Inele de rezerva Stocker

ST25100

Inele de rezerva din plastic pentru furtun de stropit.

Culoare: neagra.

 

Stocker

Livrare in 24-48 ore

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

11.00 Lei (TVA inclus)

9.71 Lei per set 20 buc

De la:Discount %Pret unitar (TVA inclus)Ai economisit:
2 buc -10% 9.90 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 2.20 Lei discount per cantitate Verdon
Filtreaza categoriiCasa si gradina
Filtreaza subcategoriiSisteme de udare si irigare
Filtreaza sub-subcategoriiAspersoare, furtun si accesorii

Adaptor necesar infiletarii pe robinet cu filet exterior de ¾" sau ½". La acest adaptor se conecteaza orice conector rapid pentru furtun de gradina. Adaptor robinet fabricat din plastic, rezistent la actiunea razelor UV. 

8.00 Lei

Adaptor necesar infiletarii pe robinet cu filet exterior de ¾" sau 1". La acest adaptor se conecteaza orice conector rapid pentru furtun de gradina. Adaptor robinet fabricat din plastic, rezistent la actiunea razelor UV.  Disponibil si cu display de prezentare.

9.00 Lei

Adaptor necesar infiletarii pe robinet cu filet exterior de ¾". La acest adaptor se conecteaza orice conector rapid pentru furtun de gradina. Adaptor robinet fabricat din plastic, rezistent la actiunea razelor UV.  Disponibil si cu display de prezentare.

5.00 Lei

Cupla din plastic, necesara cuplarii a doua furtune prin doi conectori rapizi de furtun.

6.00 Lei

Adaptor necesar infiletarii pe robinet cu filet exterior de ¾". La acest adaptor se conecteaza orice conector rapid pentru furtun de gradina. Este fabricat din plastic, rezistent la actiunea razelor UV.

5.00 Lei

Cupla pentru ramificarea de la un singur furtun de gradina la doua furtune de gradina. La acest adaptor se conecteaza orice conector rapid pentru furtun de gradina. Este fabricata din plastic, rezistent la actiunea razelor UV.

8.00 Lei

Conector rapid pentru furtun de gradina dotat cu minirobinet de inchidere a apei. Conector de calitate superioara, pentru furtun de gradina, dotat cu minirobinet de inchidere a apei. Fabricat din plastic, rezistent la actiunea razelor UV.

21.00 Lei

Dispozitiv necesar conectarii a doua furtune la acelasi robinet. Se poate conecta atat la un robinet cu filet exterior de ½" cat si la unul de ¾". Ofera posibilitatea inchiderii fluxurilor de apa pe ambele linii, datorita minirobinetilor montati pe fiecare din cele doua linii. Este fabricat din plastic rezistent la actiunea razelor UV.

31.00 Lei

Dispozitiv necesar conectarii a patru furtune la acelasi robinet. Se poate conecta atat la un robinet cu filet exterior de ½" cat si la unul de ¾". Ofera posibilitatea inchiderii fluxurilor de apa pe toate cele 4 linii, datorita minirobinetilor montati pe fiecare din cele doua linii. Este fabricat din plastic rezistent la actiunea razelor UV.

62.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate