Cizme Meindl Solden Lady

Meindl Solden Lady este un model de cizme pentru dama foarte calduroase cu caramb inalt. 

Material: piele bovina.
Greutate
: 1680 g.
Inaltime: 18 cm.
Culoare: maro.

Logo Meindl Cizme Meindl Lady Solden

Disponibil la comanda: cca. 7 zile

450.00 Lei(pretul contine TVA)

Cizme Meindl Solden Lady


Ghete foarte calduroase, cu caramb realizat din piele de bovina si parte inferioara gumata ce fac cizmele impermeabile. Talpic din piele si folie de aluminiu cu rol de izolator termic in zona talpii. 

Verdon - Cizme de iarna Meindl Solden Lady

Tip produsCizme
Domeniu de utilizarePlimbari
Domeniu de utilizareDrumetii usoare
Domeniu de utilizareZapada
SexFeminin

Interior de schimb pentru cizmele de iarna Meindl Solden. Material: blana sintetica.Culoare: alb, gri.Temperatura: pana la -25 °C.  

198.00 Lei

Ceara Meindl Sportwax se aplica pe incaltamintea din piele, in 2 straturi dupa ce suprafata a fost curatata.Avantaje: ofera impermeabilitate, mareste durata de viata, proprietatea de respirabilitate nu dispare. Dupa aplicare, pielea se inchide putin la culoare si devine neteda. Ambalaj: 80 gr.

37.00 Lei

Spray de intretinere a incaltamintei din piele, velur si alt material textil. Se aplica pe tot materialul, se insista in special in zona de imbinare cu talpa.Avantaje: mareste durata de viata a materialului.  Ambalaj: 150 ml.

68.00 Lei

Spray-ul Meindl Wet Proof ofera impermeabilitate incaltamintei din piele, velur, material textil.Se aplica pe tot materialul, se insista in special in zona de imbinare cu talpa. Ambalaj: 125 ml.

49.00 Lei

Sireturi rotunde pentru Meindl Solden Lady. Lungime: 140 cm.Culoare: bej.  

19.00 Lei

Produse din aceeasi categorie