Erbicid Gardoprim Plus Gold 500 SC - 20 l.

gardoprim20

Gardoprim Plus Gold 500 SC este un erbicid selectiv cu doua substante active, ce combate majoritatea buruienilor cu frunza lata si ingust.

Substanta activa: S-metaclor 312.5 g/l + terbutilazin 187.5 g/l.

Ambalaj: 20 l.

Logo Syngenta    Logo Gardoprim Plus Gold 500 SC

Livrare in 24-48 ore.

990.00 Lei(TVA inclus)

De la:Discount %Pret unitar (TVA inclus)Ai economisit:
2 buc -5% 940.50 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 99.00 Lei
4 buc -7% 920.70 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 277.20 Lei
8 buc -10% 891.00 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 792.00 Lei
11 buc -12% 871.20 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 1,306.80 Lei

Omologari erbicid Gardoprim Plus Gold 500 SC

 

Cultura/Omologare Buruieni combatute

Doza

(concentratia)

Porumb

Buruieni anuale, exclusiv dicotiledonate rezistenta (Sinapsis - Mustar salbatic, Raphanus - Ridiche salbatica, Xanthium - Cornuti

4-5 l/ha preemergent
Porumb

Buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale, rezistente la tratamente preemergente: 
Xanthium - 
Cornuti, Solanum - Zarna, Sinapsis - Mustar salbatic, Abutilon - Teisor
Porumb in 3-4 frunze, bucurienile in stadii mici 2 maxim 4 frunzulite.

4-4.5 l/ha
postemergent timpuriu
Floarea-soarelui

Buruieni anuale (exceptie Xanthium, Solanum, Sinapsis)

3.5-4 l/ha preemergentMod de actiune erbicid Gardoprim Plus Gold 500 SC


Este un erbicid selectiv ce actioneaza impotriva majoritatii buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale. 

S-metaclor este preluat, in principal, de buruieni in timpul germinarii semintelor prin coleoptil sau tanara planta. Prin urmare, buruienile sunt combatute inainte de rasarire, in timpul sau la scurt timp dupa rasarire. Preluarea prin radacini este mai scazuta.
Terbutilazin este preluat de buruieni prin radacini si frunze.Spectru de combatere: Buruieni 
(monocotile si dicotile anuale)


Buruieni sensibile Buruieni sensibile Burieni moderat sensibile
Amaranthus retroflexus (stir salbatic)Galeopsis tetrahit (Lungurica)Ranunculus spp. (Piciorul cocosului)
Atriplex spp. (loboda salbatica)Lamium spp. (Sugel)Sinapsis spp. (Mustar salbatic) - postemergent
Anagallis arvensis (Scanteisoara)Matricaria spp. (Musetel)Solanum nigrum (Zarna) - tratament postemergent
Capsella bursa-pastoris (Traista ciobanului)Panicum dichotomiflorum, miliaceum (Meiul)Sonchus oleracea (Susai)
Chenopodium spp. (spanac salbatic)Abutilon theophrasti (Teisor)Sorghum bicolor (Sorg)
Datura ferox (Ciumafaie)Atriplex spp. (Loboda)Sorghum halapense (Costrei) - din seminte
Digitaria sanguinalis (Meisor)Galium aparine (Turita)Xanthium spp  (Cornuti) - tratament postemergent
(Echinochloa crus-galii (Iarba barboasa)Hibiscus trionum (Zamosita)
Fumaria officinalis (Fumarita)Linaria spp. (Linarita)
Malva neglecta (Nalba mica)Plantago spp. (Patlagina)
Polygonum aviculare (Troscot)Polygonum persicaria (Ardeiul broastei)
Portulaca oleraceae (Iarba grasa)Setaria glauca (Mohor)
Setaria viridis (Mohor verde)Senecio vulgaris (Cruciulita)
Solanum nigrum (Zarna)Stachys spp. (Urechi de iepure)
Stellaria media (Rocoina)Thlapsi arvense (Pungulita)
Veronica spp. (Veronica)Vicia spp. (Mazariche)
Viola tricolor (Trei frati patati)


 


Mod de utilizare


Gardoprim Plus Gold 500 SC se foloseste in doza mare pe soluri mai grele sau cu infestare puternica cu buruieni. Eficacitatea optima a tratametului se obtine in conditiile de pregatire cu buruieni. Eficacitatea optima a tratamentului se obtine in conditiile de pregatire buna a patului germinativ, fara bulgari, bine maruntit in primavara, dupa aratura de toamna.

