Ingrasamant granulat pentru gazon Florovit - 5 kg.

PR-100525

Ingrasamantul granulat Florovit pentru gazon contine macro- si microelemente dar si un continut ridicat de fier, elemente ce va asigura o crestere sanatoasa si un aspect compact, dens, verde frumos al ierbii.

Compozitie garantata:
Azot: 16%

Pentaoxid de fosfor (P2O5): 5,2%
Oxid de potasiu (K2O): 5,2%
Oxid de magneziu (MgO): 3%
Trioxid de sulf (SO3): 4%
Fier (Fe): 4%

Ambalaj: 
5 kg.

Verdon - Logo Florovit

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

42.00 Lei(TVA inclus)

De la:Discount %Pret unitar (TVA inclus)Ai economisit:
2 buc -6% 39.48 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 5.04 Lei discount per cantitate Verdon
4 buc -8% 38.64 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 13.44 Lei discount per cantitate Verdon
6 buc -10% 37.80 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 25.20 Lei discount per cantitate Verdon
Intretinerea gazonului cu ingrasamantul Florovit
Gazonul cu crestere intensiva, care este tuns de mai multe ori in cursul anului, absoarbe cantitati mari de elemente nutritive din sol.
Pentru a obtine un aspect de calitate (culoare, densitate) este necesara aplicarea ingrasamantului din primavara pana in toamna.
Ingrasamantul pentru gazon Florovit este adaptat la nevoile nutritionale ale tuturor specilor de gazon, cu precadere pentru sortimentele de gazon decorative si reprezentative.
Compenentele minerale incluse in ingrasamant care sunt echilibrate din punct de vedere al formei si cantitatii, stimuleaza cresterea gazonului, ii imbunatateste starea si asigura o culoare de verde intens.
Continul ridicat de azot din ingrasamant mareste ritmul de crestere al gazonului, devenind astfel dens si puternic contracarand formarea muschiului si a buruienilor. 
Acest ingrasamant este economic, usor de utilizat si foarte eficient.


Mod de utilizare ingrasamant Folorovit

Se va aplica din primavara pana la sfarsitul lui August la un interval de trei saptamani in doza de 30 gr. la 1m² de gazon (o lingura contine aproximativ 15 gr. de ingrasamant).
Este foarte important ca imprastierea sa fie uniform pe toata suprafata gazonului, cel mai indicat dupa tunderea sa. 

Daca nu ploua la cateva ore de la fertilizare, este necesara udarea buna a gazonului. A nu se administra ingrasamantul in timpul perioadelor cu soare puternic sau vant puternic. 
Udarea regulata creste eficienta fertilizarii. 


Masuri de precautie

Ingrasamantul poate fi periculos in caz de ingestie. Solicitati asistenta medicala. Dupa contactul cu ochii clatiti deschis cu multa apa si solicitati asistenta medicala. Produsul scapat trebuie strans, iar rezidul trebuie spalat cu apa.


Verdon - Intretinere gazon
Alege ambalaj5 kg
Categorii intretinerea gazonuluiIngrasaminte gazon
Domeniu de utilizareGazon
Categorie ingrasamantGranulat
Suprafata150-200 m2
Filtreaza subcategoriiArticole intretinerea plantelor
Filtreaza sub-subcategoriiIngrasaminte gazon si flori
Review adaugat de
20 May 2019
(Ingrasamant granulat pentru gazon Florovit - 5 kg.):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Review adaugat de
09 Jul 2018
(Ingrasamant granulat pentru gazon Florovit - 5 kg.):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5

Carucior ideal pentru imprasierea fertilizantului pentru gazon, semintelor de gazon sau a materialului antiderapant.Containerul este fabricat din plastic de inalta calitate, rezistent la razele UV.Capacitatea rezervorului: 40 litriDistanta dintre roti: 52 cmLatimea maxima de imprastiere: 5 mGarantie: 2 ani persoane fizice, 1 an persoane...

599.00 Lei

Carucior ideal pentru imprasierea fertilizantului pentru gazon, semintelor de gazon sau a materialului antiderapant. Containerul este fabricat din plastic de inalta calitate, rezistent la razele UV.Capacitatea rezervorului: 60 litriDistanta dintre roti: 48 cmLatimea maxima de imprastiere: 5 m       

649.00 Lei

Carucior ideal pentru imprasierea fertilizantului pentru gazon, semintelor de gazon sau a materialului antiderapant.Containerul este fabricat din plastic de inalta calitate, rezistent la razele UV.Capacitatea rezervorului: 25 litriDistanta dintre roti: 48 cmLatimea maxima de imprastiere: 5 m

449.00 Lei

Ideal pentru imprastierea fertilizantului de gazon si a semintelor de gazon pe suprafete medii.Are un sistem foarte precis de reglare, asigurand in acelasi timp si o foarte buna precizie in plasarea materialului imprastiat.Capacitatea rezervorului: 27 kg (25 litri)Distanta dintre roti: 76 cm

529.00 Lei

Aparat manual de imprastiere a fertilizantului pentru gazon, a semintelor de gazon sau materialului antiderapant.Se poate umple cu 1 l pana la 1.5 l material pentru imprastiat.Latimea de imprastiere: de la 1 m la 2 mEste ideal pentru suprafete mici si medii.

84.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate