Termometru Gourmet Check

14.491.34

Noul termometru de fripturi Gourmet Check, din inox si plastic, impresioneaza cu noul design si o interfata clara, usor de utilizat.
Culori: argintiu si verde
Latime termometru: 9 cm
Grosime: 3 cm
Inaltime: 11 cm
Greutate: 0,11 kg
Ambalaj carcasa de plastic



Logo Outdoorchef - vezi toate produsele - Verdon

Livrare: 24 - 72 ore

197.00 Lei(pretul contine TVA)

Termometru Gourmet Check


Grill, cook, bake

Noul termometru de fripturi Gourmet Check impresioneaza cu noul design si o interfata clara, usor de utilizat. Sonda cu dublu senzor masoara simultan aerul circulant de sub capac si temperatura interna a fripturilor si garanteaza, impreuna cu functia temporizator si alarma integrata ca preparatele dvs. raman suculente si ajung la temperatura dorita. Termometrul Gourmet Check este un all-rounder și este potrivit pentru feluri de mancare pregatite si la cuptor, nu doar la gratar.

Termometrul gratar Gourmet-Check este ideal pentru a masura temperatura interioara a preparatelor din carne la cuptor sau la gratar, gatite prin metoda indirecta.
O bucata de carne la gratar este cu adevarat minunata. Carnea va fi insa si mai delicioasa daca inainte de a fi pusa pe gratar este marinata si apoi gatita la temperatura adecvata. Timpul de gatit variaza in functie de tipul de carne. Va recomandam sa acordati atentie temperaturii interioare. Doar asa va puteti asigura ca un muschi file intreg este fraged sau carnea de pui sau curcan se desprinde de pe os.



Avantaje in utilizare


  • • Masoara temperatura interioara a preparatului pentru a obtine rezultatul perfect.

  • • Termometru cu senzor dual si functiune de setare a timpului de gatire.

  • • Masoara atat temperatura interioara a carnii cat si a mediului exterior.



Sfaturi pentru utilizarea termometrului Gourmet Check


 Vita in sange: Carnea este moale la atingere, Temperatura interioara: 45-50° C.

  • • Vita aproape in sange: Carnea este putin flexibila la atingere, Temperatura interioara: 55-58° C.

  • • Vita gatita mediu: Carnea este flexibila la atingere, Temperatura interioara: 60-68° C.

  • • Vita bine-facuta: Carnea este ferma la atingere, temperatura interioara peste 70° C.

  • • Alte tipuri de carne: Mielratabibilica, Temperatura interioara: 60-68° C.

  • • Vitelmuschi file de porcmuschi de porc: Temperatura interioara: 62-65° C.

  • • Carne de culoare inchisa, carne de vanat: Temperatura interioara de 75°C.

  •  Carne de vitel: Temperatura interioara de 72° C.

  • • Carne de porc: Temperatura interioare de 62-75° C.

  • • Carne de pui: Temperatura interioara de 85° C.



Termometrul Gourmet Check in imagini


Termometru Outdoorchef Gourmet Check

Termometru Gourmet Check Outdoorchef

Accesorii grillingAccesorii gatit

Produse din aceeasi categorie