Gardoprim Plus Gold 500 SC se poate aplica la porumb preemergent, dupa semanat, dar inainte de rasarirea culturii. Postemergent timpuriu 3-4 frunze, buruienile in stadii mici 2, maxim frunzulite. La floarea soarelui se aplica preemergent, dupa semanat, dar inainte de rasarirea culturii.

Tehnica de aplicare
Pentru aplicarea produsului se recomanda echipamente de stropit pe tractor si vermorele. Nu stropiti daca viteza vantului depaseste 5 m/s.

Toate echipamentele de stropit trebuie bine calibrate inainte de folosire. Volum optim pentru echipamentele de stropi pe tractor este de 200-400 l/ha.

Folositi duze plate evantai 110°, la o presiune de 1.5-3 bari si o inaltime de 40-50 cm. Pentru vermorele se recomanda duze jet cu un volum de minimum 80 l/ha.

Lancea de stropit trebuie tinuta nemiscata. Nu balasanti lancea. Nu se recomanda atomizatoarele rotative.

Nu stropiti daca temperatura depaseste 30°C sau daca umiditatea relativa este sub 60%. 

Nota: Nu aplicati Gardoprim Plus Gold 500 SC pe cultura de floarea soarelui rasarita. Se va evita deriva produsului pe culturile invecinate sensibile.

Interval de reintrare: Nu intrati in zonele tratate pana cand solutia de pe suprafata frunzelor nu s-a uscat.


Pregatirea solutiei


Echipamentul trebuie sa fie curat si calibrat corespunzator. Se adauga in rezervor jumatate din cantitatea de apa necesara, se porneste sistemul de agitare si se adauga cantitatea masurata de Gardoprim Plus Gold 500 SC. Se completeaza cu restul de apa. Se mentine sistemul de agitarea in functiune pe toata durata tratamentului.

Cand se foloseste in amestec cu un alt produs, se verifica mai intai compatibilitatea cu produsul respectiv, dupa care se va adauga in rezorvor Gardoprim Plus Gold 500 SC si apoi partenerul de amestec. In cazul in care partenerul de amestec este sub forma de plicuri hidrosolubile, se adauga intai acest produs si apoi Gardoprim Plus Gold 500 SC. Cantitatea de solutie folosita este in functie de stadiul de vegetatie.

Se va folosi un volum de solutie suficient de mare pentru a asigura o buna acoperire a foliajului cu solutia de stropit, dar se va evita siroirea.

Volumul de apa necesar: 200-400 litri apa/ha.
Dupa aplicare sau la sfarsitul zilei se va spala echipamentul de stropire cu apa curata. Apa de spalare ca si restul de solutie ramas se dilueaza in raport cu 1 la 10 cu apa curata si se aplica pe cultura tratata.


Compatibilitate


Gardoprim Plus Gold 500 SC poate fi amestecat in rezervor cu alte erbicide folosite la culturile respective. Acest produs poate fi amestecat si cu fertilizatori.

Inainte de utilizarea unui amestec se va consulta tabelul de compatibilitati si se va efectua un test pe cultura respectiva.


