiei obtinute in aceeiasi zi. Nu se pastreaza pe alte zile.

Alege ambalaj10 ml.
CulturaPomi fructiferi
Substanta activaDeltametrin
Substanta activaClorpirifos
Actiune produsContact

Produse din aceeasi categorie