Vultur Stocker din plastic sperietoare de pasari

ST4538

Figurina ce imita foarte bine vulturul.

Sperie pasarile si le indeparteaza de pomii fructiferi, vita de vie si arbustii fructiferi din gradina.

Dimensiuni: 52 x 35 x h 10 cm.


Logo Stocker  Logo pasari

Livrare in 24-72 ore

81.00 Lei(TVA inclus)

Caracteristici vultur din plastic - sperietoare de pasari


Figurina ce imita foarte bine vulturul, realizata din material plastic foarte rezistent la intemperii si la actiunea razelor ultraviolete ale soarelui. Se poate agata in copacii din gradina, printre crengi sau la streasina caselor, hambarelor in loc vizibil.


 Caracteristici sperietori pasari

Vultur din plastic
Review adaugat de
20 May 2018
(Vultur Stocker din plastic sperietoare de pasari):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5

Figurina ce imita foarte bine corbul, realizat din material plastic foarte rezistent la intemperii si la actiunea razelor ultraviolete ale soarelui. Sperie pasarile si le indeparteaza de pomii fructiferi, vita de vie si arbustii fructiferi din gradina. Dimensiuni: 40 x 14 x h 17 cm.  

41.00 Lei

Figurina ce imita foarte bine bufnita, avand capul rotativ. Este realizat din material plastic foarte rezistent la intemperii si la actiunea razelor ultraviolete ale soarelui. Sperie pasarile si le indeparteaza de pomii fructiferi, vita de vie si arbustii fructiferi din gradina.Se poate aseza in diverse locuri din gradina. Dimensiuni: 16 x 17 x h 37.5 cm.  

104.00 Lei

Figurina ce imita foarte bine cioara. Sperie pasarile si le indeparteaza de pomii fructiferi, vita de vie si arbustii fructiferi din gradina.Este realizata din material de plastic foarte rezistent la intemperii si la actiunea razelor ultraviolete ale soarelui. Se poate agata in copacii din gradina, printre crengi sau la streasina caselor, hambarelor in...

86.00 Lei

Produse din aceeasi categorie