Masuri de igiena si protectia muncii


A se evita inhalarea sau contactul produsului cu ochii si pielea. In timpul lucrului se poarta obligatoriu echipament de protectie, nu se bea, nu se fumeaza si nu se mananca. Dupa terminarea lucrului se spala bine mainile si fata cu multa apa si sapun, fara a se freca. A nu se lasa produsul la indemana copiilor sau a altor persoane neautorizate si in zonele de acces a animalelor. A nu se contamina apa, alimentele, furajele, semintele sau ambalajele acestora. Purtati echipament de protectie si manusi de protectie corespunzatoare din cauciuc nitrilic, grosime: 0.5 mm., timp de penetrare: > 480 minute.
Ochelari de protectie adecvati formei fetei. Dupa lucru, curatati bine echipamentul de protectie, spalati tot corpul si schimbati imbracamintea.
Spalati imbracamintea contaminata inainte de refolosire.


Primul ajutor


Pastrati recipientul produsului, eticheta sau fisa cu date de siguranta. Veti avea nevoie de acestea in cazul apelarii numarlui de urgente Syngenta, contactarii unui centru de informare toxicologica, a unui medic sau daca mergeti pentru tratament.
In caz de contact cu ochii: Clatiti ochii (inclusiv sub pleoape) cu apa din abundenta pentru cel putin 15 minute. Indepartati lentilele de contact. Contactati imediat medicul.
In caz de contact cu pielea: Inlaturati imediat imbracamintea contaminata. Spalati temeinic partile afectate ale corpului cu apa din abundenta. Daca iritatia persista pe piele, contactati medicul. Spalati imbracamintea contaminata inainte de refolosire.
In caz de inhalare: Se va muta accidentatul la aer curat. Daca respiratia este neregulata sau oprita se va asigura respiratie artificiala.
Asigurati-va ca accidentatul nu ii este frig si ca este relaxat. Contactati imediat medicul sau centrul de informare toxicologica.
In caz de inghitire: Se va apela imediat la medic unde se va arata aceasta eticheta sau ambalajul produsului. Nu se va provoca voma.
Sfat medical: Nu se cunoaste un antidot specific. Se va aplica tratament simptomatic.


Masuri de prevenirea si stingerea incendiilor


Mijloace de stingere: incendii mici - utilizati apa pulverizata, spuma rezistenta la alcool, extinctor chimic uscat sau dioxid de carbon.
Mijloace de stingere: incendii mari - spuma rezistenta la alcool sau apa pulverizata.
Nu utilizati un jet continuu de apa, deoarece se poate imprastia si raspandi incendiul. Deoarece produsul contine componente organice combustibile, fumul rezultat din incendiu va fi dens si negru si va contine produsi periculosi de combustie.
O eventuala expunere la descompunerea produsilor poate consitui un real pericol pentru sanatate. Purtati imbracaminte de protectie completa si folositi un apart de respiratie autonom. Blocati accesul scurgerilor de produs catre canalizari sau cursuri de apa. Raciti containerele inchise si expuse la incendiu folosind apa pulverizata.


Masuri de protectia mediului


Deoarece produsul este foarte toxic fata de organismele acvatice, in tehnologiile si in instructiunile de utilizare a produsului vor fi inscrise masurile obligatorii de respectat pentru protectia apelor, in conformitate cu dispozitiile legale:
Sa se previna prin orice masuri ca produsul sa ajunga in apele de suprafata.
Nu se va contamina apa pentru irigatii sau de uz menajer si nici elesteele, santurile, lacurile, sistemele de drenare etc., atunci cand se elimina resturile.
A nu se contamina apa, alimentele, furajele, semintele sau ambalajele acestora,
A nu se imprastia prosului in apropierea surselor de apa sau pe alte culturi decat pe cea recomandata.
Se va respecta o zona tampon netratata de 15 m pana la apa de suprafata.


Masuri in caz de deversari accidentale


In cazul unei imprastieri accidentale produsul se colecteaza utilizand material absorbant necombustibil (nisip, pamant, diatomita, etc.) se se transfera intr-un container special pana la distrugerea/neutralizarea conform dispozitiilor legale in vigoare. Daca produsul contamineaza rauri si lacuri sau canale de scurgere, informati autoritatile competente.


