Accesorii pentru câini și pisiciAccesorii pentru câini și pisici

Petshop – Surprinde-ți patrupedul – Accesorii pentru câini și pisici

Ești o persoană care iubește animalele și se bucură zilnic de compania lor? Dacă ai o pisică sau un câine care face parte din viața și din familia ta, cu siguranță ești de acord cu faptul că și aceștia merită o mică bucurie, din când în când.

În categoria petshop există o mulțime de accesorii pentru pisici și câini pe care le poți dărui prietenului tăi patruped, astfel încât să vă bucurați împreună de ele.

 

Accesorii pentru câiniaccesorii-caini-pisici-verdon

Toți știm de ce câinii sunt considerați „cei mai buni prieteni ai omului”, aceștia fiind cele mai loiale animale. Oricine are ca animal de companie un câine, știe că acesta merită toată atenția și dragostea noastră. Iată câteva idei de cadouri ce le-ar aduce mare bucurie: coșuri, cuști de câini, hamuri, lese și zgărzi pentru câini, jucării, haine, perne și paturi etc.

Cuști pentru câini

Dacă locuiești la curte și câinele tău petrece mult timp afară, o nouă cușcă poate fi un cadou ideal pentru acesta. Poate actuala cușcă a câinelui tău este veche sau nu mai corespunde mărimii acestuia, astfel că achiziționarea unei cuști nu este doar un cadou, ci o necesitate. Câinele tău va aprecia categoric o nouă căsuță care să îl protejeze de frig în sezonul rece și care să îi ofere un loc răcoros și umbros vara.

Hamuri, zgărzi și lese pentru câini

Timpul petrecut cu câinele tău este important în dezvoltarea unei relații armonioase cu acesta. Indiferent dacă locuiești la apartament sau nu, plimbatul câinelui ar trebui să fie o activitate nelipsită din programul tău. Fie că ai un câine de talie mică sau unul de talie mare, plimbatul în lesă îi oferă câinelui tău siguranță pe durata activității și reprezintă și o ocazie bună pentru a-l disciplina.

În funcție de preferințele și de nevoile individuale, poți opta pentru un ham sau pentru o zgardă. Pentru un câine plimbat regulat, niciodată accesoriile de acest fel nu vor fi prea multe. Dacă treci de aspectul practic al accesoriilor pentru câini și dorești să ții cont și de cel estetic, poți opta pentru zgărzi și hamuri în culori și materiale diverse.

Haine pentru câini

Sezonul rece nu ar trebui să fie o piedică în a petrece timp în aer liber cu animalul tău de companie. Atâta timp cât temperaturile nu coboară prea mult, blana câinelui tău este suficientă pentru a-l menține cald și pentru ca acesta să se simtă confortabil. În schimb, odată cu venirea gerului, dacă vrei ca blana câinelui tău să rămână uscată și suficient de călduroasă pentru el când acesta petrece timp afară, atunci este timpul să îi cumperi o haină.

Astfel, odată cu sosirea sezonului ploios, o pelerină specială pentru câini sau o haină impermeabilă va fi extrem de folositoare, iar iarna, când temperaturile joase îi provoacă disconfort câinelui tău în timpul plimbărilor, o haină călduroasă va fi bine-venită.

Jucării pentru câini

Fiind animale pline de viață, câinii au nevoie de jucării cu ajutorul cărora să își consume din energie. Oferă-i câinelui tău posibilitatea să experimenteze noi sunete și texturi prin intermediul jucăriilor special concepute pentru el.

Poți să iei parte la joaca animalului tău de companie, prin aruncarea unui frisbee sau a unei mingi, sau poți să îi cumperi jucării care nu depind de prezența ta și cu care câinele să se poată juca oricând, precum oase, diverse obiecte din cauciuc, frânghii cu noduri sau jucării pentru stimularea inteligenței. Indiferent de jucăria pe care ai alege să i-o faci cadou câinelui tău, acesta se va bucura de ea, fără îndoială.

Perne și paturi pentru câini

Dacă ai observat tendința câinelui tău de a dormi doar în pat, însă vrei ca acesta să aibă un loc special destinat somnului, este timpul să îi cumperi o pernă sau un pat pentru câini, pe dimensiunea acestuia. Patul poate fi amplasat oriunde și mutat oricând, iar câinele tău poate dormi în continuare în aceeași încăpere cu tine, însă în propriul lui loc.

 

Accesorii pentru pisiciaccesorii-pisici

Câinii și pisicile sunt cele mai întâlnite animale de companie, însă cu nevoi și particularități diferite. Dacă nu ai ca animal de companie un câine, ci o pisică, sau dacă dragostea pentru animale a făcut să ai mai mult de un prieten patruped, câteva sugestii de cadouri pentru pisici sunt ansamblurile de joacă, coșulețele, pătuțurile, zgărzile și hainele.

Ansambluri de joacă pentru pisici

Pisicile, poate mai mult decât restul animalelor de companie, au nevoie de spații pentru joacă special amenajate pentru ele. Acestea sunt animale foarte jucăușe, care se bucură și de clasicul ghem de ață. Însă dacă vrei ceva mai mult pentru pisica ta, poți opta pentru un ansamblu de joacă special pentru pisici, pe care acestea se pot cățăra și își pot ascuți ghearele.

Coșulețe și pătuțuri pentru pisici

Nu este un secret faptul că pisicile iubesc cutiile și orice spații închise în care se pot ascunde și care le oferă sentimentul de adăpost și siguranță. Dacă și pisica ta se regăsește în această descriere, cu siguranță un coș în care să se poată ascunde ori de câte ori dorește ar fi cadoul ideal pentru ea.

Dacă îți dorești ca pisica ta să aibă propriul pat în care să doarmă sau dacă patul pe care îl are deja ar trebui schimbat, achiziționează unul nou în forma și culoarea dorite. Acest lucru este cu atât mai necesar dacă în casa ta se află mai multe animale, astfel încât fiecare să se poată bucura de un spațiu propriu.

Zgărzi și lese pentru pisici

Chiar dacă plimbatul pisicilor în lesă este mai neobișnuit în comparație cu plimbatul câinilor, acesta poate fi un lucru benefic pentru pisicile crescute în apartament sau în alte spații închise. Deși acestea nu au nevoie de plimbări lungi și regulate precum câinii, sigur ar fi încântate să descopere lumea din afara locuinței. Așadar, dacă vrei să îi faci cadou pisicii tale o plimbare în aer liber, ai nevoie doar de o zgardă și de o lesă pe mărimea ei.

Hăinuțe pentru pisici

Dacă plănuiești să te plimbi cu pisica ta, însă vrei să nu-i fie frig sau să nu se ude sau dacă vrei o haină festivă doar pentru a-i face poze, hăinuțele pentru pisici sunt oricând o alegere bună.

 

Pe lângă articolele de îngrijire, hrană și așternut, lucruri esențiale, de altfel, în creșterea animalelor, îți poți răsfăța pisica sau câinele cu accesorii care, deși nu sunt indispensabile, le aduc o bucurie.

Te-ai hotărât ce vei cumpăra patrupedului tău?accesorii-pisici

Fii primul care lasa un comentariu la "Petshop – Surprinde-ți patrupedul – Accesorii pentru câini și pisici"

Lasa un comentariu

Adresa ta nu va fi publicata


*

Abonează-te la newsletter verdon

Afla la timp de PROMOTII si REDUCERI

Vezi toate brandurile comercializate de verdon.