Stoc epuizat Biostimulator cu aminoacizi si azot ACM Amino 12 - 100ml.

Biostimulator cu aminoacizi si azot ACM Amino 12 - 100ml.

amino121

Ingrasamantul foliar ACM Amino 12 este un produs cu un continut ridicat de aminoacizi liberi (L-aminoacids/stanga) de origine vegetala si azot, special conceput ca ingrasamant foliar si radicular.


Compozitie:

Aminoacizi liberi "L": 12%
Azot (N) total: 8,00%
Azot (N) organic: 3,30%
Azot (N) amoniacal: 4,30%


Ambalaj:
 100 ml.

11.00 Lei(TVA inclus)

Caracteristici biostimulator ACM Amino 12:


Ingrasamantul foliar ACM Amino 12 este un produs cu un continut ridicat de aminoacizi liberi (L-aminoacids/stanga) de origine vegetala si azot, special conceput ca ingrasamant foliar si radicular.

ACM Amino 12 poate fi folosit ca stimulator de crestere pentru toate culturile (cu exceptia prunului, caisului, piersicului).Mod utilizare (doze) biostimulator ACM Amino 12:


Ingrasamantul foliar ACM Amino 12 poate fi utilizat pentru toate culturile la dozele indicate (cu exceptia prunului si al caisului la care nu se recomanda aplicarea acestui produs).

In general si pentru toate culturile, dozele recomandate sunt:
Fertirigare: 80-120 ml/100 m2 (fractionat in 3-4 aplicari).

Foliar: 20-30 ml/10 l apa.Avantaje Amino 12:


• Antisters (in perioada erbicidatului, stres cauzat de seceta si alte situatii climatice nefavorabile)

• Stimuleaza cresterea

• Umectant/adjuvant

• Aminoacizii de tip "L" sunt 100% asimilabili

• Se poate amesteca cu majoritatea erbicidelor, insecticidelor, fungicidelor.

• Aport la calitatea fructului, legumei (coaja, continut)
• Produs non-chimic, aminoacizii fiind de origine vegetala.

 

Alte detalii:


pH (dilutie 1% in apa): 6,50

densitate: 1,26 g/cm3

SubcategorieIngrasaminte foliare si prin picurare

Pompa de stropit Stocker, tip rucsac, ideala pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea bolilor, daunatorilor si a fertilizantilor foliari.Rezervor robust din material plastic, cu forma ergonomica rezistent la razele UV.Lance si piston din bronz pentru o rezistenta indelungata.Capacitate rezervor: 16 litriGreutate: 3,5 kg.

273.00 Lei

Pompa manuala pentru spate, perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor precum si a fertilizantilor foliari. Rezervor din material de plastic, rezistent la razele UV, cu forma ergonomica.Capacitate rezervor: 16 litriProducator: Stocker

209.00 Lei

Pompa manuala cu presiune, foarte usor de folosit, pentru umar. Este perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor precum si a fertilizantilor foliari. Pompa manuala pentru umar, accesorizata complet cu furtun flexibil si duza de aluminiu. Presiunea este realizata manual prin pompare. Manerul este fabricat din...

95.00 Lei

Pompa manuala cu presiune, foarte usor de folosit, pentru umar. Este perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor precum si a fertilizantilor foliari. Pompa manuala pentru umar, accesorizata complet cu furtun flexibil si duza de aluminiu. Presiunea este realizata manual prin pompare, pana la 2.5 bar. Manerul...

256.00 Lei

Produse din aceeasi categorie