Eliminarea ambalajelor goale


Dupa golire ambalajele se clatesc de trei ori cu apa, iar apa rezultata se adauga la solutia de stropit. Ambalajele inscriptionate cu sigla SCAPA vor fi colectate gratuit prin centrele de colectarea SCAPA (0800872272). Nu refolositi ambalajele goale in alte scopuri.


Conditii de manipulare, depozitare si transport


Produsul se depoziteaza in ambalajele originale, in incaperi uscate, racoroase, destinate in exclusivitate pesticidelor, protejate de actiunea directa a razelor solare si a caldurii excesive. Pe timpul manipularii, transportului si depozitarii se iau obligatoriu toate masurile de protectie a muncii si P.S.I.
Temperatura de depozitare intre 0°C si +35°C. Se va feri de inghet.

Substanta activaTerbutilazin
Substanta activaS-metolaclor
Alege ambalaj20 l.
Perioada de aplicarePreemergent
Perioada de aplicarePostemergent
CulturaFloarea soarelui
CulturaPorumb
Buruieni combatuteMazariche
Buruieni combatuteMusetel
Buruieni combatuteScanteiuta
Buruieni combatuteZamosita
Buruieni combatuteMeisor
Buruieni combatuteSugel
Buruieni combatuteLoboda
Buruieni combatuteCruciulita
Buruieni combatuteTurita
Buruieni combatuteCiumafaie
Buruieni combatuteTeisor
Buruieni combatuteIarba grasa
Buruieni combatuteStir
Buruieni combatuteFumarita
Buruieni combatuteTrei Frati Patati
Buruieni combatuteNalba
Buruieni combatuteLungurica
Buruieni combatuteMohor
Buruieni combatuteRocoina
Buruieni combatuteVeronica
Buruieni combatutePiciorul cocosului
Buruieni combatuteMei
Buruieni combatuteLoboda salbatica
Buruieni combatutePungulita
Buruieni combatuteUrechi de iepure
Buruieni combatuteZarna
Buruieni combatuteSusai
Buruieni combatuteLinarita
Buruieni combatuteCostrei
Buruieni combatuteSpanac salbatic
Buruieni combatuteCornuti
Buruieni combatuteTraista ciobanului
Buruieni combatuteMustar salbastic
Buruieni combatuteSorg
Buruieni combatuteIarba barboasa
Buruieni combatuteArdeiul broastei
Buruieni combatuteTroscot
Buruieni combatutePatlagina mare
Categorii cultura porumbului2. Erbicide porumb
ProducatorSyngenta
Actiune produsSelectiva

Bonito este un hibrid de porumb cu potential productiv stabil de la Saaten Union, cu perioada de vegetatie de 105-110 zile.   Producator: Saaten Union  Ambalaj: sac 80.000 boabe Greutate/sac: ± 20 kg Grup FAO: 340 Suprafata: 1,25 ha. In cazul achizitiei de 10 saci sau mai mult, plata se va face cu proforma, iar livrarea se va face pe palet dupa...

455.00 Lei 535.00 Lei

OS378 este un hibrid de porumb nou semitimpuriu de la Saaten Union, cu o perioada de vegetatie de 119-123 zile.   Producator: Saaten Union  Ambalaj: sac 80.000 boabe Greutate/sac: ± 20 kg Grup FAO: 370 Suprafata: 1,25 ha.In cazul achizitiei de 10 saci sau mai mult, plata se va face cu proforma, iar livrarea se va face pe palet dupa confirmarea platii.

