Promotie
Insecticid Proteo EC - 1 l.
Insecticid Proteo EC - 1 l.
Click pentru a mari poza

Insecticid Proteo EC - 1 l.

PR-100479

Proteo EC este un insecticid cu un spectru foarte larg de actiune. Este foarte eficient pentru combaterea principalilor daunatori: muste, gandaci, furnici, tantari, plosnite, paduchi, viespi, paianjeni, chelbe, purici, molii, capuse, scorpioni, etc. 


Substanta activa: 
25 g/l deltametrin

Ambalaj: 1 l.

Sharda

Livrare in 24 - 48 ore.

Atentie: ultimele bucati in stoc!

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

133.00 Lei (TVA inclus)

-30%

190.00 Lei

Proprietati fizico-chimice si mod de actiune insecticid Proteo EC


Este un insecticid lichid formulat ca emulsie concentrata (EC), de culoare galbuie, miscibil cu apa, cu miros slab caracteristic. Nu corodeaza si este stabil la radiatia luminoasa si temperatura.
Proteo EC este un produs de contact si ingestie, cu actiune rapida de soc in combaterea insectelor zburatoare si taratoare. Penetreaza relativ usor stratul de chitina al insectelor. Are caracter remanent.


Locurile de utilizare


Se recomanda a fi utilizat in spatii interioare, locuinte, cladiri industriale, spatii comerciale, institutii publice, depozite, ferme, etc.
A nu se aplica produsul langa alimente, ustensile sau suprafete care intra in contact cu alimentele. A nu se aplica langa animale de companie. A nu se aplica pe resturi de origine animala sau vegetala.
Aria de aplicare: Combaterea insectelor zburatoare si taratoare: gargarite, muste, viespi, purici etc.Doza de aplicare si mod de utilizare Proteo EC

Tip tratamentConcentratia solutieiNorma de solutie

Tratament de intretinere

0.5%

50 ml./ 10 l apa.

Tratament de soc

1%

100 ml/ 10 l apa.


Se utilizeaza 1 l de solutie, pentru 10 metri patrati de suprafata tratata. Distributia solutiei se va face dupa caz, pe intreaga suprafata sau de-a lungul perimetrelor camerelor, in colturi unde de obicei se refugiaza insectele, in cuiburi, etc. Solutia de lucru se prepara doar in cantitatea necesara pentru aplicarea imediata si se pulverizeaza cu echipament adecvat.
Aplicarea produsului in industria alimentara trebuie sa se faca in lipsa alimentelor si sa se respecte un timp pentru siguranta de minim 12 ore, inainte de folosirea localurilor tratate. 


Masuri de precautie si avertizare


Manipularea produsului se va face de catre persoane echipate adecvat: masca de protectie a fetei, manusi de cauciuc si salopeta.
Dupa incetarea lucrului sau inainte de a manca, a bea sau a fuma se spala mainile.


Masuri de prim ajutor


Nu administrati nimic pe cale orala unei persoane inconstiente. Daca va simtiti rau, a se consulta medicul (daca este posibil, i se arata eticheta).
Masuri de prim ajutor dupa inhalare: A se transporta victima la aer proaspat. In caz de stop respiratoriu, efectuati respiratie artificiala. Chemati medicul.
Masuri de prim ajutor dupa contactul cu pielea: Indepartati imbracamintea contaminata. Spalati-va imediat cu multa apa. 
Masuri de prim ajutor dupa ingerare: Clatiti gura. Sunati imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic.

Filtreaza categoriiIgiena publica
Filtreaza subcategoriiCombaterea insectelor
Tip produsInsecticide DDD
Substanta activaDeltametrin
Alege ambalaj1 l.
Spectru daunatoriPaianjeni
Spectru daunatoriViespe
Spectru daunatoriTantari
Spectru daunatoriCapuse
Spectru daunatoriPlosnite
Spectru daunatoriMuste
Spectru daunatoriPurici
Spectru daunatoriFurnici
Domeniu de utilizareGrajd
Domeniu de utilizareIarba
Domeniu de utilizareRestaurant
Domeniu de utilizareGazon
Domeniu de utilizareMijloc de transport
Domeniu de utilizareDepozit
Domeniu de utilizareFerma
Domeniu de utilizareCasa
Domeniu de utilizareGard viu
Domeniu de utilizareParc
Domeniu de utilizareHotel
Filtreaza sub-subcategoriiInsecticide DDD
Review adaugat de
14 Sep 2019
(Insecticid Proteo EC - 1 l.):

Nu este bun

(1/5

Din punctul meu de vedere nu este bun de nimic,având în vedere că am aplicat metoda șoc scrisă în prospect.

Stimate domnule Spiridon,

Ne pare rau ca nu sunteti multumit de insecticidul Proteo. Desi s-a comercializat in cantitati mari pana acum, nu am avut aprecieri negative.
Toate cele bune!

Verdon a raspuns pe data de: 16 Sep 2019
Pompa Stocker manuala de presiune tip rucsac (16 litri) -30%

Pompa de stropit Stocker, tip rucsac, ideala pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea bolilor, daunatorilor si a fertilizantilor foliari.Rezervor robust din material plastic, cu forma ergonomica rezistent la razele UV.Lance si piston din bronz pentru o rezistenta indelungata.Capacitate rezervor: 16 litriGreutate: 3,5 kg.

197.40 Lei 282.00 Lei

Pompa manuala cu presiune, foarte usor de folosit, pentru umar. Este perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor precum si a fertilizantilor foliari. Pompa manuala pentru umar, accesorizata complet cu furtun flexibil si duza de aluminiu. Presiunea este realizata manual prin pompare. Manerul este fabricat din...

97.00 Lei

Pompa manuala cu presiune, foarte usor de folosit, pentru umar. Este perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor precum si a fertilizantilor foliari. Pompa manuala pentru umar, accesorizata complet cu furtun flexibil si duza de aluminiu. Presiunea este realizata manual prin pompare, pana la 2.5 bar. Manerul...

126.00 Lei

Pompa manuala profesionala pentru spate, perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor din livezi, vie, gradina. Componente esentiale din cupru. Rezervor: 18 litri Greutate: 6 kg.

359.00 Lei

Pompa de stropit manuala cu presiune Arlequin este ideala pentru stropirea pomilor fructiferi, vitei de vie, florilor, legumelor atat in sistem semi-intensiv (livada) dar si in sere, solarii, gradina proprie. Rezervor: 16 litri. Greutate: 3.5 kg.

190.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate