Furaje pentru animale la preturi mai mici

Furaje pentru animale la preturi mai mici

Cresterea animalelor intr-o maniera eficienta, pentru a spori productia acestora, este conditionata in primul rand de asigurarea unei alimentatii corespunzatoare, care sa contina toate substantele nutritive de care au animalele nevoie pentru a se dezvolta normal.

Incepand cu data de 1 iunie 2015, a intrat in vigoare OUG nr 6/2015 care a adus importante modificari Codului fiscal, printre care si reducerea taxei pe valoare adaugata de la 24% la 9%, pentru toate alimentele, bauturile nealcoolice si serviciile de alimentatie publica. Hrana pentru animale este si ea inclusa pe lista produselor cu TVA redus, prin urmare in magazinul Verdon gasesti acum intreaga gama de furaje pentru animale la preturi mai mici. In plus, nu uita ca iti oferim si discount-uri in functie de cantitatile comandate si pret fix pentru transport, de numai 19 lei, indiferent de destinatie si de greutatea coletului.

Acum, furajele Purina sunt si mai accesibile pentru fermieri sau pentru micii crescatori de animale. Alege o alimentatie sanatoasa pentru animalele tale! Furajele Purina nu contin proteine de origine animala, sunt foarte economice si sunt disponibile intr-o gama variata, pentru ca animalele tale sa beneficieze de o alimentatie de calitate in toate etapele de crestere.

Fii primul care lasa un comentariu la "Furaje pentru animale la preturi mai mici"

Lasa un comentariu

Adresa ta nu va fi publicata


*

Abonează-te la newsletter verdon

Afla la timp de PROMOTII si REDUCERI

Vezi toate brandurile comercializate de verdon.