310.00 Lei 415.00 Lei

Porumbul Pioneer PR38A24 este un hibrid semitimpuriu de talie medie, cu o excelenta toleranta la seceta si arsita. Adaptabilitate exceptionala in toate zonele de cultura.Grupa FAO: 350 (120-125 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: PR38A24Producator: Pioneer®

549.00 Lei 659.00 Lei

Hibridul de porumb Konsens de la KWS este recomandat pentru siloz.  Grupa FAO: 560 (126-130 zile) Ambalaj: sac 50.000 boabeSuprafata semanata: 70 ari Producator: KWS®

359.00 Lei

Fundulea 376 este un hibrid simplu, semitardiv cu o perioada de vegetatie de 130-135 zile.   Producator: Genetica Fundulea Ambalaj: sac 25.000 boabe Greutate/sac: 10 kg Grup FAO: 450 Suprafata/sac: aprox. 50 ari.

105.00 Lei

Severo este un hibrid timpuriu de la KWS, recomandat pentru productia de boabe dar si pentru siloz foarte timpuriu. Bob sticlos, cu comportament de dentat. Grupa FAO: 280 (95-100 zile) Ambalaj: sac 50.000 boabeSuprafata semanata: 70 ari Producator: KWS®

419.00 Lei

Samanta de porumb Krabas are caracteristicile unui hibrid simplu, recomandat pentru productia de boabe. Bob semidentat, foarte mare. Grupa FAO: 330 (105-110 zile) Ambalaj: sac 50.000 boabeSuprafata semanata: 70 ari Producator: KWS®

348.00 Lei 418.00 Lei

Hibridul de porumb KWS Kinemas este semitimpuriu si simplu, recomandat pentru productia de boabe. Bob dentat, mari. Grupa FAO: 350 (110-118 zile) Ambalaj: sac 50.000 boabeSuprafata semanata: 70 ari Producator: KWS®

249.00 Lei 349.00 Lei
Seminte porumb Fundulea Olt - 10 kg. (FAO 430) -20%

Fundulea Olt este un hibrid simplu, semitardiv cu o perioada de vegetatie de 130-136 zile.   Producator: Genetica Fundulea Ambalaj: sac 10 kg. Greutate/sac: 10 kg. Grup FAO: 430 Suprafata/sac: aprox. 50 ari.

84.00 Lei 105.00 Lei

Konfirmas este un hibrid din gama KWS, a carui stabilitate ofera siguranta in orice ferma, recomandat pentru productia in boabe.Este hibridul care inlocuieste produsul Garbure. Grupa FAO: 370 (113-122 zile) Ambalaj: sac 50.000 boabeSuprafata semanata: 70 ari Producator: KWS®

349.00 Lei 439.00 Lei
Samanta porumb KWS 6471 - 60.000 boabe -14%

Hibridul 6471 este un hibrid de la KWS recomandat pentru productia de boabe, siloz sau biogaz. Grupa FAO: 360 (112-120 zile) Ambalaj: sac 20 kg. (60000 boabe)Suprafata semanata: 1 ha. Producator: KWS®

307.88 Lei 358.00 Lei

Hibridul Pioneer P9025 este un hibrid timpuriu, cu un excelent raport productie/umiditate. Hibrid cu caracteristici foarte similiare produsului PR39D81. Grupa FAO: 300 (110-117 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P9025Producator: Pioneer®

410.00 Lei 560.00 Lei

Hibridul Pioneer PR37F73 este un hibrid semitimpuriu cu o toleranta excelenta la seceta. Grupa FAO: 390 (123-127 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: PR37F73Producator: Pioneer®

560.00 Lei

Hibridul Pioneer P34Y02 este un hibrid recomandat pentru siloz. Grupa FAO: 530 (143-148 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: PR34Y02Producator: Pioneer®

680.01 Lei

Hibridul Pioneer P0412 face parte din grupa Aquamax cu rezistenta exceptionala la seceta. Grupa FAO: 480 (135-142 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P0412Producator: Pioneer®

749.00 Lei

Pioneer P0216 este un hibrid semitardiv care face parte din grupa Aquamax. Grupa FAO: 450 (130-135 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P0216Producator: Pioneer®

619.00 Lei 749.00 Lei

Pioneer P9911 este un hibrid semitardiv care face parte din grupa Aquamax. Grupa FAO: 410 (126-132 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P9911Producator: Pioneer®

