Promotie
Ingrasamant foliar cu fier chelat - ACM Hierro, 5kg
Ingrasamant foliar cu fier chelat - ACM Hierro, 5kg
Click pentru a mari poza

Ingrasamant foliar cu fier chelat ACM Hierro - 5 kg.

PR-100364

In stoc. Termen estimativ livrare: 2-4 zile lucratoare

Transport FIX 19 lei/comanda
Drept de retur 14 zile
Cumpara pe SICAP - Nr. referinta: PR-100364

Stoc disponibil: 17 buc


Ingrasamantul ACM Hierro este un corector de clorura ferica cu o stabilitate mare si o actiune rapida.

Formula sa cu microgranule dispersabile si o solubilitate mare confera produsului o manevrare si o dizolvare rapida in apa.


Compozitie: 

Fier (Fe) Total: 6,00%
Fier (Fe) Solubil in apă: 6,00%
Fier (Fe) Chelat orto-orto EDDHA: 3,50%

Ambalaj: 5kg.


     

339.00 Lei

-40%

203.40 Lei

Luni - Vineri 8:30-20:00 0371.015.191

Produse corelate

Caracteristici ingrasamant ACM Hierro:


Ingrasamantul ACM Hierro este un corector de clorura ferica cu o stabilitate mare si o actiune rapida.

Formula sa cu microgranule dispersabile si o solubilitate mare confera produsului o manevrare si o dizolvare rapida in apa.

Carenta de fier se manifesta prin frunze tinere ingalbenite, formarea unei "dungi" longitudinale pe tot parcursul frunzei cu vene proeminente de culoare verde inchis, stagnarea cresterii.Mod de utilizare (doze) ACM Hierro:


Folosirea sa este special indicata pe solurile calcaroase, sarace in continut de fier. Se poate aplica la toate culturile (fructe, vita de vie, legume) prin fertirigare sau poate fi imprastiat pe suprafata solului (deasupra radacinilor plantei) prin pulverizare cu presiune redusa si udat usor pentru a permite penetrarea in sol. Se poate aplica si uscat prin distribuirea pulberii pe sol si apoi o irigare usoara, pentru a facilita penetrarea la radacina plantei.La culturile perene se va aplica la inceputul primaverii pana vara, in cazul legumelor si plantelor ornamentale la inceputul activitatii vegetative.

Citrice si fructe: 5-100 gr. /copac, in functie de marimea copacului. Se va imparti in diferite aporturi.

Legume si capsuni: Pentru fertirigare se imparte 1 kg. la 10000 l apa de irigat. In general se aplica intre 0.2 si 0.5 gr./planta.

Se dilueaza produsul cu un volum suficient de apa.

Se va imparti doza produsului intr-un numar mai mare de aplicari.Recomandari de utilizare ACM Hierro:


ACM Hierro 6% EDDHA se aplica atunci cand pH-ul solului este foarte ridicat.Carentele de fier apar deseori cand concentratia de carbonat de calciu din sol este foarte ridicata si blocheaza asimilarea fierului din sol.

ACM Hierro 6% EDDHA se poate folosi si in absenta unei deficiente pentru a spori productia culturii. Se recomanda aplicarea in faza de crestere a plantei.Se va folosi produsul singur doar daca este nevoie. Nu se va depasi doza recomandata. Acesta este compatibil cu majoritatea produselor de uz fitosanitar. Inainte de utilizare se recomanda efectuarea unui test de compatibilitate. A se pastra in ambalajul original intr-un loc racoros, uscat, la temperatura sub 35°C si nu mai putin de 4°C.

Specificatii

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate