Roboti tuns gazonul

Cauti un robot de tuns gazon? Alege-l din gama Husqvarna Automower, liderul mondial in productia de roboti pentru tuns iarba. Uita de stresul tunderii gazonului la momentul optim si bucura-te constant de un gazon impecabil.

Sunt 14 produse.
Afiseaza 1 - 14 din 14 produse


De ce robotul de tuns gazon Husqvarna Automower®?

 

Cu Husqvarna Automower, veti castiga ore intregi de timp liber in fiecare saptamana, luna si an. In loc sa tundeti gazonul, va puteti petrece mai mult timp cu familia si prietenii si puteti face activitati si proiecte mult mai placute.

Si in tot acest timp puteti sta linistit, cand stiti ca peluza dumneavoastra este pastrata in permanenta intr-o forma perfecta de catre robotul de tuns gazon Automower. Silentios si fara efort, pe ploaie sau pe vreme insorita.

Fiecare gradina este unica, inclusiv a dumneavoastra. De aceea, numeroasele modele diferite din extinsa gama Automower acopera totul, de la mici gradini urbane, pana la zone dificile, de pana la 5000 m².

O caracteristica distinctiva a Husqvarna Automower® este faptul ca asigura o acoperire completa a peluzelor complexe, cu zone indepartate si spatii inguste. Pantele dificile si terenul accidentat sunt abordate cu roti mari, un centru de greutate aproape de sol si un echilibru optimizat.

Iar daca aveti o gradina cu provocari extreme, modelele noastre cu tractiune integrala, 435X AWD si 535 AWD pot aborda pante cu o inclinatie impresionanta de pana la 70%.
Acopera toate zonele gradinii

Cablul de ghidare va asigura deplasarea robotului Automower in zone de lucru indepartate. Acesta il ajuta sa gaseasca cel mai scurt drum inapoi la statia de incarcare, economisind energie si evitand urmele vizibile. Detecteaza trecerile si isi gaseste drum chiar si prin cele mai inguste spatii.


Functioneaza pe timp de ploaie

Automower va taia iarba in majoritatea tipurilor de vreme si rezista la conditii de umezeala. Partile sale vitale sunt protejate in siguranta de ploaie, precum si de praf si de resturi de iarba. Cu Automower nu veti mai rata din cauza ploii momentul optim de tundere al gazonului.


100% Independenta, se reicarca automat

Automower isi gaseste automat drumul inapoi pana la statia de incarcare. Se incarca timp de aproximativ 60 de minute, apoi reia tunderea gazonului, toate acestea fara nici un efort sau supraveghere din partea dumneavoastra. In timp ce faceti un Barbeque pe terasa, el va tunde peluza.


Fara zgomot

Veti fi surprins cat de repede veti uita de robotul Husqvarna Automower. Aproape ca nu-l veti observa in timp ce se deplaseaza in gradina dumneavoastra, indeplinindu-si constiincios sarcina rapid, silentios si eficient.

Din acest punct de vedere, robotul Husqvarna Automower este solutia ideala pentru tunderea gazonului in zone de relaxare, hoteluri, spitale, zone de birouri, scoli si universitati, gradinite cu program de somn, zonele verzi din apropierea restaurantelor, etc.


Gazon constant impecabil

Conceptul consta in mentinerea ierbii scurte, la aceeasi dimensiune. Cu Husqvarna Automower va veti bucura permanent de privelistea unui gazon impecabil, deoarece robotul nu doar tunde, ci intretine gazonul. Dupa cum stiti, gazonul are o crestere rapida, motiv pentru care trebuie ingrijit la intervale scurte de timp.

Cu o masina de tuns gazonul conventionala, exista posibilitatea fie sa-l tundeti prea scurt, fie sa ratati momentul optim al tunderii, caz in care gazonul crescut prea mult va ingalbeni la baza, rezultand o suprafata verde patata.


Automower fertilizeaza natural gazonul

Un alt inconvenient de care veti scapa este iarba ramasa in urma tunderii. Husqvarna Automower foloseste cutite foarte ascutite pentru tunderea fiecarui fir de iarba, rezultand o peluza verde, bogata, care nu poate fi obtinuta cu lamele conventionale.

Resturile de iarba taiata devin fertilizator natural, contribuind la mentinerea peluzelor verzi si fara muschi.

Este usor de configurat

Zona de lucru si zonele pe care doriti sa le evite robotul Husqvarna Automower sunt definite de catre un cablu delimitator care se intinde cu usurinta in jurul zonei de taiere dorite. Cablul delimitator si cel de ghidare se fixeaza cu niste cuie speciale pe suprafata gazonului sau se ingroapa la o adancime mica. Cablu fixat la suprafata gazonului dispare in peluza in cateva saptamani, fiind incorporat.

Robotul ramane in interiorul perimetrului descris de cablu delimitator. Statia de incarcare transmite un semnal cablului, care ghideaza robotul catre locurile ce trebuie tunse si, totodata, il ghideaza inapoi catre statie pentru reincarcare.


Cum se instaleaza robotul Husqvarna Automower


Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.