619.00 Lei 749.00 Lei

Pioneer P0023 este un hibrid semitardiv care face parte din grupa Aquamax. Hibridul este de generatie noua, cu o productivitate superioara. Grupa FAO: 400 (123-129 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P0023Producator: Pioneer®

749.00 Lei

Pioneer P9903 este un hibrid semitardiv care face parte din grupa Aquamax, creat special pentru conditii de clima excesiv continentala. Grupa FAO: 360 (119-124 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P9903Producator: Pioneer®

649.00 Lei 749.00 Lei

Pioneer P9486 este un hibrid semitimpuriu din grupa Aquamax, care a obtinut in testele multi-anuale cele mai ridicate productii. Grupa FAO: 340 (116-121 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P9486Producator: Pioneer®

619.00 Lei 749.00 Lei

Pioneer P9241 este un hibrid semitimpuriu din grupa Aquamax, cu excelenta capacitate de productie. Grupa FAO: 330 (115-119 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P9241Producator: Pioneer®

749.00 Lei

Pioneer P9175 este un hibrid semitimpuriu din grupa Aquamax, cu un excelent raport productie/umiditate. Grupa FAO: 320 (114-119 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P9175Producator: Pioneer®

649.00 Lei

DKC 3415 este un hibrid din gama Dekalb, extra-timpuriu, sticlos, destinat fermierilor care cultiva porumb pentru industria de morarit. Grupa FAO: 260Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®  

568.00 Lei

DKC 3939 este un hibrid din gama Dekalb, recomandat fermierilor ce doresc sa obtina productii ridicate si stabile cu un hibrid timpuriu. Grupa FAO: 320Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®  

589.00 Lei 699.00 Lei

DKC 4555 este un hibrid timpuriu din gama Dekalb, perfectionat pentru a valorifica tot ceea ce ii dai. Hibrid performant, rentabil, sigur.Grupa FAO: 300 Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®   

900.00 Lei 940.00 Lei

DKC 4943 este un hibrid semi-timpuriu din gama Dekalb, care poate fi cultivat in toate zonele din tara, cu precadere in arealele unde arsita si seceta isi spun deseori cuvantul.Grupa FAO: 420 Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®   

940.00 Lei

DKC 5830 este un hibrid tardiv din gama Dekalb, recomandat in special fermierilor care au terenuri cu un potential mai scazut sau aplica o tehnologie medie, scazuta. Insa aduce sporuri de productie si in conditii intensive de cultura.Grupa FAO: 550 Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®  

960.00 Lei

DKC 3623 este un hibrid extra-timpuriu din gama Dekalb, recomandat fermierilor care tintesc productii mari si sigure.Grupa FAO: 260 Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®   

529.00 Lei 669.00 Lei

DKC 4685 este un hibrid timpuriu din gama Dekalb. Are o perioada de semanat flexibila, permitand esalonarea ulterioara a recoltarii fara pierderi de productie.Grupa FAO: 340 Ambalaj: sac 25.000 boabeSuprafata semanata: 40 ari.Producator: Monsanto®   

240.00 Lei 270.00 Lei

DKC 4590 este un hibrid timpuriu din gama Dekalb. In anii si zonele de cultura afectate de seceta, nivelul productiilor este peste media multianuala a grupei de maturitate.Grupa FAO: 350 Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®   

559.00 Lei 679.00 Lei

DKC 4490 este un hibrid semi-timpuriu din gama Dekalb, care infloreste si mataseste simultan, ceea ce reprezinta un avantaj pe timp de arsita, polenizarea realizandu-se mult mai eficienta.Grupa FAO: 360 Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®   

679.00 Lei

Supersol este un hibrid timpuriu si productiv. Sac: 150.000 seminte/sacPerioada vegetatie: 106-109 zile. Producator: Saaten Union Suprafata: 1 sac pentru suprafata de 2.5 ha.   

279.00 Lei 379.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate