Corb Stocker din plastic sperietoare de pasari

ST4539

Figurina ce imita foarte bine corbul, realizat din material plastic foarte rezistent la intemperii si la actiunea razelor ultraviolete ale soarelui.

Sperie pasarile si le indeparteaza de pomii fructiferi, vita de vie si arbustii fructiferi din gradina.

Dimensiuni: 40 x 14 x h 17 cm.

Stocker    Logo pasari

Livrare in 24-72 ore

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

41.00 Lei (TVA inclus)

Caracteristici corb din plastic 


Figurina ce imita foarte bine corbul, realizat din material plastic foarte rezistent la intemperii si la actiunea razelor ultraviolete ale soarelui.

Se poate agata in copacii din gradina, printre crengi sau la streasina caselor, hambarelor sau se poate aseza in diverse locuri din gradina, in loc vizibil.

Caracteristici sperietori pasari


Corb din plastic - sperietoare de pasari

Filtreaza categoriiCasa si gradina
Filtreaza subcategoriiDiverse articole gradina
Filtreaza sub-subcategoriiAccesorii gradina

Figurina ce imita foarte bine vulturul. Sperie pasarile si le indeparteaza de pomii fructiferi, vita de vie si arbustii fructiferi din gradina. Dimensiuni: 52 x 35 x h 10 cm.      

81.00 Lei

Figurina ce imita foarte bine bufnita, avand capul rotativ. Este realizat din material plastic foarte rezistent la intemperii si la actiunea razelor ultraviolete ale soarelui. Sperie pasarile si le indeparteaza de pomii fructiferi, vita de vie si arbustii fructiferi din gradina.Se poate aseza in diverse locuri din gradina. Dimensiuni: 16 x 17 x h 37.5...

104.00 Lei

Figurina ce imita foarte bine cioara. Sperie pasarile si le indeparteaza de pomii fructiferi, vita de vie si arbustii fructiferi din gradina.Este realizata din material de plastic foarte rezistent la intemperii si la actiunea razelor ultraviolete ale soarelui. Se poate agata in copacii din gradina, printre crengi sau la streasina caselor, hambarelor in...

86.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate