Promotie Insecticid Ficam WP 80 - 500 gr.

Insecticid Ficam WP 80 - 500 gr.

PR-100438

Ficam WP 80 este un insecticid profesional, pentru eradicarea sigura a tuturor daunatorilor.

 

Substanta activa: bendiocarb 80%
Formulare:  WP - pulbere dispersabila in apa.
Ambalaj: 500 gr.

Bayer - producator insecticid K-Othrine SC 25

Produsul Ficam WP80 se comercializeaza doar persoanelor care detin autorizatie de utilizare a produselor chimice.

Livrare in 24-72 ore.

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

850.00 Lei(TVA inclus)

925.00 Lei

-75.00 Lei

Caracteristici insecticid Ficam WP 80


Ficam WP 80 este un insecticid carbamic ce reprezinta o alternativa ideala pentru substantele active din categoria neonicotinoidelor si piretroizilor sintetici. Este formulat ca o pulbere fin-polimerizata de culoare alb-bej. Nu are miros, se dizolva foarte bine in apa.
Copiaza prin structura sa chimica, un mecanism de aparare folosit de plante (specia Quercus - din familia Fagaceelor) care-si omoara insectele nedorite, infiltrate in scoarta prin eliminarea unei substante bogate in rasini taninice - gall nut.
Bendiocarbul, are o eficacitate deosebita impotriva tuturor insectelor daunatoare, reprezentand alternativa pentru combaterea rezistentei incrucisate dobandite la insecticidele organofosforice si piretroide.

Nu pateaza, nu murdareste si nu este corziv. Este fotostabil si biodegradabil.
Datorita caracterului sau unic pe piata, bendicarbul este singurul carbamat acceptat, in continuare, ca si substanta activa in produsele biocide, de catre Directiva UE (BPD).
Recomandat exclusiv profesionistilor (firmelor DDD - autorizat profesional si autorizat).


Doza de aplicare si indicatii de utilizare insecticid Ficam WP 80

Ficam WP 80ApaAria de actiune

15 gr.

4-5 l apa

100-125 m²Mod de actiune Ficam WP 80


Insecticidul actioneaza ca un ester carbamic, prin contact si ingestie, fiind un inhibitor al colinesterazei (o enzima necesara pentru transmiterea normala a impulsurilor nervoase), fapt ce duce in final la paralizare aproape instantanee.
Ficam WP 80  combate o varietate foarte larga de insecte de disconfort din igiena publica (purici, plosnite, capuse, gandaci), dar si daunatori ai produselor agricole depozitate. 
Are o eficacitate deosebita si impotriva painjenilor si viespilor, dar si a intreg spectrului de centipede si milipede.


Mod de utilizare Ficam WP 80


Poate fi utilizat prin tratamente pe suprafete, in interiorul si in jurul locuintelor, birouruilor, spitalelor, hotelurilor, cantinelor, restaurantelor, abatoarelor, alte unitati industriale cu profil alimentar, mijloace de transport, centre comerciale, magazine.
Produsul se dilueaza cu apa si se aplica pe suprafete cu ajutorul unei pompe corespunzatoare activitatii de desinsectie, astfel:
se introduce in pulverizator cantitatea necesara de apa, se adauga insecticidul, se inchide pulverizatorul si se agita bine inainte de utilizare, precum si dupa fiecare perioada de nefolosire.
Se prepara o solutie proaspata ori de cate ori este nevoie, nu se pastreaza solutia diluata.
Se pulverizeaza uniform pe suprafetele infestate, cu ajutorul unei diuze sub forma de evantai, la un debit de 0.5-0.7 l/min.
Se insista in mod special in tratarea spatiilor libere si a crapaturilor din pereti, a posibilelor focare de infestare.
La un nivel mare de infestare, cand se solicita o extindere a remanentei si in conditii de igiena precara a locurilor de tratat se dizolva 30 gr. produs in 5 l. apa (0.6%).


