Pachet Selenit Oil Plus (stropiri pomi fructiferi) - 100 l apa.

seloil100

Selenit Oil Plus este un pachet tehnologic complet pentru stropiri la pomii fructiferi, atat pentru bolile cat si pentru daunatorii specificii perioadelor diferite de vegetatie.

Compozitie pachet: insecticid Pyrinex Quick 100 ml., adjuvant Toil 100 ml., fungicid Triumf 40 WG 300gr.
Doza: 100 l apa.
Substante active: clorpirifos 250g/l, deltametrin 6g/l, hidroxid de cupru 400 g/l.   

62.00 Lei(pretul contine TVA)

Caracteristici pachet tehnologic Selenit Oil Plus


Combinatia celor trei produse ofera o actiune complexa si indelungata pomilor fructiferi impotriva paduchelui de San Jose, gandacului din Colorado, paduchelui lanos, buhei verzei, fluturelui alb al verzei etc. dar si impotriva manei, focului bacterian ce pot aparea in perioada de vegetatie.Mod de actiune pachet tehnologic Selenit Oil Plus


Insecticidul Pyrinex Quick contine doua substante active cu moduri diferite de actiune. Clorpirifos are o actiune reziduala indelungata, care se manifesta prin blocarea sintezei colinesterazei pe cale de contact, ingestie si respiratie. 
Deltametrin este un piretroid de sinteza cu un spectru larg de combatere si actiune rapida de contact si ingestie (blocarea sistemului nervos central si periferic).
Ambele substante sunt incorporate in microparticule uniforme ca marime. Datorita remanentei sale destul de indelungate si modului treptat de difuzie a substantei active, Pyrinex Quick confera o pastrare a efectului insecticid pentru o combatere de lunga durata, si un efect knock-down mai evident.
Toil este un adjuvant pe baza de ulei de rapita intr-o formulare unica cu emulsifiatori de foarte buna calitate, care permite un amestec complet si omogen cu solutia de stropit.
Adjuvantul Toil imbunatateste dispersia picaturilor, rezultand o depunere mai mare a solutiei de stropit pe suprafata frunzelor. 
Permite o penetrare mai buna, ceea ce imbunatateste absorbtia substantei in planta. 
Fungicidul Triumf 40 WG contine substanta activa cupru metalic sub forma de hidroxid de cupru 40%. Are actiune multi-site asupra agentilor patogeni. Aplicarea fungicidului Triumf 40 WG in perioada de vegetatie are un efect preventiv si protector pe o perioada de timp de 7-10 zile.
Stropirile la pomii fructiferii cu pachetul Selenit Oil Plus vor elimina posibilele daune ce pot fi produse de daunatorii si bolile specifice acestora.


Mod de aplicare


Doza de aplicare: Selenit Oil Plus se dilueaza in 100 l apa.
Intai se amesteca insecticidul Pyrinex Quick cu adjuvantul Toil, apoi se adauga si fungicidul Triumf.

Alege ambalaj100 ml.
Alege ambalaj300 gr.
CulturaPomi fructiferi
Substanta activaDeltametrin
Substanta activaClorpirifos
Substanta activaCupru
Actiune produsContact
Review adaugat de
13 Mar 2017
(Pachet Selenit Oil Plus (stropiri pomi fructiferi) - 100 l apa.):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Review adaugat de
21 Dec 2015
(Pachet Selenit Oil Plus (stropiri pomi fructiferi) - 100 l apa.):

Descrierea produsului

(5/5

din descrierea produsului consider ca este foarte bun de accea l=am si comandat dar inca nu l-am folosit

Produse din aceeasi categorie