Aparat de muls pentru vaci (bovine) EMT 2+1 - bidon 40 l. inox

EMT2+1S40

Aparatele de muls EMT sunt fabricate din materiale de foarte buna calitate echipate cu motor de 0,75 CP la 1420 rpm. Aceste mulgatori se preteaza intr-o egala masura micilor ferme zootehnice cat si micilor utilizatori. 
Nr. posturi: 2
Nr. bidoane: 1
Tip bidon: inox
Capacitate bidon: 40 l.
Greutate aparat: 49 kg.
Dimensiuni: 64x133x102 (lxLxH) cm.
Productivitate: 16-20 vaci/h.
Garantie:
 2 ani.


Logo EMT

Livrare in 24-72 ore.

2,450.00 Lei(TVA inclus)

De la:Discount %Pret unitar (TVA inclus)Ai economisit:
2 buc -2% 2401.00 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 98.00 Lei discount per cantitate Verdon
3 buc -3% 2376.50 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 220.50 Lei discount per cantitate Verdon
Alegeti un cadou
  • Galeata de apa Kerbl + vezi detalii

Date tehnice aparat de muls vaci (bovine) EMT 2+1 S40


Putere motor: 0,75 CP.    
Tip motor: electric monofazat.             

Frecventa: 50 Hz.

Numar rotatii: 1420 rpm.

Tip pulsator: pneumatic.

Tensiune de alimentare: 220V.

Capacitate pompa vid (l/min.): 170.

Tanc vacuum extern inclus: 16 litri.
Pompa vacum: din carcasa metalica.
Palete: grafit.
Roti transport: standard.
Capactitate carcasa colectare la o tragere: 2 x 200 cc.
Debit: 200 litri/min.


Caracteristici aparat de muls vaci - bidon inox


• Aparatele de muls sunt concepute cu un tanc de vacuum de 16 litri, montate pe sasiu sub pompa de vacuum, prevazut cu capac lateral ce permite accesul in interiorul acestuia pentru operatiuni de curatare (o data pe luna). 
• Aparatele de muls EMT detin: un cadru metalic, 2 roti, maner metalic, bidon de colectare, motor electric, tanc de vacuum, regulator de vid, monometru, pulsator, filtru pentru aer, ansamblu colector complet, 4 palete grafit, 2 m. furtun colectare lapte, 2 m. furtun distributie aer.
• Bidoanele de inox sunt alcatuite din 4 straturi pentru o rezistenta sporita. Au intartituri pe margine si sunt rezistente impotriva socurilor. Datorita protectiei de cauciuc, sasiul nu se deterioreaza si nu face zgomot. 
• Bidoanele de inox sunt acoperite cu strat Eloxal de 12 microni. Datorita acestui strat, bidoanele sunt protejate si nu se pateaza, nu capata miros si sunt usor de curatat.
Bidoanele sunt prevazute cu cleme, astfel se asigura un transport sigur, fara scurgeri.
• Aparatele de muls se livreaza cu factura, certificat de garantie, fisa de verificare si manual de instructiuni in limba romana. Produsele beneficiaza de garantie in reteaua de service autorizata.Aparat de muls vaci 2+1 bidon inox

Tip produsAparate de muls
Domeniu de utilizareVaci
Alege speciaVaci
Numar posturi2 posturi
Numar bidoane1 bidon
Capacitate bidon40 litri
Tip bidonInox
Productivitate16-20 vaci/ora

Lactodip este un dezinfectant dupa muls, pentru a proteja ugerul. Este pe baza de acid lactic. Are efect bactericid, fungicid si slab virucid.Consum: 1 kg. Lactodip pentru 8 vaci/luna.Ambalaj: 1 kg.

25.00 Lei

Garnitura din cauciuc pentru capacul transparent al aparatului de muls. 

20.00 Lei

Face parte din ansamblul colector si folosesc la trecerea laptelui in colectorul complet.

26.00 Lei

Face parte din ansamblul colector si folosesc la trecerea vidului in colectorul complet.

26.00 Lei

Clapeta colector bovine.

20.00 Lei

Manometrul asigura ca vidul din instalatie sa se pastreze intre valorile normale 0.3 - 0.5 bar. Piesa de schimb pentru aparatele de muls EMT.

59.00 Lei

Prin pulsatiile generate de acesta, mansoanele ansamblului colector actioneaza asupra ugerului pentru a face procedeul de muls. Pulsatorul este echipat cu sita de aer. Piesa de schimb pentru aparatele de muls EMT.

159.00 Lei

Filtru de aer mixt asigura ca zgomotul produs de vacuum sa fie cat mai scazut si particulele ramase de la paletele de grafit, ce sunt produse in urma frecarii acestora de peretii pompei de vid, sa fie eliberate in mediul inconjurator. Din aceasta cauza filtru de aer trebuie curatat odata la 6 luni sau schimbat. Piesa de schimb pentru aparatele de muls EMT.

66.00 Lei

Motorul este monofazic, echipat cu comutator si cablu de alimentare. Putere 0,75 CP. Piesa de schimb pentru aparatele de muls EMT.Kitul contine: motor, intrerupator, cablu alimentare.

955.00 Lei

Cu ajutorul acestui regulator se potriveste intensitatea vidului din instalatie. Vacuumul din instalatie creste sau scade in functie de reglajul acestuia, respectiv creste daca acesta este inchis si scade daca acesta este deschis.

33.00 Lei

Aparatele de muls sunt prevazute cu tanc de vacuum, capacitatea fiind de 16 litri, acesta este montat pe sasiu (sub pompa de vacuum) si este prevazut cu capac lateral ce permite accesul in interiorul acestuia pentru a fi curatat o data pe luna. Camera de vacuum este protejata impotriva coroziunii, dat fiind faptul ca aceasta este galvanizata.

230.00 Lei

Sunt folosite pentru a igieniza furtunurile instalatiei, bidonul si partile prin care trece laptele. Pe langa solutiile de dezinfectat ce sunt utilizate la autospalare, aparatul de muls este echipat la vanzare cu acest set de perii pentru curatare.

25.00 Lei

Produse din aceeasi categorie