Promotie Erbicid porumb Merlin DUO (2.5l)

Erbicid porumb Merlin DUO (2.5l)

PR-100008

Merlin DUO este un erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale din cultura porumbului.

Substanta activa: isoxaflutol 37,5 g/l + terbutilazin 375 g/l.

Ambalaj: 2,5 l in cca. 300 l apa (1 ha). Logo Bayer    Erbicid porumb Merlin Duo

Termen estimativ de livrare: 1-3 zile

Atentie: ultimele bucati in stoc!

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

176.00 Lei (TVA inclus)

209.00 Lei

-33.00 Lei

Omologari Merlin Duo


 

Cultura/OmologareBuruieni combatute

Doza

(concentratia)

 Porumb (3-4 frunze, buruieni mici 2-3  frunzulite) Buruieni anuale2,25-2,50 l/ha preemergent (imediat dup
1,8-2,0 l/ha postermergent timpuriuMod de actiune erbicid Merlin Duo


Merlin Duo actioneaza radicular si are o puternica activitate sistemica in planta. Buruienile sunt distruse chiar dupa rasarire. Primul simptom al eficacitatii il constituie albirea embrionului, urmata la scurt timp de distrugerea rapida si completa a buruienilor. Substanta activa Isoxaflutol este mobila in stratul superficial al solului unde este fixat de coloizi. El nu este un erbicid volatil sau cu actiune peliculara. Terbutilazin realizeaza o activitate complementara contra unor buruieni cum sunt speciile de Polygonum, precum si intarirea actiunii erbicidului asupra gramineelor. Substanta activa Terbutilazin face parte din clasa triazinelor, avand un spectru larg de combatere.

O caracteristica exceptionala este capacitatea erbicidului de reactivare, care completeaza mobilitatea produsului si ii permite sa fie din nou activ in timpul primelor ploi ce urmeaza dupa o perioada fara precipitatii, controland astfel buruienile ce vor rasari in aceasta perioada. 


Spectru de combatere


Buruieni dicotiledonateAbutilon theophrasti (teisorul), Amaranthus spp. (stir), Ambrosia elatior (ambrozie), Anagalis arvensis (scanteiuta), Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului), Chenopodium spp (loboda salbatica), Datura stramonium (ciumafaia), Euphorbia spp. (euforbie), Galeopsis tetrahit (lungurica), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Matricaria chamomilla (musetel), Mercurialis annua (trepadatoare), Polygonum spp. (troscot), Portulaca oleracea (iarba grasa), Raphanus raphanistrum (ridiche salbatica), Sinapsis arvensis (mustar salbatic), Solanum nigrum (zarna), Vicia spp. (mazariche).

Buruieni monocotiledonateEchinnochloa crus-galli (iarba barboasa), Digitaria sanguinalis (meisor), Setaria spp. (mohor), Panicum spp. (mei), Sorghum halepense (costrei din seminte).


Mod de utilizare erbicid Merlin Duo


Erbicidul Merlin Duo este omologat pentru combaterea buruienilor anuale dicotiledonate si monocotiledonate din cultura porumbului in tratamente preemergente (imediat dupa semanat) in doza de 2,25-2,5 l/ha sau postemergente (1,8-2 l/ha). In postemergenta, tratamentul se efectueaza pana in faza de 3-4 frunze la porumb si buruienile in faza incipienta de crestere (3 frunze). In ambele situatii, dozele reduse se utilizeaza pe soluri cu continut redus de humus si infestare slaba, iar cele ridicate se utilizeaza pe soluri cu continut de 2,5-3,5% humus si infestare puternica cu buruieni.

Filtreaza categoriiAgricultura
Filtreaza subcategoriiPesticide
Substanta activaTerbutilazin
Substanta activaIsoxaflutol
Alege ambalaj2.5 l.
Perioada de aplicarePreemergent
Perioada de aplicarePostemergent
CulturaPorumb
Buruieni combatuteLoboda salbatica
Buruieni combatuteCostrei
Buruieni combatuteAmbrozie
Buruieni combatuteLungurica
Buruieni combatuteIarba barboasa
Buruieni combatuteTraista ciobanului
Buruieni combatuteMazariche
Buruieni combatuteMustar salbatic
Buruieni combatuteBusuioc salbatic
Buruieni combatuteIarba grasa
Buruieni combatuteMei
Buruieni combatuteZarna
Buruieni combatuteDicotiledonate anuale
Buruieni combatuteStir
Buruieni combatuteEuforbie
Buruieni combatuteMohor
Buruieni combatuteScanteiuta
Buruieni combatuteTroscot
Buruieni combatuteMeisor
Buruieni combatuteCiumafaie
Buruieni combatuteMusetel
Buruieni combatuteRidiche salbatica
Buruieni combatuteMonocotiledonate anuale
Buruieni combatuteTrepadatoare
Buruieni combatuteTeisor
Categorii cultura porumbului2. Erbicide porumb
ProducatorBayer
Filtreaza sub-subcategoriiErbicide
Review adaugat de
14 May 2019
(Erbicid porumb Merlin DUO (2.5l)):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5

Merlin DUO este un erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale din cultura porumbului. Substanta activa: isoxaflutol 37,5 g/l + terbutilazin 375 g/l. Ambalaj: 5 l. in cca. 600 l apa (doza 2 ha).  

398.00 Lei

Merlin DUO este un erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale din cultura porumbului. Substanta activa: isoxaflutol 37,5 g/l + terbutilazin 375 g/l. Ambalaj: 500 ml in cca. 60 l apa (0,20 ha)     

47.00 Lei

Click Combi este un erbicid preemergent utilizat in combaterea buruienilor anuale din culturile de porumb.Substante active: Dimetenamid-P 265 g/l; Terbuthylazin 300 g/l.Doza: 2,5-2,8 litri/ha.Ambalaj: 1 litru.Omologat in Romania cu Cert. Omolog. nr. 2743/19.12.2007.

75.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate