Promotie Insecticid Proteo EC - 1 l.

Insecticid Proteo EC - 1 l.

protec1

Proteo EC este un insecticid cu un spectru foarte larg de actiune. Este foarte eficient pentru combaterea principalilor daunatori: muste, gandaci, furnici, tantari, plosnite, paduchi, viespi, paianjeni, chelbe, purici, molii, capuse, scorpioni, etc. 


Substanta activa: 
25 g/l deltametrin

Ambalaj: 1 l.

Verdon - Logo Sharda

Livrare in 24 - 48 ore.

226.00 Lei(pretul contine TVA)

Proprietati fizico-chimice si mod de actiune insecticid Proteo EC


Este un insecticid lichid formulat ca emulsie concentrata (EC), de culoare galbuie, miscibil cu apa, cu miros slab caracteristic. Nu corodeaza si este stabil la radiatia luminoasa si temperatura.
Proteo EC este un produs de contact si ingestie, cu actiune rapida de soc in combaterea insectelor zburatoare si taratoare. Penetreaza relativ usor stratul de chitina al insectelor. Are caracter remanent.


Locurile de utilizare


Se recomanda a fi utilizat in spatii interioare, locuinte, cladiri industriale, spatii comerciale, institutii publice, depozite, ferme, etc.
A nu se aplica produsul langa alimente, ustensile sau suprafete care intra in contact cu alimentele. A nu se aplica langa animale de companie. A nu se aplica pe resturi de origine animala sau vegetala.
Aria de aplicare: Combaterea insectelor zburatoare si taratoare: gargarite, muste, viespi, purici etc.Doza de aplicare si mod de utilizare Proteo EC

Tip tratamentConcentratia solutieiNorma de solutie

Tratament de intretinere

0.5%

50 ml./ 10 l apa.

Tratament de soc

1%

100 ml/ 10 l apa.


Se utilizeaza 1 l de solutie, pentru 10 metri patrati de suprafata tratata. Distributia solutiei se va face dupa caz, pe intreaga suprafata sau de-a lungul perimetrelor camerelor, in colturi unde de obicei se refugiaza insectele, in cuiburi, etc. Solutia de lucru se prepara doar in cantitatea necesara pentru aplicarea imediata si se pulverizeaza cu echipament adecvat.
Aplicarea produsului in industria alimentara trebuie sa se faca in lipsa alimentelor si sa se respecte un timp pentru siguranta de minim 12 ore, inainte de folosirea localurilor tratate. 


Masuri de precautie si avertizare


Manipularea produsului se va face de catre persoane echipate adecvat: masca de protectie a fetei, manusi de cauciuc si salopeta.
Dupa incetarea lucrului sau inainte de a manca, a bea sau a fuma se spala mainile.


Masuri de prim ajutor


Nu administrati nimic pe cale orala unei persoane inconstiente. Daca va simtiti rau, a se consulta medicul (daca este posibil, i se arata eticheta).
Masuri de prim ajutor dupa inhalare: A se transporta victima la aer proaspat. In caz de stop respiratoriu, efectuati respiratie artificiala. Chemati medicul.
Masuri de prim ajutor dupa contactul cu pielea: Indepartati imbracamintea contaminata. Spalati-va imediat cu multa apa. 
Masuri de prim ajutor dupa ingerare: Clatiti gura. Sunati imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic.

Spectru daunatoriViespe
Spectru daunatoriPaianjeni
Spectru daunatoriMuste
Spectru daunatoriCapuse
Spectru daunatoriTantari
Spectru daunatoriPlosnite
Spectru daunatoriPurici
Spectru daunatoriFurnici
Promotii decembrie 2017Insecticide
Tip produsInsecticide
Alege ambalaj1 l.
Domeniu de utilizareParc
Domeniu de utilizareScoala
Domeniu de utilizareTufis
Domeniu de utilizareGard viu
Domeniu de utilizareHotel
Domeniu de utilizareZone agrement
Domeniu de utilizareMijloc de transport
Domeniu de utilizareRestaurant
Domeniu de utilizareGazon
Domeniu de utilizareTerasa
Domeniu de utilizareDepozit
Domeniu de utilizareIarba
Domeniu de utilizareFerma
Domeniu de utilizareGrajd
Domeniu de utilizareCasa
Substanta activaDeltametrin
Mod aplicarePulverizare

Pompa de stropit Stocker, tip rucsac, ideala pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea bolilor, daunatorilor si a fertilizantilor foliari.Rezervor robust din material plastic, cu forma ergonomica rezistent la razele UV.Lance si piston din bronz pentru o rezistenta indelungata.Capacitate rezervor: 16 litriGreutate: 3,5 kg.

264.00 Lei

Pompa de stropit manuala pentru spate, perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor precum si a fertilizantilor foliari. Rezervor din material plastic, rezistent la razele UV, cu forma ergonomica.Capacitate rezervor: 20 litri.Producator: Stocker

242.00 Lei

Pompa manuala cu presiune, foarte usor de folosit, pentru umar. Este perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor precum si a fertilizantilor foliari. Capacitate rezervor: 5 litri Presiunea de lucru: max 2.5 barProducator: Stocker

99.00 Lei

Pompa manuala cu presiune, foarte usor de folosit, pentru umar. Este perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor precum si a fertilizantilor foliari. Capacitate rezervor: 8 litriPresiunea de lucru: 2.5 barLance de 48 cm inclusa  

118.00 Lei

Pompa manuala profesionala pentru spate, perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor din livezi, vie, gradina.Rezervor:18 l. Greutate: 6 kg.

356.00 Lei

Pompa de stropit manuala cu presiune Arlequin este ideala pentru stropirea pomilor fructiferi, vitei de vie, florilor, legumelor atat in sistem semi-intensiv (livada) dar si in sere, solarii, gradina proprie. Rezervor: 16 litri. Greutate: 3.5 kg.

188.00 Lei

Produse din aceeasi categorie