Tratamente specifice


Combaterea cuiburilor de viespi: In urma testelor efectuate, tratamentele cu Ficam WP 80 la rata de dilutie de 0.6% si doze de aplicare cuprinse intre 0.25-0.5 l solutie/cuib au condus la o combatere completa a viespilor, in 24 ore de la tratament.
Viespile au devenit muribunde la 5 minute de la aplicare, fara a manifesta semne de comportament agresiv.
Combaterea puricilor: In urma testelor efectuate in laborator pe un covor din nylon, cu doza aplicata de 0.3% Ficam WP 80, puricii de pisica au fost complet dobarati in mai putin de 24 ore.
Combeterea puricilor si capuselor: In urma testelor facute in teren, cu o doza de 0.6% Ficam WP 80, s-a obtinut o combatere rapida si totala a puricilor de caine si pisica, in 30 zile de la tratament.


Domeniu si aria de utilizare


• Daunatori vizati: capuse, plosnite, purici, furnici, paianjeni, viepsi, muste, daunatori specifici fermelor de animale si pasari.
• Aplicare in spatiile individuale de locuit (apartamente, vile, case de vacanta, etc), hoteluri, spatii de cazare comune (camine, capminguri).
• In fermele de animale si pasari (in combinatie cu Baycidal WP 25 si Quick Bayt 2Extra WG 10, pentru combaterea integrata si totala a tuturor daunatorilor specifici.
In zonele industriale, arii si suprafete puternic infestate cu un spectru larg de daunatori.

Tip produsInsecticide DDD
Substanta activaBendiocarb
Alege ambalaj500 gr.
Spectru daunatoriPlosnite
Spectru daunatoriViespe
Spectru daunatoriPurici
Spectru daunatoriFurnici
Spectru daunatoriPaianjeni
Spectru daunatoriMuste
Spectru daunatoriCapuse
Domeniu de utilizareFerma
Domeniu de utilizareHotel
Domeniu de utilizareCasa
Mod aplicarePulverizare
Filtreaza subcategoriiCombaterea insectelor
Filtreaza sub-subcategoriiInsecticide DDD

Pompa manuala cu presiune, foarte usor de folosit, pentru umar. Este perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor precum si a fertilizantilor foliari. Pompa manuala pentru umar, accesorizata complet cu furtun flexibil si duza de aluminiu. Presiunea este realizata manual prin pompare. Manerul este fabricat din...

97.00 Lei

Pompa manuala cu presiune, foarte usor de folosit, pentru umar. Este perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor precum si a fertilizantilor foliari. Pompa manuala pentru umar, accesorizata complet cu furtun flexibil si duza de aluminiu. Presiunea este realizata manual prin pompare, pana la 2.5 bar. Manerul...

126.00 Lei

Pompa de stropit manuala cu presiune Arlequin este ideala pentru stropirea pomilor fructiferi, vitei de vie, florilor, legumelor atat in sistem semi-intensiv (livada) dar si in sere, solarii, gradina proprie. Rezervor: 16 litri. Greutate: 3.5 kg.

188.00 Lei
Insecticid muste Quick Bayt 2 Extra WG 10 - 1 kg. -12%

Quick Bayt 2Extra WG 10 este un insecticid profesional cu doua substante active destinat combaterii mustelor adulte.   Substanta activa: Imidacloprid 10 g. (10%) + cis-tricos-9-en: 0,1 g (0,1%)Formulare:  WG - granule dispersabile in apa.Ambalaj: 1 kg

386.32 Lei 439.00 Lei

Masca de protectie respiratorie FFP2 NR D este prevazuta cu supapa care reduce rezistenta la expiratie si faciliteaza evacuarea umezelii si a caldurii. • Set 3 bucati;• Conform EN 149;• Protectie de pana la 10 ori mai mare decat valoarea MAK (concentratie maxima la locul de munca).    

38.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate